Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok güzel fiyat ben 1.199 verdim mağazadan aldığım için keşke kredi kartım olsaydı da öyle alsaydım :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazda otg desteği var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: mete446

Merhaba arkadaşlar sim kartı telefona kestirip mi taktığınız? Yoksa yeni micro sim kart mı aldınız? Ben sim kartı telefoncuya kestirip taktırdım sim kartı yerinden çıkaramıyorum nasıl çıkarabiliriz? Zaten kullanma klavuzunda da kesilmiş sim kartı takmak cihaza zarar verir yazıyordu arkadaşlar kestir bir sorun olmaz dediler vodafone abonesiyim yarın gidip orjinal nano kart mı micro kart mı her neyse onu almayı düşünüyorum tavsiyem simkartı kestirmeyin telefona uygun orjinal yeni kart alın, kesilmiş kartların ebatı büyük olduğu için kart yatağına zarar veriyormuş.

+Ekstra sarj yiyormuş arkadaşlar.

Ne şarj yiyomuş

• marslan1999 kullanıcısına yanıt
    Otg destegi var diye biliyorum.

• Evet arkadaşlar telefon bugun kargodan geldi. Simdi eve gidiyorum. Eve ugrayip telefonu alicam ve nano sim almaya gidicem. Goruslerimi teli inceledikten sonra yazarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seryus

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar sim kartı telefona kestirip mi taktığınız? Yoksa yeni micro sim kart mı aldınız? Ben sim kartı telefoncuya kestirip taktırdım sim kartı yerinden çıkaramıyorum nasıl çıkarabiliriz? Zaten kullanma klavuzunda da kesilmiş sim kartı takmak cihaza zarar verir yazıyordu arkadaşlar kestir bir sorun olmaz dediler vodafone abonesiyim yarın gidip orjinal nano kart mı micro kart mı her neyse onu almayı düşünüyorum tavsiyem simkartı kestirmeyin telefona uygun orjinal yeni kart alın, kesilmiş kartların ebatı büyük olduğu için kart yatağına zarar veriyormuş.

Ne şarj yiyomuş

Orjinal nano sim kart kullanmak yerine kestirilmiş sim kart şarj yiyor diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seryus

quote:

quote:

Ne şarj yiyomuş

Kesik sim kartı.

• Arkadaşlar telefonu anneme hediye olarak aldık, şuan genel olarak memnun fakat biriyle konuşurken sesi karşı tarafa az gidiyor.Gürültü engellemeyi kapadım fakat değişiklik olmadı.Bir fikriniz var mıdır?

• dede_trtr kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaş daha bundan şikayetçi idi nedenini bilmiyorum dediğiniz gibi kapalı tutun gürültü azaltmayı

• Bugun teknosada inceledim 5.5 inc olmasina ragmen kucuk diger 5.5 inclere gore on ve arka kamera cok hos

• quote:

Orijinalden alıntı: dede_trtr

Arkadaşlar telefonu anneme hediye olarak aldık, şuan genel olarak memnun fakat biriyle konuşurken sesi karşı tarafa az gidiyor.Gürültü engellemeyi kapadım fakat değişiklik olmadı.Bir fikriniz var mıdır?

Gürültü engelleme kapalıyken telefonu yeniden başlatınca sorun çözüldü gibi.Yarın daha detaylı denemeler yapacağım.
  • DarqGuardiann893 D kullanıcısına yanıt
    Aynen çok tuhaf onu bende farkettim ekran 5.5 inch hissettiriyor ama elinde tutunca küçücük :D benim arkadaş alacaktı Max 5 inch büyüklüğünde telefon bunu önerdim kendi de farketti zaten büyük olmadığını aldı direk

• Babamda g3 stylus var 5.5 inc yan yana bakinca c4 cok daha zarif duruyor

• Telefonuyaklasık 1 saattir yogun kullanıyorum. Yedeklerden felan eskı telden yolluyorum, 4 uygulama aynı anda kur dedım cihaz tık demedi. Ama bu cihaz yanıyooooorrrr, cok sıcak ust taraf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronik Farenjit -- 13 Temmuz 2015; 21:29:51 >
  • Uzman_Tekno kullanıcısına yanıt
    Sim kartın ebatları mı şarj süresini değiştiriyormuş?
    Buna inanıyor olamazsınız gerçekten?
  • Sıkıntı yasamamak ıcın nano sım aldım. 15 tl.

• Gece cekımı

http://i.hizliresim.com/ly2bGr.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronik Farenjit -- 13 Temmuz 2015; 22:32:56 >
  • Arkadaşlar bende ve arkadaşımda gps çalışmıyor kronik bir sorun olabilir diye düşünüyoruz sizde dener misiniz ilk olarak ayarları şu şekilde değiştirmeniz gerekiyor ama. Ayarlar > Konum > mod=yalnızca cihaz şekilde ayarlarınızı sadece gps çalışarak yer buluyor yani bizde bulmuyor diğer seçenekler açıksa internet yardımı ile buluyor dediğim gibi ayarları değiştirip gps çalışıyor mu test eder misiniz size zahmet :)

• 7 dakıkada 0 dan %5 e yukseldı sarj. Lg sarj aletı.

• Tavsiyem orjinal şarj aleti ve kablosuyla şarj etmeniz arkadaşlar.Pilin sağlığı açısından orjinal ile şarj ediniz diye tavsiye ediyorlar.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.