Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bırakalım artık başka cihazlarla karşılaştırıp c4 sayfasında başka cihazları övmeyi ve kullanmadan c4 alınmaz demeyi. Herkesin kendi tercihi alır almaz buraya gelen arkadaşların sorusu varsa cevaplamaya çalışalım g3 ü araştırıp karşılaştırmak isteyen yada başka cihazı o sayfaya gider kararını verir.
    Kullanan arkadaşlar xda'da c4 sayfası varmı ben göremedim birde root,rom hakkında bilgi bulabilen varmı arkadaşlar? Konumuzu geliştirelim biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 14 Temmuz 2015; 19:15:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: virus18

Arkadaşlar bırakalım artık başka cihazlarla karşılaştırıp c4 sayfasında başka cihazları övmeyi ve kullanmadan c4 alınmaz demeyi. Herkesin kendi tercihi alır almaz buraya gelen arkadaşların sorusu varsa cevaplamaya çalışalım g3 ü araştırıp karşılaştırmak isteyen yada başka cihazı o sayfaya gider kararını verir.
    Kullanan arkadaşlar xda'da c4 sayfası varmı ben göremedim birde root,rom hakkında bilgi bulabilen varmı arkadaşlar? Konumuzu geliştirelim biraz

Cihaza sözüm yok g3 almak istedigimden degil.Sadece kasası plastik ve cok ısınıyor gibi duyumlar aldım. Oyunlarda iyi performans verdigini duydum ama uzun kullanımda cok isiniyor diye duydum.Aklimdaki soruları cevaplandirirsam gidecem c4 alacagim zaten :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar bırakalım artık başka cihazlarla karşılaştırıp c4 sayfasında başka cihazları övmeyi ve kullanmadan c4 alınmaz demeyi. Herkesin kendi tercihi alır almaz buraya gelen arkadaşların sorusu varsa cevaplamaya çalışalım g3 ü araştırıp karşılaştırmak isteyen yada başka cihazı o sayfaya gider kararını verir.

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar. Foruma üye olalı yıllar olmasına rağmen ilk mesajımı telefon alma arefesinde olmam hasebiyle bu konuya atıyorum (yıllar önce bi kaç mesaj attıysam hatırlamıyorum, üyeliğim olduğunu bile kayıt ol kısmına mail adresimi girince farkettim ) . Açıkçası Z3 compact ve C4 arasında kararsız kalmıştım. Youtube'da gta san andreas performansını gördükten sonra, fiyatı da daha uygun olduğundan C4 daha cazip geldi. Bu konuya denk geldim ve ilk sayfadan buraya kadar okudum, karar vermemde büyük etki sahibi oldu, telefonu kullanıp görüşlerini sunan arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim. Cihazla ilgili kafamdaki en büyük soru işareti oyun oynarken aşırı ısınma oluyor mu? Youtube'da hintli bir arkadaşın yaptığı incelemede telefon gta sa, -özellikle- modern combat 5 gibi oyunlardan sonra 47 derece civarını görüyordu. Çok oyun oynayan bir tip değilim yalnız gta san andreas'ı vs. yüklemeyi düşünüyorum ve oynarken 5-10 dk'dan sonra elimi yakacak, cihaza zarar verecek şekilde ısınacak mı ısınmayacak mı merak ediyorum. Atıyorum yarım saat- bir saat'lik bir oynayışta kabul edilebilir bir sıcaklıkta sabit gidiyorsa eyvallah, cihazı gözüm kapalı alacağım(tüm eksi yanlarına rağmen zaten %90 C4'te karar kıldım) fakat 5-10 ya da 15 dk.'lık bir oynayışta rahatsız edecek derecede ısınıyorsa vazgeçmem muhtemel. Cihazı bugün yarın alacağım kısmetse, kullanan arkadaşlardan cevap rica ediyorum, teşekkürler.

