Şimdi Ara

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.047
Cevap
61
Favori
208.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan G2 de Spigen Slim Armor kullanıyorum kaba ama çok memnunum. Bende çıkar diye düşünüyorum en azından umuyorum. Spigen eskisi kadar avam takılmıyor, çünkü amirallerin satış oranı dünya genelinde düşüyor mini/compactlar ve firmaların parlattığı orta segmentlerin satışı yükselecek Misal Sony'nin yeni prensleri C5 ve M5 gibi. Bunları es geçerse pazar kaybeder.

Ayrıca aliexpreste bile şimdiden onlarca çeşit kılıf var daha yeni telefon olduğuna göre bu kadar kılıfın olmasının tek açıklaması talep varki arz var. Yoksa Çinliler zeki adamlardır kalıp parasını garantilemeden kılıf üretmezler. Bakın şimdiden Nikkin kılıf ve Cam ürünlerini piyasaya sunmuş durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 27 Eylül 2015; 23:25:19 >
  • ani bir kararla gg den beyaz renk siparişini verdim bende. inş. üzmez
  • suuat S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

Kesinlikle üzmez cihazda üretim hatası yoksa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suuat S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. cceba 'dan mı aldın.

Arkadaşlar kılıf olarak aşağıdaki kılıfı kullanan var mı?. 22 tllik dışında kim hangi kılıfı kullanıyor.

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU

http://www.hepsiburada.com/microsonic-sony-xperia-c5-ultra-transparent-kilif-kirilmaz-cam-film-tam-koruma-set-p-TELKILDLTMSIN1-100?productId=telkildltmsin1100&categoryId=16102

• shadow006 kullanıcısına yanıt
    Ortalama 8 ayda bir telefon değiştiririm,abartı masrafa gerek yok,en korktuğum şey ekrsn kırılmasıdır.ancak samsung tab 4 tablet kullnıyorum,en az 6 kere yere düşürdüm,üstünde 10 liralık s-line denen yumuşak silikon kılıf var koca tabletin bile camı kırılmadı.şu da varki bu telefona spigen taksam devasa bir boyuta gelecek,silikon kılıf ve temperli cam ile devam edeyim diyorum bazen.spigen in de çakmasını kullanırım orijinaline abartı para vermeye gerek yok.pazarda 15 liraya bulunuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben lacivert deri görünümlü bi kılıf kullanıyorum ince baya yokmuş gibi bir kere yere düşürdüm teli korudu çizme kırık vuruk yaptırmadı kenarlardan. Şu hepsiburada satılan yüksek amperli şarj başlığını sony marka olan sipariş verdim. Bi gelsinde deneyip yazarım arkadaşlar bu arada benim şarj olma süresi 2 buçuk saate indi. Almasamda olurmuş ama :) yinede dursun kenarda. Bu arada dün gece 2 de %100 şarj oldu. Kullandıö bütün gün şarjım %42de. Hastasıyımm dede yaniii :D

• Sony Xperia C5 Ultra EKRAN parça satışı fiyatı göremiyorum, Z ULTRA için ekran parça 700 900 tl gibi fiyatlar vardı Sony Xperia C5 Ultra da çok pahalı olabilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 27 Eylül 2015; 23:50:50 >
  • bkaramanb kullanıcısına yanıt
    Zaten benim bildiğim forumda en erken alan sensin.

Ben de farkettim, şarj süresi nedense düşüyor birer ikişer dakika da olsa.

Valla herkes senden haber beklicek. Bir dene bakalım şarj süresi ne olacak, dahası o şarj, normal şarj kadar uzun gidecek mi. O aletin fiyatı da çok uygun ve orijinal Sony.

• quote:

Orijinalden alıntı: prenss1907

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Az çekme sıkıntısı bende de var kart kesimi ile alakası yok cunku g3 taktım full benim tel de 2diş 3diş.

İnternet full hiz konusmada sıkıntı yok aöa sarjı tuketiyor

Aynen hocam az çekme problemi var.bendede g2 var o full çekerken bu 2. 3 diş çekiyor niye acaba ya adamlar test etmiyolarmı basit hatalar bunlar bence isteseler özen gösterip deneseler yok satar bu tel bu özellik ve fiyata ama işte insanı soğutuyolar

az çekmesi benim için tek sorunu pili yemesi ekrandan çok boştayken pil gidiyor .. :) ama net hıuzına bakıyorum 13 mb falan cıkıyor hızlıda. kopma ses düşmesi vs de hiç olmuyor.İllaki deniyorlardırda nedendir bende bilmiyorum.AmA kusursuz cihaz yapmıyorlarki yenisini satsınlar

