Şimdi Ara

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.047
Cevap
61
Favori
208.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam resmen öldürmüştür cihazı
    Kardeşime aldırmıştım cihazı bende zenfone 6 kullandım

Güncelleme zenfone 6 da çok iyiydi zenfone 2 de daha az
    Ekran kesinlikle kötü değil
    Batarya 3000 mah kesinlikle kötü değil
    Kamerası çok iyi değil ama kötü de değil
    Arayüz şimdiye kadar kullanmış olduğum telefonlara göre çok iyi buna c5 te dahil
    Tasarımı be ergonomisi de baya başarılı

C5 ile zenfone 2 arasında kaldım ama değişiklik olsun diye c5 aldım çift hat kullandığım için zenfone 2 daha mantıklı seçim olacaktı c5 ultra dual malesef tr ye gelmeyecekmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geberit

quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

quote:

Orijinalden alıntı: fault

Ya arkadaşlar belki daha önce yazdığım yorumlarda okuyan olmuştur.Bahsetmiştim,telefon ara sıra durduk yere kitlenip reset atıyor.Telefonu vatandan 2 gün önce aldım.Cidden bu durum canımı sıkmaya başladı.Yazılımsal bi sorun olduğunu düşünmüyorum.Çünkü hem kimsenin başına gelmemiş.Hemde telefon daha açıldığı ilk andan itibaren bu başıma geldi bu donup reset atma olayı.Format attım düzelir diye yok gene aynı attıktan 5 dk sonra gene aynı olay oldu.Vatandan gidip birebir değiştirme imkanım var mıdır acaba telefonu?
    Perşembe günü aksam aldım daha telefonu...

götür değiştirirler, bendede geçen yıl teknosadan aldığım başka marka cihaz bozuk çıktı , 3 defa servise gittti bozuk geldi, ve gene vermem üzerine değişim yaptılar, şimdi satılan telefonların nerdeyse yarısı bu yolla değişime giriyor NEDEn ? değişim oranın yüksek olması şunu akla getiriyor, distribütör veya satıcı 2. parti kaçak malı bu yolla aklıyor, yani bozuk cihazı fatura ederek defalarca piyasaya sürüyor geri alıyor, yerine kaçak malın sağlamını veriyor. dolayısı ile kaçakçılığın alasını büyük ünlü firmalar yapıyor, aslında verdikleri telefon yarı fiyata maal oluyor onlara.

Resmi ile ithalatların fiyatları bu yüzdenmi aynıya gelmeye başladı acaba dediğin mantıklı, teknosadan beklerim bu hareketi hiç güvenmem kendilerine.

Hocam hepsi bunu yapıyor, Iphone de yapıyor, son model kutudan eğri arızalı çıkıyor alıyor götürüyor değiştiriyorlar, bu çağda 3500 tl ye cihaz yapıp bunu fabrika denemeden kontrol etmeden yollarmı kutuya koyarlarmı yok koymazlar, bilinçli olarak cihazı Türkiyede satıcılar bozuyorlar ya donanımı ya yazılımı, gelsin değişelim mantığı, zuladaki kaçak malıda yerine değişiyolar maliyet düşmüş oluyor. bunu hepsi yapıyor isim saymaya gerek yok.

olan son kullanıcıya oluyor 3 defa işini bırak git gel 2 yada 3 ay değişim bekle filan eziyet, niye satıcı başdan geri dönsün diye bilinçli veriyor arızal cihazı bilinçli satıyor.

şikayetvar forumlar bu konuda değişimler anlatılıyor, benim gibi değişime sevinip ooh be ne iyi firma iyilik yaptı diye iyi not verende var, sesini çıkarmayan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 27 Eylül 2015; 13:26:57 >

• Sonunda tatil bitti, telefonu götürdüm bimekse oradaki adam ya değişim ya da para iadesi dedi, şanssızlığa bak :(
  • Niye şanssızlık hocam ne güzel değişim yada iade :)

Bende yarın götürücem bende de 6 saate yakın şarj dolum süresi var ve sanki çabuk bitiyor şarjı.genelde 3 buçuk saatte doluyormuş ama bende 5 saati geçiyor:))

• Gördüğüm kadarıyla Bimeksten alan arkadaşlarda sorun çıkma oranı daha fazla. @aslanOto'nun yukarıda bahsettiği durum mu söz konusu acaba. Teknoloji zincirlerinden herşey beklenir.

