Şimdi Ara

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.047
Cevap
61
Favori
208.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -4.7 inç olan s3 ten geçtim o yüzden elim biraz yoruldu ama alıştım.
    -büyük ekran kullanmak gerçekten keyif. ips full hd ekranda ayrı bir güzel gerçekten
    -gayet akıcı ama kamerayı aşırı zorladım her zamazingoyu denedim biraz ısındı telefon
    -kamerada normal otomatik mod yok. ya süper otomatik ya manuelde kullanıcaksın tam da ortası gerekiyordu aslında. süper otomatik MP ayarlamana izin vermiyor
    -şarj bitmek bilmedi full parlaklık deli gibi dolaşım %50 yi zor bitirdim 7 saatte zorlaya zorlaya ne var ne yok açtım
    -nanosim olması sıkıntı çıkardı hiç bir turkcell'de yoktu nanosim beylikdüzünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: P.A.R.A.D.O.X

Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum ancak 6 inç olması kafamı karıştırıyor. Önceki telefonum 4.7 inçdi. Sizce alışmak da zorlanır mıyım ?

hocam ben bir tek mesaj yazarken klavyesinde zorlandım ancak zamanla alışıyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

Bu birazda telefon kullanma tercihinizle alakalı. . Unutmaki telefon büyük, taşıması ve kullanması küçük telefon kullanıcılarına zor gelecektir. Önce mağzada bir kullanan gözün korkarsa 5-5.2'lik birşeyler tercih edersin. Baktın beğendin ve baş ederim diyorsun alırsın, inan büyük ekranın zevki başka olacaktır. Önümüzdeki yıllarda çoğu kişi 5.2"-6" arası ekranlarda içerik tüketecek, alırsan şimdiden trendi yakalamış olursun.Bu telefon çokta al-sat telefonu değil keyif telefonu tarafı çok daha ağır basıyor, uzun süreli kullanıcıları daha fazla mutlu edecektir

Arkadaşlar Micro SD kart kullanan varmı, varsa kaç GB tercih ettiniz ve telefondaki oyunlar Micro SD karta yüklenebiliyor mu?.

16 gb kart kullanıyorum oyunları falan karta atabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• shadow006 kullanıcısına yanıt
    Samsung evo class 10 aldım. Yazma hızı 48mb/sn. 32 gb olanı 44.9 TL. Hepsiburada'da var. Farklı alacaksan da class 10 olmasına ve yazma okuma hızlarını yüksek olmasına dikkat et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bakıyorumda c5i alan ortadan kayboluyor yaw nerelerdesiniz hani bilgi verecektiniz... :D

zaman geçince şarjı oturduysa artık şarj etme süresini ve bataryanın ne kadar süre gittiğini yazabilir misiniz?
    ısınma ve hattın çekmeme sorunu var mı?
    telle konuşurken net açıksa yarıda kalan görüşmeler ya da sesin gitmemesi gelmemesi gibi sorunlar yaşayanlar var mı?
    @prenss1907 sayende teli almadan soğudum valla :D sorunların hala devam ediyor mu geçmedi mi servise verdin mi herkesde sendeki sorunlar var mı yoksa sadece sanamı özgü?

özellikle @Axecalos nickli arkadaşım sende g2 varken c5e geçeceksin sanırım geçtin mi g2 ile ilgili ne gibi sorunların vardı c5te aradığını bulabildin mi?
    bendede g2 var şu anda ekranda sararma yaptı servise verdim parça bekliyor şarjı özellikle nete girince çok çabuk bitiyordu birde net açıksa çekimi acayip düşüyordu biriyle konuşurken yarıda kalıyor ya da sesim gitmiyor falan bu lanet olası lolipop güncellemesini yaptıktan sonra telefon cortladı sendede aynı sorunlar mı vardı?