• http://www.vatanbilgisayar.com/mx-80-kulakici-kulaklik-siyah.html

Arkadaşlar süper kulaklık öneririm fiyatı da çok uygun ses kalitesi size komik gelecek bu fiyata olur mu diyeceksiniz ama muazzam :D

• nayi1 N kullanıcısına yanıt
    Her cihazda olduğu gibi ısınma söz konusu tabiki ama kamera kısmında bir ısınma oluyor ait taraflar gayet soğuk kalıyor heleki kılıf ile kullanıyorum ben hissetmiyorum desem yeri en çok ısınmayı oyun oynarken yapıyor normalde ısınma olayı olmuyor 2 saat dizi izledim hiç sorun olmadı ayrıca o kadar kısa süre de ısınmaz ve ısınmasının telefonun hızına zararı olmuyor stabilite testleri falan var internette bakabilirsiniz :) Öneririm yani ben bu fiyata bu ekranı kamerayı bulamazsınız şarjı süper diyemicem ama 1 günü çıkartır :) başka sorunuz var ise cevaplarız seve seve iyi forumlar.

• Arkadaşlar cihazı orjinal şarj aletinden başka bir şarj aletiyle şarj etmek cihaza zarar verir mi?

• Uzman_Tekno kullanıcısına yanıt
    Pek önerilen bir şey değil ama bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrox

quote:

Cihaza sözüm yok g3 almak istedigimden degil.Sadece kasası plastik ve cok ısınıyor gibi duyumlar aldım. Oyunlarda iyi performans verdigini duydum ama uzun kullanımda cok isiniyor diye duydum.Aklimdaki soruları cevaplandirirsam gidecem c4 alacagim zaten :)

Sözüm size değil yanlış anlamayın lütfen ama kullanmadan bu cihaz alınmaz diyenler oluyor. Isınma konusunda ben aşırı bir ısınma görmedim telefonda sadece hearthstone oynuyorum 1 saat oynamama rağmen aşırı bir ısınma olmuyor ısınma sadece kamera kısmında oluyor oda rahatsız etmiyor. Ben evo 3D den geçtim nette gezerken bile yanardı telefon ama bunda öyle birşey olmuyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzman_Tekno

Arkadaşlar cihazı orjinal şarj aletinden başka bir şarj aletiyle şarj etmek cihaza zarar verir mi?

Htc teknik servisi kesinlikle orjinal şarj aleti ile şarj etmemi önermişti. Farklı şarj aletleri cihaza zarar verebilir demişti bu yüzden bende orjinal kullanmanızı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: nayi1

Merhabalar arkadaşlar. Foruma üye olalı yıllar olmasına rağmen ilk mesajımı telefon alma arefesinde olmam hasebiyle bu konuya atıyorum (yıllar önce bi kaç mesaj attıysam hatırlamıyorum, üyeliğim olduğunu bile kayıt ol kısmına mail adresimi girince farkettim ) . Açıkçası Z3 compact ve C4 arasında kararsız kalmıştım. Youtube'da gta san andreas performansını gördükten sonra, fiyatı da daha uygun olduğundan C4 daha cazip geldi. Bu konuya denk geldim ve ilk sayfadan buraya kadar okudum, karar vermemde büyük etki sahibi oldu, telefonu kullanıp görüşlerini sunan arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim. Cihazla ilgili kafamdaki en büyük soru işareti oyun oynarken aşırı ısınma oluyor mu? Youtube'da hintli bir arkadaşın yaptığı incelemede telefon gta sa, -özellikle- modern combat 5 gibi oyunlardan sonra 47 derece civarını görüyordu. Çok oyun oynayan bir tip değilim yalnız gta san andreas'ı vs. yüklemeyi düşünüyorum ve oynarken 5-10 dk'dan sonra elimi yakacak, cihaza zarar verecek şekilde ısınacak mı ısınmayacak mı merak ediyorum. Atıyorum yarım saat- bir saat'lik bir oynayışta kabul edilebilir bir sıcaklıkta sabit gidiyorsa eyvallah, cihazı gözüm kapalı alacağım(tüm eksi yanlarına rağmen zaten %90 C4'te karar kıldım) fakat 5-10 ya da 15 dk.'lık bir oynayışta rahatsız edecek derecede ısınıyorsa vazgeçmem muhtemel. Cihazı bugün yarın alacağım kısmetse, kullanan arkadaşlardan cevap rica ediyorum, teşekkürler.

