Şimdi Ara

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.047
Cevap
61
Favori
208.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun.

O özellik genelde çok düzgün çalışmaz . Xperia Zde vardı ama düzgün çalışmıyordu ama şunu yapabilirsin: 3G sürekli açık tut, eve gelince ya da kayıtlı wifi ağına bağlanınca zaten 3G kapatır kendini.
  • shadow006 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çünkü 5.0, Lollipopun belki de en sorunlu versiyonu ki buna rağmen C5 gayet stabil çalışıyor.

Ben de geleceğini düşünüyorum zaten Sony son 4-5 yılda, güncelleme konusunda kendini bayağı düzeltti. Zaten bu da , bu cihazı seçmek için en iyi nedenlerden birisi.
  • Zenfone2 mi sony c5 ultra mi
    Kardesimde zenfone2 var gayet memnun. Sony ile ilgili sorularim çekme sıkıntısı var diyorlar ve bimeksden alanlarda sıkıntı varmis galiba. ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasaki kullanıcısına yanıt
    Tasarım, malzeme, donanım, yazılım, ekran, güncelleme, batarya, kamera için C5 Ultra.

Ucuz fiyat için Zenfone 2.

Çekme sıkıntısı ben de yok ki o arkadaşta da zaten internet, konuşmay vs. ile alakalı sorun yok.
  • Işlemci performans olarak zenfone2 açık ara iyi zaten antutuda 3. Bataryada sanirsam 2900 mAh. Yani bu konular cok farkli değil ancak . Sony bence markasal olarak daha iyi birde tasarım çok hoş.ama amiral gemi olmamasi ve forumda şikayetlerin de sık olmasi beni düşünduruyor

Bataryası kötüdür, konusunu oku.
     ★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU ★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU ★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU ★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU

• Peki nerden almam onerirsiniz. Gg ye pek güvenmiyorum ,bimeksle ilgili pek memnun değiller sanırım

Donanım derken, Zenfone 2'nin donanımı kötü değil her ne kadar işlemcide bayağı geri kalsa da, yalnız yazılım da bir o kadar önemlidir. İstediğin kadar güçlü donanım koy, o donanımı performanslı kullanacak yazılım yapamıyorsan bir işe yaramaz.

Açıkçası gitti gidiyora ben de hiç güvenmem, iğne dahi almam oradan. Bimeks için birşey diyemem, oradan arkadaşlar fikirlerini beyan edebilirler. Ben kendim Vatandan aldım ve sıfır sorun. Bir de , almadan önce muhakkak grmeni, dokunmanı tavsiye ederim, malum cihaz 6 inc her ne kadar bayağı kompakt da olsa.
  • Bende bugun evkurdan 1399 tl ye 10 taksitle aldim ulasinca batarya ve diger seyler hakkinda bilgilendirme yaparim.

• colourofthelife C kullanıcısına yanıt
    o testte C5 C4 de yer almamışki karşılaştırma yapamıyoruz.

• sim kart nasıl takılıyor arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

o testte C5 C4 de yer almamışki karşılaştırma yapamıyoruz.

Bu da Gsmarenanın ilgili linki ve kendi telefonumla aldığım sonuçların hemen hemen aynısı :

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_c5_ultra-review-1310p5.php

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU ★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Oncelikle yeni modeller çıktıkca telefonların fiyatlarıda saçma bir sekilde artıyor 3000-4000 lere dayandi. Eskiden 1500liraya amiral gemisi alabilirken. Şu an da 1400lira olan c5 ultra da birçok eksik özellik olması telefon piyasasında ki çarpıklığı gözler önüne sermekte.
    C5 ultra ile ilgili tam olarak istediklerimi alamayacagimi düşünüyorum ama yinede bu fiyata gayet iyi sanki. Bakalım umarım hayırlı olur

• Yakubayram Y kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kullan. İyiymiş 10 taksit, hem de peşin fiyatına.
  • Lg g3 de kuzenimde var peki g3 mu c5 ultra mi.

• Arkadaslar buyuk ekran tel almak istiyorum. Note 3 ile c5 ultra aradinda kaldim. C5 ultra daha genis ekran. Arada 200 tl gibi bir fark var. Sizce note 3 mu c5 ultra mi tercih etmeliyim. Note 3 3 Gb c5 2 Gb ram varmis.

• colourofthelife C kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler gercekten cok hos bir telefon

ben g3 ü sat©¥p c5 ald©¥m. c5 daha ş©¥k ve kullan©¥şl©¥ bir telefon bence.
    Herseyde vergi var bakma yasanmaz bir yer burasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasaki

Lg g3 de kuzenimde var peki g3 mu c5 ultra mi.

Kamera çekimi c5 daha iyi
    Pil süresi c5 cok daha iyi
    Kamera açılma ve çekiş suresi g3 daha iyi
    Oyun performansı g3 daha iyi.

Hangisi senin için onemliyse oa göre seç

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.