Şimdi Ara

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.047
Cevap
61
Favori
208.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: colourofthelife

Özel makas da olsa bakırdan kesecek. İstersen önce kestirip bak, baktın şarjın çabuk bitiyor, konuşmada vs. sorunlar var, o zaman nano sim alırsın.

hocam bu nano sim hazır satılıyor yani değilmi
  • quote:

Iphone 4S mi? Yani yanlış anlama da o cihazdan güç bela kurtulmuştum. Hele o itunes nefret etmiştim. Bataryası çok kötüydü, günde 2 kere şarj etmek gerekiyordu. Ekranı zaten bit kadar.

Peki bu ilk Android mi olacak, daha önce kullandın mi?

4 incten 6 inche bayağı bir adım olur bu.

Her guzelin bir kusuru oluyor ben cok severek kullandim ama sarj bitik suan be ekran da yetmemeye basladi.Itunes iyidir aslinda ama kullanimi biraz degisik adapte olmasi pek kolay degil ben alternatifler kullaniyorum onun yerine :) s4 de kullandim bi sure yaklasik yarim sene civari ama eller buyuk tek elle kullanabiliyorum c5 i tabi biraz zor oluyor ama :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende surekli sag ust köşede profil resmi gibi birşey çıkıyor kullnıcıymış üzerine tıkladığımda öyle yazıyor bunu kaldırmanın bir yolu varmı herkesde cıkıyormu acaba.
     ★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU

• quote:

Orijinalden alıntı: AMERICOS

Bu cihazla zenfone 2 arasinsa tercih yapsaniz hangisi bugun ikisini de inceledim donanim olarak zenfone2 daha iyi geldi ama tasarim ve ekran olayi bu cihazda daha iyi borde sarj konusu kafami karistirdi o kadar gec dolmasi cidden kotu bi ozellik bu devirde 1 saatte sarj oluyor cogu telefon yani gunde iki kez ya da bir kez sarj ile digerleri mi yoksa bu telefonla bir kez sarj tam uzun sarj mi arasinda kaldim

hocam zenfone 2 yi bende çok düşünmüştüm ancak zenfonede bir çok dezavantaj var mesela kamerası 700-800 lirakılk telfonların kameraları gibi vasat ekranı kötü parlaklık yetmiyormuş gün ışığında görmekte zorluk çekiliyormuş hatta teknoseyirde yapılan ölçümlerde zenfone 5 ten bile düşük bir parlaklığa sahip olduğu söyleniyordu ancak işlemci gücünde falan s6 larla yarışabilecek bir telefonmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: birvarmışbiryokmuş

quote:

Orijinalden alıntı: AMERICOS

Bu cihazla zenfone 2 arasinsa tercih yapsaniz hangisi bugun ikisini de inceledim donanim olarak zenfone2 daha iyi geldi ama tasarim ve ekran olayi bu cihazda daha iyi borde sarj konusu kafami karistirdi o kadar gec dolmasi cidden kotu bi ozellik bu devirde 1 saatte sarj oluyor cogu telefon yani gunde iki kez ya da bir kez sarj ile digerleri mi yoksa bu telefonla bir kez sarj tam uzun sarj mi arasinda kaldim

hocam zenfone 2 yi bende çok düşünmüştüm ancak zenfonede bir çok dezavantaj var mesela kamerası 700-800 lirakılk telfonların kameraları gibi vasat ekranı kötü parlaklık yetmiyormuş gün ışığında görmekte zorluk çekiliyormuş hatta teknoseyirde yapılan ölçümlerde zenfone 5 ten bile düşük bir parlaklığa sahip olduğu söyleniyordu ancak işlemci gücünde falan s6 larla yarışabilecek bir telefonmuş

S6 yi cok duyiyorum su sira bi cilginlik yapip almaktan korkuyorum 😂

• colourofthelife C kullanıcısına yanıt
    Ben siyahını aldım. Aslında beyazını almak istiyordum fakat mağazada sadece siyahı vardı.

Şu ana kadarki izlenimlerim ;

-Ön kamera gerçekten çok keyifli
    -Arka kapak piano black ve parmak izi gösteriyor.
    - tutumu kullanımı alışılmayacak gibi değil , hiç 6" hissi vermiyor.
  • 6inç ekran kasa oranı en az %78 ince çerçeveli
    720p ekran
    Snapdragon 805 veya 808
    3gb ram
    4000 mah batarya

Böyle bir tel olsun daha başka birşey istemem.:)

Aslında herkes biliyo ekran 720p olsa hem pil daha uzun gider hem telefon daha performanslı çalışır.şahsen sorsalar bana ekranmı daha iyi olsun pilimi daha uzun gitsin ben ekran 720p yeter derim pil uzun dayansın isterim. İmza kampanyasımı bşlatsak:)

• Arkadaşlar bu telefon beni cok kendine cekti asiri sık ama bi sorum olacak acaba z serisi gibi uzun yillar guncelleme alir mi? Yani takip ettigim kadariyla sony telefonlarini uzun sure canli tutuyor ama sadece z serisi adina takip ettim bu orta/alt segmentte de gecerli mi?

• C5 OTO MOD

G3 OTO MOD

C5 OTO MOD

G3 OTO MOD

Bir kaç karşılaştırma daha koydum arkadaşlar 2 cihazda oto modda ayar yapmadan cekiyorum zaten ayardanda anlamam kamerada.

