Şimdi Ara

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.047
Cevap
61
Favori
208.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11 de 1234 ve 50tl n11 bonus veriyor. sizce fiyat iyimi. Renk konusunda da kararsızım. siyah bayağı klas duruyor.
  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    Hem de fazla iyi. Satıcıları iyi araştırmanı öneririm, malum N11 bu.

Hem siyah hem beyaz rengi şahane. Ben siyah aldım ve çok güzel, çok çekici duruyor. Beyaz da çok güzel, hatta arkadaşıma da mint rengini aldık. Özetle hangisini için çekerse.
  • hasaki kullanıcısına yanıt
    Telefona sahip olanların hepsi tabii ki C5 Ultra der, ben sana sebeblerini söylüyeyim : Tasarım, donanım, malzeme kalitesi,kamera , batarya ,daha az ısınması ve daha yeni olması.
  • bayramın ikinci günü ****abzonda 4 mağazada inceledim telefonu bence renk olarak beyazı daha güzel. ayrıca teknosa da pile takılıydı telefon ve baya kurcalamama rağmen hiç ısınma olmadı. ama bimekste şarja takılı olmamasına rağmen telefon çok çabuk ısındı hem de öyle bir şey kurcalamadım teknosa da ideo çektim resim çektim ayarları kurcaladım vs bimekste o kadar bile yapmadan üst kısım ısındı. bence bimekste sıkıntı var. almayı düşünüyordum ama şuan biraz kararsız kaldım. son kararı yarın almaya gidince verecem.

açıkçası kuzenden 7 8 aylık 1400e z3 mü alsam yoksa bunu mu alsam kararsız kaldım. ha bir diğer kararsız kaldığım da g3? o da 5.5 inc çok da küçük sayılmaz. ama karar veremedim bir türlü.
  • ahokan A kullanıcısına yanıt
    Son baktığımda, Bimekste fiyatı 1329 TL idi heryerde 1399 TL iken, neden bu düşük fiyat acaba?

Z3 olabilir ama üstüne biraz daha koyarsan sıfırını alabilirsin aslında. Bence ikinci el bir Z3 için 1400 TL çok fazla. Biraz daha da çıkarsan G4, bunun sonu yok galiba
  • Ben beyazı alacağım sanirsam. Bimekste bi para ile 1260 civarı oluyor ama herhalde 1399 a diger mağazalardan alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba siyah ürünü ilk çıktığı gün sipariş verip aldım bilmeyenler varsa. Bugün beyazınıda eşim için incelemeye gittim media marktta beyazda çok şık neyse bi amcada telefon bakıyordu görevliye ben 1300 1500 tl civarı nakit alacakmış telefon arıyordu. Neyse amca bu işlerden anlamam fazla ilk akıllı telim olacak. Ama ekran büyük ve iyi bişey olsun dedi yazıları rahat okiyim okey filan kağıt oyniyim büyük ekranda dedi neyse baktım görevli amcayı huawei standına götürüp hala fiyatı 700 tl bandında olan model vermiyorum huawei fanları hemen diyaloğa girmesin die. Telefonu tavsiye etti hafıza yetersiz ram yerlerde kamera berbat. Ama zorla satmak için adama diretti. Neyse ben dayanamadım artık aaa amca ne yapıosun burda die amcanın yanına sokulup çaktırma dedim satıcının yanından kopardım amcayı. Ve c5 ultranın yanına getirdim inceledi baktı eline aldı resim çekti. Dedimki alıosanız bunu alın üzülmezsiniz. Ve amca teli aldı bendende rica etti sen kurulumunu yaparmısın ben anlamıyorum die bi yerde oturduk çay içerken hallettik. Sözüm onaki git gide bilinçleniyoruz teknoloji konusunda ama hala internet ne bilmeyen insanlar var ve onları kazıklamaya çalışan ahlaksız satıcılar. Adam 1500 tl nakit param var derken zorla prim almak için en fazla 3 ay kullanılabilecek bi cihazı bir insana satmaya çalışmak ahlaksızlıktır. Para kolay kazanılmıyor. Paylaşmak istedim.
     ★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU

