Şimdi Ara

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.047
Cevap
61
Favori
208.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özel makas da olsa bakırdan kesecek. İstersen önce kestirip bak, baktın şarjın çabuk bitiyor, konuşmada vs. sorunlar var, o zaman nano sim alırsın.
  • Yandaki fotoğraf açma tuşu tek tıkla mi çift tıklayın açılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cpuz yanlış göstermiyor core temp gösteriyor diğer programda coretemp -+ yapıyordur lazerlr ölçülen değer özel soğutma sisteminden sonra kapağa yansıyan Son ısı olur oda gerçekçi olmaz değilmi? Mantık.

• Beyler siz ne yaparken donma takılma var? Deniyim bende merak ettim.

• Arkadaşlar eşdeğer telefon kamerası örneği veren olmadı sorumu değiştireyim o zaman sormamın sebebi önceliğim kamera, g4 yada note4 alıcaktım bunun batarya ömrü olsun ekranı olsun en önemlisi fiyatı olsun çok etkilendim. Kamera konusunda g4 yada note4'e kıyasla nasıldır çok aşağı kalmazsa bunu alacağım.

• Scawn kullanıcısına yanıt
    Bunun eşdegeri g4 yada note 4 olmadıgı için verilmemiştir. Yazdıgın cihazlar nekadr c5 nekadar? G3ile kıyaslama resmi koydum g4 g3den iyi ordan kıyaslama yapabilirsin sana hangisi guzel geliyorsa

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Bunun eşdegeri g4 yada note 4 olmadıgı için verilmemiştir. Yazdıgın cihazlar nekadr c5 nekadar? G3ile kıyaslama resmi koydum g4 g3den iyi ordan kıyaslama yapabilirsin sana hangisi guzel geliyorsa

G4 yada note4 eşdeğeri denmesini beklemedim. Cep telefonu fotoğrafçılığı konusunu takip etmem sebebi ile bir çok telefonun fotograf kalitesi hakkinda bilgiye sahibim. Eşdeğer telefon kamerasını söylediğiniz takdirde kıyaslama yapacaktım.

LG G4'ün kamerası çok iyidir, Note 4'ün onun kadar değil. Şuan çektiğim 2 örnek, super otomatik mode, bas çek :

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU ★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU

Yazdıgın mesajda kamerasi g4 ve note4 gore nasil demişsiniz ondan dedim. Zaten cevabı verdim hoxam g3 kıyas resimleri koydum ordan yorum yapabilirsiniz sanırım ben cok anlamıyorum kamera işinden. G3 kız arkadasımda var onla daha cok cekip atabiliirm istersen.

Bu arada tel fotoculugu ile ilgileniyorsanız size hemen bir soru sorayım otomatik modda aynı cihaz 2side otomatik hiçbir ayar yapılmıyorken nasıl çözünürlükleri farklı oluyor misal colourtolife resimleri hep 3920 x oluyor benimkiler alakasız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 25 Eylül 2015; 13:15:07 >
  • arkadaşlar merhaba iyi bayramlar. evkurda telefonun beyaz renginin tükenmesi dolayısıyla bayram sonunda gelecek partiyi beklemek zorunda kaldığım için aranıza daha katılamadım :) sizlerden istediğim birşey var bu telefonu kullanan arkadaşlar şu ana kadar "ortak" sorunları nelerdir çözümleri nedir tek bir çatı altında anlatabilirler mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *-*ext@cy*-*

arkadaşlar merhaba iyi bayramlar. evkurda telefonun beyaz renginin tükenmesi dolayısıyla bayram sonunda gelecek partiyi beklemek zorunda kaldığım için aranıza daha katılamadım :) sizlerden istediğim birşey var bu telefonu kullanan arkadaşlar şu ana kadar "ortak" sorunları nelerdir çözümleri nedir tek bir çatı altında anlatabilirler mi acaba ?

Kısaca ben sana yazayım,

C5 ultra kampanya puan vs ile 1200 alınabilen bir cihaz bu cihazi kıyaslarsan 1900 2500 3000 tl olan amiral gemileri ile kıyaslamak isteyenler yada o performansı almak istetyenler kesinlikle c5 almasınlar üzülürler.

Pil süresi 3.5 saat ekran açık kalma süresi size az geliyorsa c5 almayın. üstünü alanlar mevcut ancak ortalama bu siz üstü için düşünmeyin yani. Dün g3 1saat 18dk ekran acık kalma ile %23 sarjı vardi benim 3saat 18dk da %18 di. aradaki fark bu.

Ön kamerasi banada arkadan iyi çekiyormus gibi geliyor aynı deniyor ama psikolojiktir belki, g4 kamera performansı bekliyorsanız c5 almayın onun 1 tık gerisinde belki 2 onu uzmanları daha iyi bilir.

Oyun oynayıp yogun kullandıgınızda arka tarafta kameranin oldugu yerden sony yazısı olan kısma kadar yaklasık 3 parmaklık bölge ısınıyor.Normal kullanıdma ısınıyor diyen arkadaslar var ancak benim cihazda öyle birşey yok yani ısınma derken ılık oluyor ama rahatsız edecek sıcaklıgı sadece oyun foto video hiç kapatmadan arka arkaya yapınca gördüm oda denerken öyle kullanmakda mümküğn degil zaten.

Oyun performansı nasıl bilmiyorum gerçekten denemye vaktim olmadı büyük oyunları. Hearthstone oynuyorum 0 sıkıntı ufak tefek oyunlarda zaten problem olmaz. Büyük oyuınlar nasıl bilgim yok yakında denerim.

