Şimdi Ara

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.047
Cevap
61
Favori
208.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu gün mediamarketde cihazı elime alıp test ettim. youtube de bir 2 video açtık ve arkadaşın a5 ile kıyasladık. sony bariz daha net ve canlıydı. boyut olarakda çok büyük gelmedi. n11 den siparişi geçtim bakalım sorunsuz gelecek mi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axecalos

Arkadaşlar,

Konuyu bir haftaya yakındır takip ediyorum. Kullanan arkadaşlar görüşlerini ve fikirlerini paylaşıyorlar. Genel olarak telefondan memnunlar. Gördüğüm kadarıyla ;

- Bataryanın şarj süresinin uzun olması,
    - 3G ve şebekenin normalden az çekmesi (Şuan LG G2 kullanıyorum,aynı sorunu ben de yaşıyorum.)
    - Batarya kalibrasyonun şarj yaptıkça düzelmesi dışında ciddi bir sıkıntı okumadım.

Telefonun siyah rengini dün Teknosa'da inceleme şansım oldu. Benim ihtiyaçlarımı karşılayabilecek bir cihaz. Lakin şu 3 sıkıntıdan ötürü kafamda soru işatleri var. Aslında ilki sıkıntı değil,yani Sony telefona hızlı şarj özelliği koymamış. Ama diğer 2si için herhangi bir güncelleme gelir mi telefona?

Note 3 ile arasında 300 TL gibi bir fark var. Aslında Note 3ü sırf kalemi için istemekteyim. Gün içerisinde işim dolayısıyla sıklıkla not almam gerekiyor. Ama kullanan arkadaşlarımda WiFi'nin uyku modunda da aktif olması ve şarjı sömürmesinden şikayetçi.

Sanırsam bugün yada yarın telefon almam gerekecek çünkü şuanki telefonumda görüşme esnasında ya benim sesim karşı tarafa yada karşı tarafın sesi bana gelmiyor.

Sizden yorum ve fikirlerinizi istiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Note 3 dr iyidir ama biraz eski model ve note 5 çıktı. Sony c5 yeni bir model vr büyük ekranı tatmin edici ancak çekme sıkıntısı benim icinde sorun gerçi bimekse özgü olduğu soylenenler arasinda :).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hasaki

quote:

Orijinalden alıntı: Axecalos

Arkadaşlar,

Konuyu bir haftaya yakındır takip ediyorum. Kullanan arkadaşlar görüşlerini ve fikirlerini paylaşıyorlar. Genel olarak telefondan memnunlar. Gördüğüm kadarıyla ;

- Bataryanın şarj süresinin uzun olması,
    - 3G ve şebekenin normalden az çekmesi (Şuan LG G2 kullanıyorum,aynı sorunu ben de yaşıyorum.)
    - Batarya kalibrasyonun şarj yaptıkça düzelmesi dışında ciddi bir sıkıntı okumadım.

Telefonun siyah rengini dün Teknosa'da inceleme şansım oldu. Benim ihtiyaçlarımı karşılayabilecek bir cihaz. Lakin şu 3 sıkıntıdan ötürü kafamda soru işatleri var. Aslında ilki sıkıntı değil,yani Sony telefona hızlı şarj özelliği koymamış. Ama diğer 2si için herhangi bir güncelleme gelir mi telefona?

Note 3 ile arasında 300 TL gibi bir fark var. Aslında Note 3ü sırf kalemi için istemekteyim. Gün içerisinde işim dolayısıyla sıklıkla not almam gerekiyor. Ama kullanan arkadaşlarımda WiFi'nin uyku modunda da aktif olması ve şarjı sömürmesinden şikayetçi.

Sanırsam bugün yada yarın telefon almam gerekecek çünkü şuanki telefonumda görüşme esnasında ya benim sesim karşı tarafa yada karşı tarafın sesi bana gelmiyor.

Sizden yorum ve fikirlerinizi istiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Note 3 dr iyidir ama biraz eski model ve note 5 çıktı. Sony c5 yeni bir model vr büyük ekranı tatmin edici ancak çekme sıkıntısı benim icinde sorun gerçi bimekse özgü olduğu soylenenler arasinda :).

Dediğim gibi çekme sıkıntısı şuanki telefonumda da var. Oturduğum yerde kıpırdamama rağmen 4 çizgi full çeken hat bir anda tek çizgiye düşüyor kafasına göre..