• quote:

Sony nin kendi 2A üstü adaptörleri var ama işte böyle yüksek amperli adaptörle şarj edersen, batarya ne olur Allah bilir, hele sürekli kullanımda. Hızlı şarj pratik olsa da batarya ömrü açısından iyi değil.

Arada bir acil şarj durumunda kullanırım 1.8A yı. Bir sorun olursada gönderirim servise 2 yıl garantisi var neticede.

Bu arada az önce bende aranıza beyazını alarak katıldım. GG'nin %7 indirim kampanyasından bir arkadaşın uyarısıyla son dakikda faydalanıp Eurasia garantili 1235+50(world puan)=1185 TL'ye satın aldım. Sanırım oldukça uygun fiyata aldım. Benim haricimde bu fiyata 5 kişi daha almış.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-c5-ultra-4g-akilli-cep-telefonu-187248245

• shadow006 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ben sizden biraz daha ucuz fiyata aldım.İndirimlerle güzel fiyatlara geliyor gerçekten.
  • quote:

APK archive Dene, eniyisidir, sürekli de güncel.

http://apkarchive.com/drag-racing-3d-v1-7-6-apk/

ordan indirdim sonuc aynı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocknrol

Arkadaşlar bu telefon beni cok kendine cekti asiri sık ama bi sorum olacak acaba z serisi gibi uzun yillar guncelleme alir mi? Yani takip ettigim kadariyla sony telefonlarini uzun sure canli tutuyor ama sadece z serisi adina takip ettim bu orta/alt segmentte de gecerli mi?

5.1'i alcak, performans iyileştirmesi için ufak tefek güncellemeleri almasıda Allahın emri zaten. Android M'de gelecektir çünkü, donanım buna uygun ayrıca Sony'nin Orta segmentteki en kaliteli büyük ekranlı telefonu C5, üstelik Selfie özelliğini öne çıkardığı tek telefonda bu heleki böyle kaliteli ön kamerası varken ve satışlarıda iyiyken C5 ile pazarı zorlamak isteyeceklerdir. Özetle Android M gelecek ama hemen olmaz çünkü Sony'nin amirallerinin bile M güncellemesini Mart 2016 sonrası alması bekleniyor.

Ayrıca M için o kadarda olmazsa olmaz diyeceğimiz geliştirmeler gelmeyecek önemsiz demiyorum ama 5.1'i olan tellerinde sıkıntı olmadan kullanımı devam edecektir M'nin belkide en büyük artısı Android’in yeni güç kontrol ve yönetim sistemi “Doze” olacak.

Asıl beklenmesi gereken sürüm 7.0 olmalı Material Design 7.0 ile değişecek yeni arayüz bakalım neler getirecek. 7.0 da ancak bi ihtimal Z5'e filan gelir.

Özetle ihtiyacın varsa al, 5.1 ve güncellemeler ile iyice kendine gelen şık ve kullanışlı bir telefonun olmuş olur. M gelincede pili daha verimli olur.

• mert1905x kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, n11 ve gg indirimleriyle gerçekten uygun fiyata almak mümkün, buralardan peşin alanlar benim gibi kartların peşin alışverişleri taksitlendiren seçenekleri kullanarak alışverişlerini ufak bir farkla taksitlendirebilirler.

Afiyet olsun, fotolar güzelmiş, Telefon bir gelsin bende G2 ile karşılaştırma fotolarını koyacağım.
  • arkadaşlar ben kılıf almayı düşünüyorum ve kırılmaz cam kılıf kapaklı olmasın . hangi ürünleri önerirsiniz siz nerden aldınız?
  • ve arkadaşlar sony nin resmi sitesinde sarj cihazları var onlardan birini almak sarj hızını arttırırmı ?
  • Turkcell için konuşuyorum, evet satılıyor, hediyesi 19 TL yalnız. Herhangi bir Turkcell bayiinden alabilirsin. Muhtemelen diğer operatorler için de aynıdır.
  • xxxx1 kullanıcısına yanıt
    Dediğim, bu telefonun adı C5 Selfie ya da C5 Ultra Selfie değil Asus Selfiede olduğu gibi. Her ne kadar ön kamerası çokiyi olsa da, diğer özellikleri de aşağı kalmıyor.
  • kurtibo K kullanıcısına yanıt
    Sony'nin kendi 2A şarj cihazı var ve muhtemelen şarj hızını çok arttırır. Hepsiburada da görmüştüm, şu yani :

http://www.hepsiburada.com/sony-cp-ad2-usb-ac-sarj-adaptoru-micro-usb-kablo-ile-p-TELSARJSONYCPAD2

2.1 amper, micro USB ile çalışıyor, gayet kompakt. Yalnız hiç denemedim, nasıl çalışır bilmiyorum. Hepsiburadadaki yorumlara göre kullananlar memnun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colourofthelife -- 26 Eylül 2015; 8:30:20 >
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Orada yazıyor zaten, önce APK kur, sonra " com.mvasiliy.dragracing3d " denen dosyayı " sdcard/Android/obb " dizinine kopyala, bu kadar. Bunu denemedim ama daha önce denediklerimin hepsi çalıştı. Apkmania falan hikaye bu sitenin yanında, adamlar yemiyor içmiyor habire gincelliyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.