Hiç dönüş olmadı o nedenle bir daha soruyorum aranızda telefonu 1.8-2.0 ve üstü Amperle şarj eden oldu mu?. Deneyen bir arkadaş bilgi verirse iyi olur telefon gelmeden hızlı şarjı ona göre alalım.
  • shadow006 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen deneyen olmadığı için olmamıştır. Yalnız ben o Hepsiburadadan satılan 2.1 amperlik orijinal Sony adaptörü gözüme kestirdim.

Teknoloji marketler konusunda, doğrudur. Herkes nereden aldığını ve ciddi bir sorun olup olmadığını yazarsa, bilgilendirici olur. Ben mesela Vatandan aldım, siyah, ve sıfır sorun.

• Ben hızlı şarj aldım deniyecektim ama normal şarjda 5 saati geçince denemeye gerek kalmadı hocam problem var belli garantiye verim diorum.

• Az çekme sıkıntısı bende de var kart kesimi ile alakası yok cunku g3 taktım full benim tel de 2diş 3diş.

İnternet full hiz konusmada sıkıntı yok aöa sarjı tuketiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 27 Eylül 2015; 20:16:40 >
    Bimeksden alip sorun cıkmadi diyen yok sanırım;)

• WiFi açıkken mobil veri kapalı olduğu halde neden veri akışı oluyor.
    Sizde de aynı durum var mı ?
    Birde klavyeye turkçe yazıyorum kendine gore yazıyor yukardan yazdığım kelimeyi mutlaka seçmem gerekiyor.

• colourofthelife C kullanıcısına yanıt
    O adaptör benimde sepetimde yaninda microsd ve kılıf&cam seti alacağım, kimse birşey demediği için beklemedeyim.

Ben GG üzerinden cceba satıcısından Beyazını aldım adamlar Sony toptancısı direk Sonyden alıyorlar, daha öncede onlardan Sony TV almıştım. Heyecanla telefonu beklemedeyim gelince bende birşeyler yazarım.
    İşte sorun da o, kimse riske girmeden başkasını bekliyor ki önce o denesin

Hepsiburadada ki yorumlar çok olumlu aslında. Öyle bile olsa, sürekli hızlı şarj, bataryayı öldürür. Acil durumlarda ya da seyahatte iyi olur. Fiyatı da bayağı makul.

Ne zaman gelir senin telefon?

• Bu cihaz çok iyi beyler.her gece şarja takıyorum sabaha fulleniyor sıkıntı yok.hatta 2 gündür şarjı daha iyi gidiyor,sanki pil açıldı.ysvaş şarj en iyidir,pil uzun ömürlü olur,hızlı şarj hızlı pişen yemek gibi olur.bunu elektronik konusunda uzman bir abim söylemişti.Her gün biraz daha seviyorum bu cihazı,her gören ilk önce ince kenarını çok beğeniyor,bende ön kamera şovu yapıyorum

Edit:c5 ultra için spigen kılıf bulamadım,bulan olursa link le beraber haber verirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 27 Eylül 2015; 22:32:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

Bu cihaz çok iyi beyler.her gece şarja takıyorum sabaha fulleniyor sıkıntı yok.hatta 2 gündür şarjı daha iyi gidiyor,sanki pil açıldı.ysvaş şarj en iyidir,pil uzun ömürlü olur,hızlı şarj hızlı pişen yemek gibi olur.bunu elektronik konusunda uzman bir abim söylemişti.Her gün biraz daha seviyorum bu cihazı,her gören ilk önce ince kenarını çok beğeniyor,bende ön kamera şovu yapıyorum

Edit:c5 ultra için spigen kılıf bulamadım,bulan olursa link le beraber haber verirse sevinirim.

Spigen kılıf da ne?
    Ben 22 tl. Olan kılıf siparişi verdim.