• arkadaşlar benim siyah c5 ultram bu gün geldi evkurdan aldım hiç bir sıkıntı çıkmadı zaten telefonu aldıktan sonra çıkmadan telefonda sıkıntı var mı yok kontrol ediyorlar tabi yanında ilk izlenimlerim telefon on numara beş yıldız içerik tüketmek şahane bence tasarım olarak beyaz daha gösterişli ama siyahta video falan izlerken çerçevenin falan dikkat dağıtma olasılığı gözü alma olasılığı daha az telefon kutudan yüzde 50 küsürlerde şarj ile çıkıyor ve bu ilk şarjı bile baya idare edecek gibi şu anda bu telefonda şarj sıkıntısı çekebileceğimi düşünmüyorum eve gelir gelmez güncellemeleri yaptım whatsapp ile mesajlaşma yaptım fotoğraf çektim elimden hiç düşürmedim telefon biraz ısındı ancak öyle fazla bir ısınma olmadı ılık oldu diyeyim bu ılıklaşma kamera çevresinde oldu hiç bir şekilde performansı etkilemedi elinizi dokunduğunuzda hiç bir şekilde elimi rahatsız etmedi (zaten çok çok az ısındı ) parlaklık oda koşullarında oldukça yeterli ben yarıdan daha kısık bir parlaklık düzeyinde kullanıyorum otomatik parlıklık nerede bulamadım yardımcı olursanız sevinirim kamera performansı konusunda ise fazla bir yorum yapamayacağım zira kameranın nasıl olması gerektiğini bilmiyorum beni idare etsin yeter şebeke çekimi olarak da bahsedildiği gibi az çektiğini fark ettim 2 diş çekiyor ileri ki kullanımlarda nasıl olur bilemiyorum motral combat 5 i ve hardstone (sanırım böyle yazılıyor hani şu kart oyunu ) ' nu indirince oyunda ısınma falan yapıyormu onuda yazacağım bakmamı istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz telefonu tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-812378C58 -- 28 Eylül 2015; 20:16:38 >

• summoners war diye bir oyunu yüklüyorum data dosyası inerken şarjın hızlı gittiğini fark ettim diğer uygulamaları falan güncellerken böyle gitmiyordu tabi batarya daha kalibre olmadı
  • hocam bu otomatik parlaklı nerede
  • aha wifi çekimine nazar deydi 2 diş çekiyor
  • bkaramanb kullanıcısına yanıt
    Sen de işi bayağı satıcıliga dökmüşsün

Dediğin doğru, o türden insanlar her teknoloji markette var.

Belki amcam WhatsApp, Skype yapacak, internetin dibini kazıcak, bu işlerin yaşı olmaz.

Eşine aldın mı peki? Kadınlar için belki kullanması görece zor olabilir m

• Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullan.

Otomatik Parlaklık sürekli sensörleri kontrol ettiğinden çok şarj yer. Elle ayarlasan daha iyi. Atıyorum, dışarda yarıya yakın, içeride onun da yarısı bana uygun geliyor.

• Modern combat 5 ve hearthstone zorlayıcı oyunlardir, iyi test olur.

Otomatik Parlaklık için, ayarlar, ekran, uyarlanan Parlaklık açık konuma getir ama daha çok şarj harcar.

Kaç dış çektiğinin hiç önemi yok, alırsın gsm, daha iyi çeker. Konuşmada, internette vs sorun yoksa önemsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: colourofthelife

Modern combat 5 ve hearthstone zorlayıcı oyunlardir, iyi test olur.

Otomatik Parlaklık için, ayarlar, ekran, uyarlanan Parlaklık açık konuma getir ama daha çok şarj harcar.

Kaç dış çektiğinin hiç önemi yok, alırsın gsm, daha iyi çeker. Konuşmada, internette vs sorun yoksa önemsiz.

yok hocam demin deneme yaptım konuşmada sorun yok 3 g de de sorun yok siz wifi çekim gücünü test ettiniz mi nasıl çekiyor
  • O zaman sorun yok demektir. Ufak şeylere takılmamak lazım.

Wifisi mükemmel, benim eski tel ve Laptoptan daha iyi. Şuana kadar bir kere bile kopmadı ki ilginç. Tabii bu biraz da modeme, servis sağlayıcıya vs bağlı.

• Baboşlar çekim gücü nasıl

• Mobilden resim ekleyemedim ilk şarjda 7 saat 17dk ekran süresi aldım

2. Kez sarj ettikten sonra yeniden başlattım sarj %77ye düştü tekrar taktım sarja hiç yükselmedi 2 kez daha kapatıp actım %100 oldu tekrar bu tarz bir sorun yaşayan var mı
     ★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU

• Bimeksden mi aldin. Forumda bu tip sorub yaşayanlari okumuştum

• dragoont D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

Mobilden foto yükleniyor aslında, neyse.

Dediğin gibi birsey yaşamadım, muhtemelen batarya yeni olduğundan yanlış göstermiş olabilir. Yalnız her zaman böyle oluyorsa veya sıkça tekrar ediyorsa, bir soruna da işaret edebilir.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.