• Telefon gerçekten çok şık ekran kalitesi keskinlik güneş ışığı altında çok rahat görünüyo.hoparlör gücü yüksek kasa ekran oranı iyi olduğu için tek elle bile çok zorlanmıyorum.performansıda güzel zayıf değil kamera özellikle ön kamera süper bence özetle şuandan bidaha alsam bidaha bunu alırım ama amalar var işte:)

Pil sorunum devam ediyor 1. Problemim
    Çekim gücü zayıf biraz anladığım kadarıyla genelde olan bir şey bazıları için problem olarak algılanmayabilir ama işte ben dert ediyorum.

Pil sözde sony deki yetkilinin dediğine göre zamanla şarj ettikçe düzelecektir bu haftada bitsin bakalım bekliyorum pil düzelmezse artık önümüzdeki hafta verim diyorum garantiye.dün akşam mesela 17:30da kapalı olarak şarja taktım 21.30da baktım %89 du işim vardı çıkardım açtım %100 gösterdi gelde kafaya takma.işim olmasaydı bekleyecektim %100 olana kadar halbuki olmuş açtığımda.yada yanlış gösteriyordu 100 gösterip 90lı enerjileri sahipti bunlar canımı sıkıyor.yeni cihaz alıyoruz pil doğruyu göstermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prenss1907 -- 30 Eylül 2015; 11:05:02 >

• Yeni batarya ile dene istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: prenss1907

Telefon gerçekten çok şık ekran kalitesi keskinlik güneş ışığı altında çok rahat görünüyo.hoparlör gücü yüksek kasa ekran oranı iyi olduğu için tek elle bile çok zorlanmıyorum.performansıda güzel zayıf değil kamera özellikle ön kamera süper bence özetle şuandan bidaha alsam bidaha bunu alırım ama amalar var işte:)

Çekim gücü zayıf biraz anladığım kadarıyla genelde olan bir şey bazıları için problem olarak algılanmayabilir ama işte ben dert ediyorum.

Pil sözde sony deki yetkilinin dediğine göre zamanla şarj ettikçe düzelecektir bu haftada bitsin bakalım bekliyorum pil düzelmezse artık önümüzdeki hafta verim diyorum garantiye.dün akşam mesela 17:30da kapalı olarak şarja taktım 21.30da baktım %89 du işim vardı çıkardım açtım %100 gösterdi gelde kafaya takma.işim olmasaydı bekleyecektim %100 olana kadar halbuki olmuş açtığımda.yada yanlış gösteriyordu 100 gösterip 90lı enerjileri sahipti bunlar canımı sıkıyor.yeni cihaz alıyoruz pil doğruyu göstermiyor

Pilinde bir problem olabilir

• @prenss1907 bu sorun birtek sende var sanırımumarım servisle falan hallolur.
    Şarjın ne kadar gidiyor dedikleri kadar var mı şarjı iyi gidiyor mu acaba???
    Arada bir kilitlenme kapanıp açılma sorunu yaşayanlar varmış cidden yapıyor mu?
  • Telefonda bildirim ışığı bulunuyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 30 Eylül 2015; 15:18:51 >
  • Bildirim ışığı var.

Bende bir kere bile kilitlenme donma olmadı.

Şarj nasıl gidiyor sorusuna net cevap veremiyorum çünkü ben sürekli bitsin diye uğraşıyorum led ışığı açık bırakıyorum bluetooth Wifi senk. parlaklık full hep açık.pili bitirip bitirip dolduruyorum bir an önce pil kendine gelsin diye ama bakalım düzelecekmi

Pilin düzensiz farklı farklı seviyelerde göstermesi şarjı takınca farklı kapanıp açılınca farklı Vs gibi sorunlar sadece bende yok konuyu başından okuyabilme şansınız varsa anlattığıma benzer sorunlar yaşayan arkadaşlarım var ama şarj oldukça zamanla düzelecektir sanırım sony müşteri temsilcisi öyle söyledi.bende bı hafta bekliyorum hafta başına kadar bi düzelme olmassa ozaman garantiye vercem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prenss1907 -- 30 Eylül 2015; 15:42:02 >
  • Ne telefonda geç şarj olma sorunu var ne başka bişey bende şu anda. 3.5 saat ve 4 saat arası doluyordu ilk başta şimdi 2.5 - 2.45 dakika arasında doluyor gittikçe kısaldı süre belkide dahada kısalacak. Bende hiç donma kitlenme yaşamadım maşallah. Bu bazı sorunlar bazı kullanıcılara rast geliyor. Bşrde arkadaşlar forumda 10 kere cevap verdiğimiz şeyleri forumu okumadan sormayın devamlı aynı muhabbetler dönüyor.yardımcınolayım die bende yazıyorum kimse okumuyor heralde.