Eğer telefonu alırsam yadırgamam yani

İzmir karşıyaka tarafındaki tekno marketlerde bulamıyorum ve ne zaman gelecek bir bilgileri yok. Gidip telefoncudan mı alsam 100 tl daha düşüğe veriyor adamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hasaki

Asus zenfone2 ekran beğenenilmiyor ama 401ppi c5 367 ppi. Ama büyük ekran ve tercihle faktörü var. Z2 de düşündum ama c5 benim istediğim ozellikleri daha cok kapsıyor

hocam asus zenfone 2 duyduğuma göre yetersiz parlaklık sunuyormuş dışarıda güneşli ortamda yetersiz kalıyormuş zenfone 2 ana konusuna bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

Sonynin ekran camı çatlarsa telefon hepden çalışmıyomuş oda ayrı konu, ekranı korumak için koruyucu cam ve film yapıştırdınızmı ??

ben yapıştırdım 10 tl ye aldım markası gmc yine şeffaf kılıf aldım 7,5 tl
  • ya daha önce soruldu mu bilmiyorum cihazı şimdi aldım bir kaç sorum var lütfen yardım edin

1- Sim kart takıcam ama orda bir şey takılı çıkaramadım çıkaramayınca zorlamadım napmam gerek ?
    2- ilk şarj olayını nasıl yaptınız ?
  • Atakanerol A kullanıcısına yanıt
    Telefonun micro sd ve sim kart kapağını aç. Ekran yere bakacak şekilde çevir. Tepside tırnağınla çekebileceğin yer var. Çok kolay çekiliyor. Çıkarınca sim kartı da iletken yüzeyi sana bakacak şekilde tepsiye yerleştir ve yuvaya sok.

Pili de, telefonu açtığında uyarı verene kadar kullan. %100 olduğunda çek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen arkadaşın deiği gibi kızağı tırnağınla kendine doğru korkmadan çek açılır. Bu arada sim kartın nano boyutunda olmalı. Yani micro sim kart desteklemiyor. Mikrodanda küöük bi kart nano kart. Şarjıda ilk şarjı komple bitir sonra %100 doldur.. Bataryanın oturması biraz zaman alıyor ben cihazı piyasaya çıktığının 5.günü aldım. Sorularınız olursa cevaplarız.

• Girne caddesi eski lunaparkın ordaki vatan'da vardı 2 hafta önce incelemiştim orda,bir bakın oraya da
  • Balcova mediamarketde siyah ve beyazi vardi bugun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi ulra stamia modunu denemek istedim bu modda sıradan bir telefonun yaptığı her şeyi yapıyorsunuz arama mesajlaşma yapıyorsunuz internete giremiyorsunuz gibi ultra stamia modunda mesaja girince hata veriyor daha sonra ultra stamia modunda çıkınca telefonu yeniden başlatıyor telefon yeniden başladığında ise mevcut şarj durumundan yüzde 10 fazla gösterdi
  • pil yüzdesindeki farklı göstergeler şarj olurken belli bi seviyeye gelip durması yada %100 göstermemesi şarj süresi gibi problemler cihaz şarj oldukça zamanla düzelecekmiş bugün aradığım sony müşteri hizmetleri söyledi.

0212 473 77 77 sizde arayın arkadaşlar bakalım herkese aynı cevabımı veriyolar pil konusunda .
  • bugün bende aldım, benide listeye dahil edin =) historium avm sony bayinden aldım.
  • Hayırlısı olsun. Acaba ne kadara aldınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zagzirus

bugün bende aldım, benide listeye dahil edin =) historium avm sony bayinden aldım.

Baboş sony bayinde kac papel

• Arkadaslar teknosa ve Sony de 1399 fix fiyat, 50-100 lirA için risk almayın. Boşuna kargo beklemeyin gidin gözünüzün önünde kutuyu açıyor adamlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone 2 neymiş ya bunun yanında Asusu da severim ama beyler sony varken yapmayın, sadece mediateklere güvenmiyorum ben inş o konuda sıkıntı çıkarmaz.

• Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum ancak 6 inç olması kafamı karıştırıyor. Önceki telefonum 4.7 inçdi. Sizce alışmak da zorlanır mıyım ?
  • Baboşlar haftasonu bem gidiyim sonyden 1399 papele alayım en iyisi. Zaten teknoloji birazda şans işi. Ordam alıpda arıza cikarsa napalim yauv

• P.A.R.A.D.O.X kullanıcısına yanıt
    Bu birazda telefon kullanma tercihinizle alakalı. . Unutmaki telefon büyük, taşıması ve kullanması küçük telefon kullanıcılarına zor gelecektir. Önce mağzada bir kullanan gözün korkarsa 5-5.2'lik birşeyler tercih edersin. Baktın beğendin ve baş ederim diyorsun alırsın, inan büyük ekranın zevki başka olacaktır. Önümüzdeki yıllarda çoğu kişi 5.2"-6" arası ekranlarda içerik tüketecek, alırsan şimdiden trendi yakalamış olursun.Bu telefon çokta al-sat telefonu değil keyif telefonu tarafı çok daha ağır basıyor, uzun süreli kullanıcıları daha fazla mutlu edecektir

Arkadaşlar Micro SD kart kullanan varmı, varsa kaç GB tercih ettiniz ve telefondaki oyunlar Micro SD karta yüklenebiliyor mu?.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.