PROselfie'ler™ çekmek için ihtiyacınız olan her şeyi bu süper hızlı Full HD akıllı telefonda bulacaksınız
Ağırlık 147 g
Boyutlar 150,3 x 77,4 x 7,9 mm
Ekran 5,5 inç Full HD IPS (1920 x 1080 piksel) İçindekiler Google Android 5.0 (Lollipop) 1,7 GHz Sekiz Çekirdekli işlemci
Kamera Exmor R sensörüne ve flaşa sahip 5 MP ön kamera HDR™ sensörüne ve otomatik netleme özelliğine sahip 13 MP kamera
Pil 2600 mAh Konuşma süresi: 12 saat 47 dakikaya kadar* Bekleme süresi: 682 saate kadar* Müzik dinleme süresi: 53 saat 22 dakikaya kadar* Video izleme süresi: 8 saat 8 dakikaya kadar* Dayanıklılık Çizilmeye karşı dayanıklı
ÖZELLİKLERİ: Kamera ve video Otomatik netleme özelliğine sahip 13 megapiksel kamera 4x dijital yaklaştırma Full HD video kaydı (1080p) Fotoğraflar ve videolar için HDR Exmor R™ sensörüne ve LED flaşa sahip 5 megapiksel ön kamera Görüntü sabitleyici Coğrafi etiketleme – Fotoğraflarınıza yer bilgisi ekleyin Kırmızı göz engelleme Görüntü yakalama, desteklenen dosya biçimi: JPEG, PNG Görüntü oynatma, desteklenen dosya biçimleri: BMP, GIF, JPEG, PNG, WebP Video yakalama, desteklenen dosya biçimleri: 3GPP, MP4 Video oynatma, desteklenen dosya biçimleri: 3GPP, MP4, VP8, VP9, ASF, AVI, FLV Bağlanabilirlik aGPS** Bluetooth® 4.1 kablosuz teknolojisi 3,5 mm ses jakı (CTIA) DLNA Certified® NFC GLONASS** Miracast Yerel USB İnternet paylaşımı Exchange ActiveSync®, Facebook™, Google™ ve SyncML™ aracılığıyla senkronizasyon™** USB Yüksek hızlı 2.0 ve Micro USB desteği Wi-Fi ve WiFi Genel Alan fonksiyonelliği Ekran ve tasarım 5,5 inç Full HD IPS (1920 x 1080 piksel) Mobile BRAVIA® Engine 2 Süper Canlı Modu Eğlence PlayMemories** İşlemci (CPU) 1,7 GHz MediaTek MTK6752 ARM Mali760 MP2 700MHz 64 bit Sekiz Çekirdek Bellek ve depolama 2 GB RAM 16 GB flaş bellek*** 128 GB'a kadar microSD™ kart Ses Sony 3D Surround Sound teknolojisi (VPT) Clear Audio+ - Ses iyileştirme yazılımı Clear Bass™ Manuel ayarlanabilen ekolayzır xLOUD™ Deneyimi Stereo kayıt Ses kaydetme, desteklenen dosya biçimleri: 3GPP, MP4, AMR, Ogg Vorbis, WAV Ses oynatma, desteklenen dosya biçimleri: MP3, 3GPP, MP4, SMF, WAV, OTA, Ogg vorbis, FLAC, ASF FM radyo Şebekeler GSM GPRS/EDGE (2G) UMTS HSPA (3G) LTE (4G)
Antutu 44288
Görüşlerim: Bence cihaz fiyat/peformans cihazı
Almayı düşünüyorum bende.
Bence çok güzel cihaz almanızı tavsiye ederim 32 gb micro sd kart alın oyun canavarı olur bence bu telefon Selamlar
16 class 10 var şimdilik. İleride 32 düşünürüm belki.
Yeterli hocam Hocam benim adım mavi yazıyor Teknolojiuzmanı10 yazan mavi renkle yazıyor sizce neden hocam
quote:
Orijinalden alıntı: TEKNOLOJİUZMANI10
Yeterli hocam Hocam benim adım mavi yazıyor Teknolojiuzmanı10 yazan mavi renkle yazıyor sizce neden hocam
Bende siyah görünüyor hocam. Gerçi mavi diye hatırlıyorum geçenlerde ama sıkıntı yoktur heralde
Hocam düzeldi siyah oldu Bir şey yokmuş Selamlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme