Şimdi Ara

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.047
Cevap
61
Favori
208.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mono ama kuvvetli
  • 4 saati geçti %80de
  • Şarjı doluşu gibi geç bitiyorsa razı olunmalı beyler sonuçta hızlı doluyor olsa gece koyun şarja bikaç saati boşa gidecek minimum, bu adam gibi dolar hem ömrü uzun olur bataryanin.

• quote:

Orijinalden alıntı: rocknrol

Eyvallah hocam cevabın için, bilgin olduğun kanısıyla soruyorum m5 ile arasında güncelleme farkı olur mu? Sonucta ayni jenerasyonlar ama m5 bir tık üstünde donanım olarak. Benim için tercih sebebi olur ve ikilemdeyim şuan çünkü

İkiside orta segment telefonlar güncelleme gelirse ikisinede gelir gelmezse ikisinede gelmez, ki büyük ihtimalle gelecek.

Samimi fikrimi söylemem gerekirse M5 Compactların bir tık üstü amiral Z serisinin bir tık altında konumlanmış durumda amiral alamayacak olanlara alternatif F/P telefonu. C5 ise Z ultranın bir tık üstü ve günceli Z5 ultranın 2 tık altı olarak konumlanmış durumda büyük ekran isteyenlerin, Z5 alamıyacakların ve ekran çerceve (e/ç) oranına önem verenlerin alternatif F/P telefonu.

Ben C5 aldım, Z ultra güncelliği kaybetmek üzere e/ç oranı ve ekranı gerçekten kötü, bir kaç sitede duyurulan Z5 ultranın özellikleri en cahil teknoloji severin bile ağzının suyunu akıtacak kadar güzel görünsede tahmini çıkış fiyatıyla 2 adet C5 alınır ve e/ç oranı kötü.

• Anladığım kadarıyla şarj cihazını aldın, sonucu buraya yazarsan iyi olur bizde ona göre alım yapalım.

quote:

Orijinalden alıntı: prenss1907
    4 saati geçti %80de

2A'lik şarjla dolum süresinide lütfen burada paylaş.
  • prenss1907 kullanıcısına yanıt
    Şu hızlıyla şarj edip bilgilendirirsen bizde alalım o aletten saol hocam. Benimkide 3 saat 10 dakikada doluyor. Oynarsam şarj olurken dahada geç. Sen hızlı larj cihazını denede bizide bilgiendir sana zahmet :)

• arkadaşlar garip bi durum oldu hemen anlatayım.18.25 de baktım %92 idi ama sanki full olmuş gibi bildirim ışığı kırmızı yerine yeşil yanıyordu.normalde full olunca yeşil yanması lazım.neyse şarjı söktüm taktım 30 saniye içinde 93 .94 .95 ..... 100 oldu hemen :) anlamadım gitti.kesin bi problem var ama ney :) çok geç doldu ya birde sonunda niye öyle oldu anlamadım.

bu şarj bitsin birde hızlı şarjı deniycem

özetle öğlen 12.53 %1 de iken taktım 18.25 gibi doldu benim cihaz herkesde böylemi bendeki yazılımda yada pildemi sıkıntı var bu kadar geç dolarmı ya:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: prenss1907

arkadaşlar garip bi durum oldu hemen anlatayım.18.25 de baktım %92 idi ama sanki full olmuş gibi bildirim ışığı kırmızı yerine yeşil yanıyordu.normalde full olunca yeşil yanması lazım.neyse şarjı söktüm taktım 30 saniye içinde 93 .94 .95 ..... 100 oldu hemen :) anlamadım gitti.kesin bi problem var ama ney :) çok geç doldu ya birde sonunda niye öyle oldu anlamadım.

bu şarj bitsin birde hızlı şarjı deniycem

özetle öğlen 12.53 %1 de iken taktım 18.25 gibi doldu benim cihaz herkesde böylemi bendeki yazılımda yada pildemi sıkıntı var bu kadar geç dolarmı ya:)

hocam bence yazılım sorunu vardır bir pil 6 saatte dolar mı
    %90'dan sonra yanar o yeşil ışık, kitapçığında yazıyor.
  • C5 Ultra almak için 10 neden " başlıklı yazıyı nette gördüm geçende ve bu nedenlerden çoğunluğu, benimkilerle birebir örtüşüyor. Aydınlatıcı olması açısından bu nedenleri aşağıya koyuyorum, orijinal ve ayrıntılı İngilizce yazı da burada, İngilizce bilenler okuyabilirler :

http://www.manilashaker.com/10-reasons-why-you-should-buy-the-sony-xperia-c5-ultra/

Bu da aynı sitenin incelemesi, İngilizce :

http://www.manilashaker.com/sony-xperia-c5-ultra-review-a-big-improvement/

1- Neredeyse sıfır çerçeve:

2-Geliştirilmiş kasa/ekran oranı

3-Cam kaplı arka kapak

4-13 MP ön kamera

5-Keskin 13 MP arka kamera

6- Güçlü LED flaş

7-Sağlam ve dayanıklı metal çerçeve desteği

8-İyi batarya kapasitesi

9- 200 Gb'a kadar micro SD desteği

10- Bir bütün olarak C5 Ultra

The C5 Ultra has all the strengths, specs and features that can take it to the top. From its 6-inch 1080×1920 IPS LCD screen, to its high end 13-megapixel auto focus camera and to everything else.

The C5 Ultra has a lot to offer for a 6-inch phablet. The design and features of the C5 Ultra is truly attractive, thus, to us, it already established its own standards, for future flagships to set sights on.

Çeviri : " C5 Ultra, onu zirveye taşıyabilecek bütün ozelliklere ve güçlü yanlara sahip. 6 inclik 1080 X 1920 IPS ekranından tutun da üst segment 13 MP kamerasına ve diğer özelliklerine kadar.

6 inclik bir phablet olarak, C5 Ultranın vaadettiği çok şey var.C5 Ultranın tasarım ve özellikleri gerçekten çok çekici, dolayısıyla gelecekteki amiral gemilerinin referans alacağı kendi standartlarını çoktan getirdi bile. "

Tabii burada yazmayan kendi nedenlerim de var, mesela parlak, yüksek kontrastlı ve keskin ekranı, güçlü donanımı, Sony'nin başarılı yazılımı ve arayüzü, güncelleme desteği vs. gibi.

• Pazartesi bi servise versemmi diosunuz şarj süresi 5.saat 40 dk kadar surdu:)

Hocam servislik bir durum yok dün aynı bana da oldu başka kablo vardı kendi kablosunu takınca düzeldi başka kablo ile ekranda 6 saat yazıyordu kendi kablosunu taktım 3 saat falan yazıyordu her seferinde aynını yaparsa o zaman sorun olabilir ayrıca yeşil ışık olayı şarj %90 olunca yanıyor
    Birde bildirim ışıklarının farklı yanması güzel olmuş zenfone 6 da sadece yeşil yanıyordu

• eyw hocam bilgi için ama ben kendi orjinal adaptörü ve kablosuyla şarj ediyorum bu 2.sarjım teli aldığımdan beri ilkide uzun sürmüştü saat tutmamıştım.

pili bitireyim.adaptörü orjinal kalmak kaydıyla sadece usb kabloyu değiştireyim bakayım sonuç nasıl olucak tekrar teşekkürler bilgi için
    Orjinal cihaz+kabloda bile 6 saat veriyorsa sorun olabilir. Sadece kabloyu değiştirme cihazıda değiştir 2 Amperlik şarj cihazı ile bir dene.

Şu şarj işini bir yama ile çözseler tadından yenmez bir telefon olacak. Benim anlamadığım Sony mühendisleri test cihazını kullanırken bu tip sorunla hiç mi karşılaşmadı, belliki yazılımsal birşey.

Bu arada Prenss1907 sen telefonu nereden almıştın.
  • Bimeksden aldım kardeşim.pazartesi servise götürücem bi danışayım bakalım ne diyecekler.bimekse götürsem onlarda ztn değişmez servise yollar zaman kaybetmiyim ben direk götüreyim diyorum

• Beyaz dengesinde şu ayarlar güzel sonuç veriyor bende :

Red :38
    Green :49
    Blue :40

Deneyin.

• Zenfone 2 ile C5 arasında kaldım hangisi internette dolaşmak ve uzun pil süresi için ideal?
  • Zenfone 2 :

Ekran, çok kötü
    Batarya, kötü
    Tasarım, çok kötü,
    Kamera, kötü
    Güncelleme, kötü
    Arayüz, kötü
    Fiyatı, ucuz.

Uzun süreli birşey arıyorsan bakma bile.

• Ya arkadaşlar belki daha önce yazdığım yorumlarda okuyan olmuştur.Bahsetmiştim,telefon ara sıra durduk yere kitlenip reset atıyor.Telefonu vatandan 2 gün önce aldım.Cidden bu durum canımı sıkmaya başladı.Yazılımsal bi sorun olduğunu düşünmüyorum.Çünkü hem kimsenin başına gelmemiş.Hemde telefon daha açıldığı ilk andan itibaren bu başıma geldi bu donup reset atma olayı.Format attım düzelir diye yok gene aynı attıktan 5 dk sonra gene aynı olay oldu.Vatandan gidip birebir değiştirme imkanım var mıdır acaba telefonu?
    Perşembe günü aksam aldım daha telefonu...
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.