Cihazın kamera tarafı evet ısınıyor. Yanı ıkı saat teli yordum akabınde konusmak ıcın kulagıma deydıremedım. Hrmen kılıf sıparısı verdım. Lakın eksı yanları olmasına ragmen yınede cıhazı cok begendım.

• Bugunku kullanımımda cıhaz cok ısınmadı. Ilk gun alev alevdi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quatrox

quote:

Sözüm size değil yanlış anlamayın lütfen ama kullanmadan bu cihaz alınmaz diyenler oluyor. Isınma konusunda ben aşırı bir ısınma görmedim telefonda sadece hearthstone oynuyorum 1 saat oynamama rağmen aşırı bir ısınma olmuyor ısınma sadece kamera kısmında oluyor oda rahatsız etmiyor. Ben evo 3D den geçtim nette gezerken bile yanardı telefon ama bunda öyle birşey olmuyor :)

Ben sadece telefonu anlamaya calisiyordum.Yanlis bir sey dediysem kusura bakmayin pardon.Bu telefonu alacagim sanirim.Sony z1 999 TL olmus vatanda bu arada.

• Daha almadım hafta sonu alıcam telefonu ama dediğiniz ısınma zaten bütün sony telefonlarında var bende xperia m var ondada kamera kısmı ısınıyor. Zenfone 2 ile xperia c4 arasında kalmıştım c4 tercih edicem ekran kalitesi gerçekten süper ve kamerasıda çok iyiymiş ön kamerası süper de arkası nasıl gece çekimlerinde onu bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim bi arkadaş atmış fotoğraf ama tek örnekle pek bişey belli olmuyor
  • Z1 çoğu yerde o fiyat telefon güzel ama ön kamera çok eski kötü baya ama geri kalan özellikleri iyi
  • Kronik Farenjit K kullanıcısına yanıt
    Tatmin edici bir cevap oldu teşekkürler. Isınma bir problem doğurur mu sizce? (Belli parçaların bozulması egilmesi bukulmesi vs gibi) bir de kaç derece civarında ısınıyor tahminen?
    Son olarak telefonun en büyük eksisi sizce nedir ve keşke almasaydım dedirten bir problem yaşadınız mı? Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nayi1 N kullanıcısına yanıt
    Bende onu merak ediyorum zarar verecek duzeyde degilse zaten kilifla kullanacagim icin sorun yok

• Isınmanın yaşatmış olduğu hiç bir sorun yok merak etmeyin iyi ki almışım diyorum telefonu :)

• Ben ısınma olarak hiçbir sorun yaşamadım bence bu konuda kuşkunuz kalmasın arkadaşlar tek problem geç şarj olması oda sonynin amperi düşük şarj aleti koyması :) bununda çözümü uyurken takıyorum şarja
    Bugün çektim bunuda arkadaşlar otomatikte hiçbir ayar yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 14 Temmuz 2015; 22:56:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

Her telefon alanın oraya kadar gelmesi zaten baya biliyor demek,bilmeden oraya geldim diyosa yalan söylüyordur adam karşı tarafa sesim az gidiyor diyor sony siddin sene bunu düzeltmez çünkü biliyorum bütün sony modellerinde ses ya az gelir ya az gider..

1,5 yaşında...
    17 aylık yeğenim var.

Kayınvalidenin Nokia'sını (sürgü kapak) açıp ses kaydı yapmış, fotoğraf çekmiş.

Annesinin iPhone'u ile Youtube açmayı başarıyor, video değiştiriyor.
    Yani "sadece bilmek" değil, ayarlar bir şekilde değişebilir.
    Bayağı bilmiyorlar ama gelebiliyorlar bir şekilde.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.