• Aynen ben alalı bir ay olmuştur belki çünkü cihazı aldığımda satışa çıkalı 5. Günüydü aynen bi gelsin alet şarj edip size bilgi veririm. Mert senin cihazın boştayken pil yemesi ilginç bi durum benimde 2 diş çekio evde ama boştayken %1 bile düşme olmuyor.allah allah ya. Bende bi acayiplik yok önceki samsung note 3 ümde evde 2 veya 3 diş çekiyordu. Benimki aveanın evimde böyle çekmesinden onu iyi biliorum önceki cihazlarımda aynıydı dışarda full. Olduğum yerde baz uzakta hatta sitenin içinde çok aşağı yürürsem internetim yavaşlıo aveanın süprizleri :D alıştım senelerdir ama. Gerçi baz istasyonunun uzakta olması iyidir. Neyse seninki bi sorun ama boştayken gibi geldi bana. Ne kadar düşüşler oluyor mesela. Yani ben bugün 1 buçuk saat kullanmadım. Şarj %85ti sonra açtım yine %85 te duruodu mesela.

• colourofthelife C kullanıcısına yanıt
    Bende öldürmez dediğimde mübağla yaptım, pili kullanılmaz hale getirmeyeceğini sadece verim kaybına uğraryacağını mesajda da yazdım zaten.
  • Şu an c5 ultra'dan yazıyorum. Çok şükür alabildim. %100 şarjdan sonra ekran süresini vs. kısmetse paylaşırım. Bimeks'ten aldım.

• TIMERIDER kullanıcısına yanıt
    Spigenler o kadar pahalı değil, Antepdeyken orjinaline 20'ye almıştım. aliexpress'tede orjinali 10 dolara alınabiliyordu. Tabi çıktığı ilk ay bu fiyata bulmak imkansızdı, bir kaç ay geçmesi gerekiyordu. Ama dediğin gibi illa Spigen orjinali veya çakmasını almanada gerek yok Slim Armor almadan öncede G2yi uzun süre 10 liraya aldığım kılıfla kullandım kılıf biraz etliydi ve gayette iyi koruyordu. Şuan kullandığın kılıf az etliyse yani şu zar gibi olanlardan değilse kullan gitsin, bende onlardan bir tane alacağım. Camı kaliteli almak lazım.
  • @TechTR
    Sanada hayırlı olsun, darısı bizim başımıza. Ne güzel C5'ciler ailesi büyüyor. Konuyu takip edip paylaşımda bulunmaya devam et lütfen.

@aslanoto
    C5 ekranı aliexpress'te 250TL ile 570TL arası. Tabi Resmi servis fiyatı farklı olacaktır, muhtemelen bu fiyatlardan bir hayli yüksek olur.

@lewye
    Film kadar ince değil ama çokta kalın değil, kullaımda sıkıntı yaratmıyor. Aynı seti bende düşünüyorum sanırım daha alıpta deneyen yok.

Edit:ek cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 28 Eylül 2015; 1:34:49 >
  • Teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda sen de alırsın.

• Güncelleme konusunu merak edenler, şu linki okuyabilir :

http://www.vcpost.com/articles/89386/20150907/android-5-1-lollipop-ota-release-confirmed-coming-sony-xperia.htm

İngilizce olduğundan özetliyim, Sony Xperia C5 Ultra için Android 5.1.1 OTA güncellemesinin çok yakında dağıtılacağı doğrulandı. Sony, şuanda Z serisine ve C3, M2 ve M2 Aqua, T2 Ultra gibi 2014 ve 2013 model telefonlara 5.1.1 güncellemesini dağıtıyor, sonra da C5 ve C4'e başlayacak güncellemeye.
  • colourofthelife C kullanıcısına yanıt
    Güzel haber için teşekkürler, 5.1 ile şarj daha verimli olacaktır.

2013-14 modellerinede güncel yazılım desteği veren Sony'yi ayakta alkışlamak lazım. Buda gösteriyorki M güncellemesi ve sonrasındaki ara güncellemeler C5'lere kesin gelecek. Böylece C5 daha stabil olacak ve gerçek performansını gösterecektir.
  • fault F kullanıcısına yanıt
    ben de vatandan ald©¥m. ayn©¥ sorun bende de var. cihaz ald©¥ğ©¥m ilk günlerde görüşme sonras©¥ kitleniyordu ve şarja takadan kendine gelmiyordu. yaln©¥z son günlerde kitlenme olay©¥n©¥ hiç yaşamad©¥m, cihaz©¥n bataryas©¥ kendisine gelene kadar bekleyeyim demiştim, san©¥r©¥m düzeldi.
  • konuma dayal©¥ wifi özelliğini nas©¥ş açabilirim, bilen var m©¥. yani eve geldiğimde wifi otomatik aç©¥ls©¥n ve 3g den ç©¥ks©¥n istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.