Şimdi Ara

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.047
Cevap
61
Favori
208.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihazı biraz önce aldım bimeks fiyatı 1329 + 66 tl bipara verdiler fena değil fiyat.

Çok az kullanıma istinaden tecrübem oldukça iyidir. Cihazı oyun için almadım özellikle ön kamera ve boyutları çok güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxxx1 kullanıcısına yanıt
    Klavyede bodoslayip şişmek ile ne demek istediğini tam anlamadım? Ben Sony Ericsson W810iden Xperia Z ve Z2ye kadar birçok Sony kullandım, klavyeyle ilgili sorunum olmadı.

Ben de çok selfie meraklısı değilim, arada güzel oluyor biryere gidince kendini tek veya arkadaşlarınla beraber çekmek. Beni asıl çeken büyük ekranı ve ekran gerçekten çokiyi, keskin, parlak ve yüksek kontrasta sahip. Tasarımı da çokiyi, donanımı güçlü,kamerası iyi. Yani bu sadece bir selfie telefonu değil, ondan çok ötesi.

Asus selfiede yanılmıyorsam snap Dragon 615 var? İyi de C5 ultrada bulunan işlemci ondan çok daha güçlü.

Muhtemelen Asus un fiyatı daha ehvendir ama ben olsam asus, casper, Lenovo, Vestel vs toplarına hiç girmezdim ki girmedim de

• Bu cihazla zenfone 2 arasinsa tercih yapsaniz hangisi bugun ikisini de inceledim donanim olarak zenfone2 daha iyi geldi ama tasarim ve ekran olayi bu cihazda daha iyi borde sarj konusu kafami karistirdi o kadar gec dolmasi cidden kotu bi ozellik bu devirde 1 saatte sarj oluyor cogu telefon yani gunde iki kez ya da bir kez sarj ile digerleri mi yoksa bu telefonla bir kez sarj tam uzun sarj mi arasinda kaldim

• mally M kullanıcısına yanıt
    Oyun da oynayabilirsin, büyük ekranda zevkli olur. Hayırlı olsun bu arada, güzel fiyat. Hangi rengi? Uygun zamanda izlenimlerini paylaşırsan memnun oluruz.

Güle güle kullan.

• AMERICOS kullanıcısına yanıt
    Sanıyorum burada bulunan insanların tercihleri belli

Zenfone 2 birara benim de geçti aklımdan, yalnız ekranı çok kötü, yani bayağı kötü. Kamerası vasat altı, bataryası çok zayıf. 4 GB ram ama C5 ultrada bulunan 2 GB ile aynı performansı veriyor, çok düşük LPDDR kullanmışlar sanıyorum. Güncelleme konusunda da çok kötüdür asus. Bunlardan dolayı Sony C5 ultra daha iyi seçim oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: colourofthelife

Zenfone 2 birara benim de geçti aklımdan, yalnız ekranı çok kötü, yani bayağı kötü. Kamerası vasat altı, bataryası çok zayıf. 4 GB ram ama C5 ultrada bulunan 2 GB ile aynı performansı veriyor, çok düşük LPDDR kullanmışlar sanıyorum. Güncelleme konusunda da çok kötüdür asus. Bunlardan dolayı Sony C5 ultra daha iyi seçim oldu.

Bu telefonla ben sadece internette takilip muzik dinlicem cok nadir video ve kamera ve cok cok nadir de oyun ama oyun dediysem sadece basit oyunlar gta tarzi buyuk oyunlari oynamam bu durumda bir gun tam gider mi sarj? Ve bide surekli whatsapp

• quote:

Orijinalden alıntı: AMERICOS

quote:

Bu telefonla ben sadece internette takilip muzik dinlicem cok nadir video ve kamera ve cok cok nadir de oyun ama oyun dediysem sadece basit oyunlar gta tarzi buyuk oyunlari oynamam bu durumda bir gun tam gider mi sarj? Ve bide surekli whatsapp

Benim yaptıklarım da aşağı yukarı bunlar yalnız ben çok video izlerim. İnternet, WhatsApp, Skype sürekli açık. Çok rahat 1 günü çıkarırsın diye düşünüyorum,fazlası bile mümkün.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AMERICOS

quote:

Benim yaptıklarım da aşağı yukarı bunlar yalnız ben çok video izlerim. İnternet, WhatsApp, Skype sürekli açık. Çok rahat 1 günü çıkarırsın diye düşünüyorum,fazlası bile mümkün.

Anladim hocam benim kafami kurcalayan bu telefonda z serisi gibi guncelleme alir mi o var biraz cunku amiral gemisi dedigimiz modeller uzun sure guncelleme aliyor ama bu segmenttekilerde sonynin politikasini hic bilmiyorum

Olayın iki yüzü var, xperia c5 geç şarj oluyor olabilir ama çok geç te şarj bitiyor. Özellikle bekleme de rakibi yok...

Asus Zenfone Selfie zenfone 2 nin devamı ve qualcomm versiyonu diyebiliriz ;bir süre kullanmış olarak 2yi,arayüzü bikere Sony den bence daha iyi,kişiye göre değişir.

Yine Asus ;Toshiba sensör, Sharp ıps ekran kullanır, bileşenleri son derece kalitelidir...

Ayrıca Asus; hızlı şarj destekler...

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxx1

Olayın iki yüzü var, xperia c5 geç şarj oluyor olabilir ama çok geç te şarj bitiyor. Özellikle bekleme de rakibi yok...

Asus Zenfone Selfie zenfone 2 nin devamı ve qualcomm versiyonu diyebiliriz ;bir süre kullanmış olarak 2yi,arayüzü bikere Sony den bence daha iyi,kişiye göre değişir.

Yine Asus ;Toshiba sensör, Sharp ıps ekran kullanır, bileşenleri son derece kalitelidir...

Ayrıca Asus; hızlı şarj destekler...

Sizce hangisi daha iyi? Bu qualcom dedigimiz 615 galiba 610 dan daha mi iyi?yoksa farkli seyler mi bunlar?

• Yukarıda ki yedi maddeden sadece oyun performansı ile ilgili olanı yaşadım.Asphalt 8 i telefonda bir kaç oyun yüklüyken denedim.Arkadaşın söylediği gibi donma takılma kesinlikle yok ama belli bir süre oynadıktan sonra tamamen akmadığını fark ediyorsunuz.
    Daha sonra komple tüm oyunları silip sadece oyun olarak asphalt 8 bıraktım.Oyun telefonda tek başınayken daha iyi çalıştı diyebilirim.Bilmiyorum ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum.Yada öle olduğuna inanmak istiyorum.Tabiki bende tamamen oyun için
    almadım telefonu ama özelliklerine bakıcak olursak telefonun asphalt 8 i yağ gibi akarak oynamaya yeticek kadar performansa sahip olduğunu düşünüyorum.Test ettiğim ikinci oyun ise dungeon hunter 5.Aynı şekilde bu oyunda da kasma olmasada oyun akmıyor.
    fps 25 lerde dolaşıyormuş hisse veriyor.

Ekstra olarak hiç bi yerde okumadığım ve kimsenin yaşamadığı bişeyide ben yaşıyorum telefonla ilgili.Bazen (çok sık değil) telefon donuyomuş gibi olup reset atıyor.2 gündür kullanıyorum telefonu.Yaklaşık 4 kere falan yaşadım bu olayı.Canımıda sıkmadı değil aslında.
    Gidip değiştirmeyi falan bile düşündüm aslında ama bilmiyorum.Yazılımsal bir sorun değil gibi çünkü telefonu yeni alıp eve geldiğimde telefona hiç bir uygulama kurmadan direk kamerayı açmaya çalıştığımda donup resetlemişti.

Bİlmiyorum ilginc yani.Böle bisey yaşayan oldu mu hiç?

Güzel nokta, şimdi birkere bu telefon her şekilde Android M alacak, dahası enaz 18 ay boyunca hertürlü güncellemeyi de alacak. Z serisine göre bir miktar gecikme olabilir diye düşünüyorum. Sony son zamanlarda bu güncelleme konusunda oldukça iyi çalışıyor, şuan dahi yakın zamanda C5 güncelleme alacak okuduklarıma göre. 2 sene sonrası ise Allah kerim diyelim

64 bitli güncel chip setler, her ikisi de,sadece biri mediatek diğeri qualcomm...

Qualcomm, mediatek ve intele göre daha sorunsuz ve sürücülerine destek veren bir firma.

Dediğim gibi aslında Selfie ile aslında uzaktan yakından ilgim yok ama tabi iyi kameralar la donatılmış cihazı kim istemez,her ikisininde bu anlamda iyi olduğunu düşünüyorum...

• fault F kullanıcısına yanıt
    Oyun optimizasyonu ile de ilgili olabilir veya belki C5de lollipop 5.0 2 çalıştığı içindir.

2 haftadır kullanıyorum, donma ya da bahsettiğin gibi reset atma olmadı. Birkere çektiğim fotoya kameradan bakarken 4-5 saniye gecikmişti, dondu sandım ama açtı. Başka da olmadı.

Bu asphalt 8 oyunundan diğer arkadaş da bahsetti. Ben arada real racing 3 oynuyorum ki bayağı zorlayıcı oyundur, onda öyle birşey olmuyor.

• quote:

Güzel nokta, şimdi birkere bu telefon her şekilde Android M alacak, dahası enaz 18 ay boyunca hertürlü güncellemeyi de alacak. Z serisine göre bir miktar gecikme olabilir diye düşünüyorum. Sony son zamanlarda bu güncelleme konusunda oldukça iyi çalışıyor, şuan dahi yakın zamanda C5 güncelleme alacak okuduklarıma göre. 2 sene sonrası ise Allah kerim diyelim

Evet 2 sene idare etse yeter zaten bende 4s var suan ama elran kucuk artik buyuk olsum istiyorum3.5 senedir killaniyorum telefonu hala iyi ama takilma oluyor ve sarj konusu asil problemim zaten gunde 5-6 kere sqrja takiyorum kendilerini :) bu telefonda hosuma gitti ama m5daha iyi dediler donanim falan ama testlerden sonra ibre buraya kaydi :)

• quote:

64 bitli güncel chip setler, her ikisi de,sadece biri mediatek diğeri qualcomm...

Qualcomm, mediatek ve intele göre daha sorunsuz ve sürücülerine destek veren bir firma.

Dediğim gibi aslında Selfie ile aslında uzaktan yakından ilgim yok ama tabi iyi kameralar la donatılmış cihazı kim istemez,her ikisininde bu anlamda iyi olduğunu düşünüyorum...

Evet bende selfie icin degilde ekran ve bir gun raht sekilde pilinin gitmesi cezbetti yoksa oyun kurup ounamiyorum ben sadece nette dolasip whatsapp be muzik olayim

• xxxx1 kullanıcısına yanıt
    Malum, birçok insan oldukça düşkün selfielere, yalnız ben bu kadar iyi on kamerayı sadece extra olarak görüyorum, telefonda o kadar iyi başka özellikler var ki. Zaten gördüğüm kadarıyla bu telefon asusun cihazı gibi selfie olarak lanse edilmedi.

• quote:

Aslında intelde yeri geldimi destek verir ama fazla kullanan yok o yüzden, mediateke bu konuda güvenmiyorum pek hakim değiller ürettikleri ürünlere, daha olgunlaşması lazım.

Iphone 4S mi? Yani yanlış anlama da o cihazdan güç bela kurtulmuştum. Hele o itunes nefret etmiştim. Bataryası çok kötüydü, günde 2 kere şarj etmek gerekiyordu. Ekranı zaten bit kadar.

Peki bu ilk Android mi olacak, daha önce kullandın mi?

4 incten 6 inche bayağı bir adım olur bu.

• colourofthelife C kullanıcısına yanıt
    Sony nin sayfasında Selfie odaklı olduğunu belirtmişler...

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.