Kırılmasını engelleyecek nasıl tedbir aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: xyz321

quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

Bu cihaz çok iyi beyler.her gece şarja takıyorum sabaha fulleniyor sıkıntı yok.hatta 2 gündür şarjı daha iyi gidiyor,sanki pil açıldı.ysvaş şarj en iyidir,pil uzun ömürlü olur,hızlı şarj hızlı pişen yemek gibi olur.bunu elektronik konusunda uzman bir abim söylemişti.Her gün biraz daha seviyorum bu cihazı,her gören ilk önce ince kenarını çok beğeniyor,bende ön kamera şovu yapıyorum

Spigen kılıf da ne?
    Ben 22 tl. Olan kılıf siparişi verdim.

Kırılmasını engelleyecek nasıl tedbir aldınız?

Şuan zore marka kapaklı kılıf,deri görünümlü ince silikon kılıf ve temperli cam kullanıyorum.spigen slim armor yada spigen tough armor veya spigen neo hybrid kılıflar kullandım eski telefonlarımda.bu cihaz yeni olduğu için henüz yok ama çıkar yakında.google görsellerden bakın.

• TIMERIDER kullanıcısına yanıt
    Spigen kılıf sadece amiral gemileri ve iphone için üretiliyor.

Ben elektronik mühendisiyim, hızlı şarj bataryayı öldürür sürekli yaparsan. Ben alsam bile ancak acil durumlarda kullanırım, diğer zamanlarda normal şarj.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Az çekme sıkıntısı bende de var kart kesimi ile alakası yok cunku g3 taktım full benim tel de 2diş 3diş.

İnternet full hiz konusmada sıkıntı yok aöa sarjı tuketiyor

Aynen hocam az çekme problemi var.bendede g2 var o full çekerken bu 2. 3 diş çekiyor niye acaba ya adamlar test etmiyolarmı basit hatalar bunlar bence isteseler özen gösterip deneseler yok satar bu tel bu özellik ve fiyata ama işte insanı soğutuyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: colourofthelife

Spigen kılıf sadece amiral gemileri ve iphone için üretiliyor.

Ben elektronik mühendisiyim, hızlı şarj bataryayı öldürür sürekli yaparsan. Ben alsam bile ancak acil durumlarda kullanırım, diğer zamanlarda normal şarj.

Note 3 neo ve samsung mini modelleri için bile var.bunada çıkar bence

• colourofthelife C kullanıcısına yanıt
    G2'yi 2 yıldır hızlı şarjla şarj ediyorum geçen ay enişteye yeni aldığım G2 ile karşılaştırdım yaklaşık %20lik bir kayıp olmuş, o bir tık daha hızlı oluyor, benimki %20 daha hızlı tükeniyor. Özetle hızlı şarj belki pili yorar ama öldürmez. Ben imkanın bulursam C5'i yüksek akımla şarj edeceğim. Zaten bu hızlı şarjda %90 gibi yavaşlıyor sonrasını az az alıyor telefon. Bunu yazılımsal olarak denemek için Clean Master'ı yükleyip onun Hzılı Şarj mödülünü aktifleştirin bakalım Hızlı-Sürekli-Yavaş basamaklarının hepsini bir bir gösterecek mi makine.

Aslında bir arkadaşın elinde G2 şarj filan vardı o denese öğrenmiş oluruz. Ben gelince dediğim gibi her halükarda en azından G2 nin 1.8 Amperlik adaptörü ile deneyeceğim ama benimkinin gelmei Çarşambayı bulur akşam işten geldim yorgun olmazsam ki bu ara çok yoğunuz yorgun olurum (Milli Eğitimde memurum ücretli öğretmenler, ilk atamalar derken okullarda açlılıyor) kendi adaptörü , g2'nin adaptörüyle denedim ettim derken Perşembeyi, Cumayı bulur oda hafta sonuna kalır.

Haliyle bir babayiğit çıksa verdim Amperi C5'in gözüne gözüne 2 saatte şarj ettim dese kötümü olurdu , şu mubarek günlerde sevap kazanırdı.

Zaten öldürüyor dediğim tabancayı çekip vurmuyor, ömrünü kısaltiyor.

Hızlı şarj zaten %100e kadar hızlı doldurmaz, belirli yerden sonra yavaşlıyor. Amaç burada zaten acil durumlarda hemen teli bir miktar şarj etmek, dibine kadar dokdurndoldurmak değil.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.