• Fifa 16 falan deneyen var mı
    Oynarkeb ısınma kasma oluyormu

• Ben fifa 2015 real racing3 filan oynuorum normal bi ılıklık oluyor takılma vesaire yok

• arkadaşlar bende epeydir cihazı takip ediyorum ekranda diğer sony ler gibi orginal film var mı koruyucu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zombicik

Arkadaşlar bakıyorumda c5i alan ortadan kayboluyor yaw nerelerdesiniz hani bilgi verecektiniz... :D

zaman geçince şarjı oturduysa artık şarj etme süresini ve bataryanın ne kadar süre gittiğini yazabilir misiniz?
    ısınma ve hattın çekmeme sorunu var mı?
    telle konuşurken net açıksa yarıda kalan görüşmeler ya da sesin gitmemesi gelmemesi gibi sorunlar yaşayanlar var mı?
    @prenss1907 sayende teli almadan soğudum valla :D sorunların hala devam ediyor mu geçmedi mi servise verdin mi herkesde sendeki sorunlar var mı yoksa sadece sanamı özgü?

özellikle @Axecalos nickli arkadaşım sende g2 varken c5e geçeceksin sanırım geçtin mi g2 ile ilgili ne gibi sorunların vardı c5te aradığını bulabildin mi?
    bendede g2 var şu anda ekranda sararma yaptı servise verdim parça bekliyor şarjı özellikle nete girince çok çabuk bitiyordu birde net açıksa çekimi acayip düşüyordu biriyle konuşurken yarıda kalıyor ya da sesim gitmiyor falan bu lanet olası lolipop güncellemesini yaptıktan sonra telefon cortladı sendede aynı sorunlar mı vardı?

kardeş telefon güzel tek sıkıntısı geç şarj olması başka bir sıkıntı yok ısınma falan da yok yok derken sıradan bir telefon gibi öyle anormal bir ısınma durumu söz konusu değil telefon çekiminde falan ben sorun yaşamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: prenss1907

Telefon gerçekten çok şık ekran kalitesi keskinlik güneş ışığı altında çok rahat görünüyo.hoparlör gücü yüksek kasa ekran oranı iyi olduğu için tek elle bile çok zorlanmıyorum.performansıda güzel zayıf değil kamera özellikle ön kamera süper bence özetle şuandan bidaha alsam bidaha bunu alırım ama amalar var işte:)

hocam kapatıp açınca sanırım şarj göstergesinde bir bozukluk oluyor ben telefonu kapatmamaya dikkat ediyorum telefon kapanıp açılınca şarjda yanlış gösterme sorununu bende yaşamıştım burayada yazmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: apoykalips

arkadaşlar bende epeydir cihazı takip ediyorum ekranda diğer sony ler gibi orginal film var mı koruyucu?

sanırım gorilla glas 3 gibi şeyleri kast ediyorsun gorilla glas yok ama sony çizilmeye dayanıklı demiş ben zaten kırılmaya karşı falan filim aldım
  • baya takip ettim inceledim almaya da karar vermiştim ama bugün telefoncu da ikinci el tertemiz garantili beyaz note 4 gördüm aldım kullandım beğendim avea it4 ümü de 400den sayıp 1200 e güzel bir note 4 sahibi oldum :) ne yalan söyleyeyim hemen hemen aynı paraya note 4 çok daha mantıklı bir seçim oldu heralde.
  • ahokan A kullanıcısına yanıt
    Note 4 guncelleme vermiyebilirler yanliz.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.