Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam olarak ne kadar azaldı bilmiyorum ama şöyle bir şey farkettim. Mesela telefonu ful kullanınca az bekleyince daha çok ekran süresi alıyorum. 6 saat ekran süresi aldığımda 10 saat beklettiysem 4 saat ekran süresi almış olduğumda 17 saat gibi bir süre beklemiştim. Durum normal mi bilmiyorum ama saçma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Benimde 5 şarj civarı oldıu dizi izlediğim zamanlarda 7 saati geçebiliyorum normal web sosyal ağ oyun kullanımında 6 saat civarı ekran süresi alıyorum

Ekran boştayken çok yiyor benim
    Şöyle ki akşam Wifi herşey kapalı yatıp sabah kalktığımda bi %11lik azalma oluyor pilde

Akıllı telefona geçtiğimden beri şarj kaç olursa olsun geceleri kapalı olarak şarja takıyorum ama bana biraz fazla geldi 4 saat kadar kullanmasam %2 civarı düşüyor diye hatırlıyorum

• forumcuaa F kullanıcısına yanıt
    Ntsf mi ntcs mi ne o formatta gormuyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkeze iyi bayramlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

herkeze iyi bayramlar :)

Sağ ol hepimizin kutlu olsun :)

• DarqGuardiann893 D kullanıcısına yanıt
    belleği ilk taktığımda görmemişti ben de biçimlendirip öyle kullandım işe yaradı o yüzden öyle dedim
    Bu arada hepinize iyi bayramlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzman_Tekno

Tam olarak ne kadar azaldı bilmiyorum ama şöyle bir şey farkettim. Mesela telefonu ful kullanınca az bekleyince daha çok ekran süresi alıyorum. 6 saat ekran süresi aldığımda 10 saat beklettiysem 4 saat ekran süresi almış olduğumda 17 saat gibi bir süre beklemiştim. Durum normal mi bilmiyorum ama saçma.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Benimde 5 şarj civarı oldıu dizi izlediğim zamanlarda 7 saati geçebiliyorum normal web sosyal ağ oyun kullanımında 6 saat civarı ekran süresi alıyorum

Ekran boştayken çok yiyor benim
    Şöyle ki akşam Wifi herşey kapalı yatıp sabah kalktığımda bi %11lik azalma oluyor pilde

Akıllı telefona geçtiğimden beri şarj kaç olursa olsun geceleri kapalı olarak şarja takıyorum ama bana biraz fazla geldi 4 saat kadar kullanmasam %2 civarı düşüyor diye hatırlıyorum

hocam biraz değil bayağı fazla, ben anlayamadım bunu güncellemeyle çözülür mü?
    sinir oldum

• Son güncellemeyi yaptım ama bir şey değişmedi. Bu gece her şeyi kapatıp ultra stamina moduna alacağım. Deneyelim bakalım belki işe yarar.

• quote:

Son güncellemeyi yaptım ama bir şey değişmedi. Bu gece her şeyi kapatıp ultra stamina moduna alacağım. Deneyelim bakalım belki işe yarar.

Öncelikle iyi bayramlar hocam, sonuçları bekliyorum.
    Bu kadar yemesi normal değil uyku modunda.
  • Size de. Yarın paylaşırım sonucu
  • quote:

Size de. Yarın paylaşırım sonucu

Hocam bu arada Samsung Galaxy S II 'nin sarj aletiyle sarj ettim telefonu, %91ken 27 dakika kaldı diyordu, aradan 2 dakika geçti %92 oldu 22 dk kaldı diyor şu anda.
    Normal sarj aletinin problemi ne bizim telefonlarla anlayamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

Aynen n11 de ..

Cekuonline dan almayin..

Bir g2 set birde c4 icin kilif+film siparise ettim bugun geldi..

Siyah istedim kilif seffaf geldi,tam oturmuyor sag taraf gevsek,g2 icin gelebler ksik bazisi.

Bakalim xam filmi nasil çıkacak acmadim daha..

Haftaya yayginlasir acele etmeyin ben aldim kiliftan pisman oldum.

Şahıs olarak suçlamamak lazım bana kalırsa.
    Sonuçta adam yurtdışından getirdiği ürünü satıyor.
    Belli ki bir üretim hatası var ve değişmesi lazım.

Alacak arkadaşlar bir süre sadece deneyebilecekleri yerlerden almayı tercih etsinler.

Ben arkadaştan aldıktan sonra "kılıf bozuk" diye haber verdim, hemen plastik koruma gönderdi, tamperli korumayı değiştirdi, yeni ürün için de bekliyorum.
    Kılıfı da değiştirecek bakalım.

İyi niyetli biri olduğunu düşünüyorum.

G2 ile ilgili sorununu da iletsen çözer muhtemelen.

• Arkadaşlar telefonun beyazı mı daha şık siyahı mı? İzmirde beyazını bulamadım.

• Dura-Ace kullanıcısına yanıt
    Nasıl bulamadın vatan Bornova şubesinden aldım ben beyaz :D tabi tarz işi sana kalmış renk beyaz tek sorun kirlenmesi diyebilirim ama ben kılıf ile kullanıyorum sorun olmuyor :)

• I've been using this phone for almost a week & I'd like to share my experience step by step as it happened.
    The handset (black in colour) came with original screen protector from Sony which is a great thing to have as you won't find anything even close to being as good in the open market. The handset felt great in hand with much more better proportions, screen ratio and a well rounded design. It sure felt solid & parted an overall premium feel. When powered up, the screen looks great and there isn't anything to complain about in fact it offers more to appreciate. It's very very bright and sunlight legibility is great, I loved the screen.
    So far things looked great, however, after installing a few apps such as Skype and the native video player update, the handset started to act up really really bad. It kept on crashing and restarting so much so that I thought I'd have to return the phone as it maybe faulty. I then connected my phone to Pc suite to look for an update (the in phone update centre had nothing to update) & to my relief there was a system update available. Ever since the update, the phone has been performing flawlessly. I love the experience I've had so far with this phone ever since.
    Both the front and the rear camera are good. Do keep in mind though that e.g in order to get good landscape pictures you either need to select the "landscape" mode in the "scene" selection when in manual camera mode or simply select the "superior auto" and the results will then be great (if you shoot in manual mode without any scene selection you might be horrified with the results). You need to fiddle with the camera settings to get a better understating of how to get the best from the camera. This is probably the first Sony with superior auto mode that can actually benefit from the mode. The AR effects work like charm and you may find yourself fiddling with them for hours without getting any crash or a shut down. The scene in view to be photographed looks really bad but the pictures turn out really good. I think it has been done deliberately for some performance enhancement.
    Gaming wise it may surprise you specially if you aren't really expecting much from it due to its cpu, things aren't as bad. The Mtk chipset performs far better than its rival qualcomm chipset and I in fact feel that manufacturers should seriously start considering releasing flagship devices with the Mtk chipsets specially after the SD810 blunder. The list of games I've tried are as follows,

gsmarena da ki bir yorum

• Ne demiş burda :D

• quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Ne demiş burda :D

ozetle..

Bır haftadır kullanıyorum demıs,tasarımı ele oturunu ergonomısını guzel bulmus.Ekranı begenmıs,gun ısıgndakı parlaklıgı anlatmıs,on ve arka kameranın ıyı oldugundan bahsetmıs,manuel modda tam bılmıorsanız kurcalamayın kotu cekebılır demıs,kendısı sahne modunu secıp auto ayarlarda cektıgı resımlerı begenmıs.AR efektlerı guzel bulmus ınsan saatlerce oynayabılır falan demıs,Islemcı bazında mtk cıpsetı begenmıs buna sasırmıs,artık ozellıkle amıral gemılerde snapdragon yerıne mtk nın tercıh edılmesı gerektıgını dusunmus.
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)

• Arkadaşlar konu çok cansız bayram diye mi acaba :)

• Katılıyorum hocam durgun biraz :) bende takip ediyorum konuyu sanırım henüz türkçe inceleme yok değil mi?
    Pek vaktim olmuyor sadece forumdan kontrol edebiliyorum

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.