Sarj süresi ilk başlarda 4 saate yakın suruyor suan 3saat civarina indi sanırım benimkii ölçmedim ama hızlı doldugunu fark ediyorum ilk taktıgım zamanlar hiç ilerlemiyordu sarjı. Hızlı sarj olsa iy iolurdu degişen batarya +hızlı sarj cok iyi giderdi.

Ekran parlaklıgı yeterli güneş altında tabiki bir s6 gibi degil ama kendi segmentinde yeterli.

Bazı kullanıcılar takılma donma yaşamış ybugun yarın video cekicem hiçbir zaman takılma donma vs gibi durum söz konusu degil yani ben aldıgım beri yaşamadım .

Neler olması isterdim,

Çift tıklama ile acılma
    Hızlı sarj
    Daha iyi bir kamera

bunlarda olsa fiyati 2katı yaparlardı.

Arkadaşlar eğri oturup dogru konusalım alacaginiz birşeyi fiyatina göre degerlendirmezseniz hiçöbir mantıgı olmaz. yani önceki sayfalarda iphone 6 ile kıyaslayan adam var arkadaş ip6 alabiliyorsan git al zaten. Telefona 3000tl vermek senin için sıkıntı degilse bunlara bakmanın cok anlamı yok. s6 ile kıyaslayan mı dersin.. Bu cihaz kac para 1300 bu fiyata neler var g3 var zenfone 2 32 gb var onlarla kıyasla benim kıyaslayabilecegim g3 var onla kıyasladım foto perforamnsını diger performanslarada bakıp ekleyecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: colourofthelife

Ön kamerası zaten olağanüstü, arka kamera için de önceki sayfalarda bayağı örnekler mevcut, inceleyebilirsin.

selfi kendimizi çekmeyi pek istemiyoruz, manken değilizki, çekip çekip paylaşalım, başka ne gibi çekimlerde işe yarar ön kamera ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 25 Eylül 2015; 14:16:38 >
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    gayet güzel anlatmışsın hocam. g7 kullanıyorum şu anda. profesyonel fotoğrafçıyım kamerasını beğendim zaten. bana lazım olan günü rahat çıkarsın fazlasıyla ekran parlaklığı canlılığı iyi olsun kasma çökme hiç sevmem.oyun birtek bilardo oynarım arada rr3 okadar. birde bazı arkadaşlar dokunmatiğinde sorun olduğunu söylemişler başka o sorunu yaşayan var mı sonuçta belli bir para veriyoruz daha en önemli unsuru çalışmıyor saçmalık olur heralde.
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    çerçevesiz net ekran konusunda pahalı telefonlarınki C5 kadar iyi değil bu kesin, aynı videoyu izledim diğerlerinde G4 dahil görüntü okadar iyi değil. ufak ekrana sığdırılmış çok pixel kalın çerçeve izlediğin video tat vermiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: *-*ext@cy*-*

gayet güzel anlatmışsın hocam. g7 kullanıyorum şu anda. profesyonel fotoğrafçıyım kamerasını beğendim zaten. bana lazım olan günü rahat çıkarsın fazlasıyla ekran parlaklığı canlılığı iyi olsun kasma çökme hiç sevmem.oyun birtek bilardo oynarım arada rr3 okadar. birde bazı arkadaşlar dokunmatiğinde sorun olduğunu söylemişler başka o sorunu yaşayan var mı sonuçta belli bir para veriyoruz daha en önemli unsuru çalışmıyor saçmalık olur heralde.

Şimdi başkası yaşamıs olana ben gidip yalan soyluyorsun diyemem adam yaşadım diyorsa yaşamıştır ancak dokumatik sorunu artık 400 500tl lik cihazlarda bile yok bence onu yaşayanlarda cihazlarında sıkıntı var.

Ben donma kasma yaşamadım
    Dokunmatikte sorun yaşamadım
    1 kere kilitlendi cihaz dün oldu oda sistem arayüzü yanıt vermiyor dedi işletim sistemi ile ilgili yani bekle yada tamam yazıyordu tamam bastım arka ekran siyah oldu düzeldi 5sn içinde başkada hiçbirşey yaşamadım.Ha yaşayan varmı 1kişi yazmış ama şuan 10kişiden fazla kişi kullanıyor bilmiyorum onlarda dokunmatik sorunu varmı varsa kronik olabilir.

Bu arada diger okuyanlar içnide bu konu tel alanların alacaklara övüp tel aldıramya çalışmasını amaç edinen bir konu degil arkadaşlar.Bize ne sizin alip almamanız sanki sony bize para yardımımı yapıyor artık bu tip yazılar yazmaktan sıkıldık yani.

• aslanoto A kullanıcısına yanıt
    Herkesin zevki ayrıdır, çoğu insan büyük zevk alıyor selfieden, ama kendini çekmek olsun, ama birkaç kişiyle beraber bir yere gittiğinde. Ne senin ne benim tercihlerim ya da zevkim evrensel değildir.

Ben Skype için kullanıyorum daha çok
  • Zaten bu bir cep telefonu, ufacık yere kamera da koymuşlar, bir DSLR kadar iyi çekmesi mantıken mümkün değil. Bir cep telefonu için oldukça başarılı diyebiliriz. Mesela exif bilgilerine bakarsan, ISO, pozlama vs. hakkında oldukça detaylı bilgiler de mevcut.

Dokunmatik konusunda hiç sorun yaşamadım. Yalnız bazı ekran koruyucular, dokunmatiğin çalışmasını olumsuz şekilde etkileyebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colourofthelife

Herkesin zevki ayrıdır, çoğu insan büyük zevk alıyor selfieden, ama kendini çekmek olsun, ama birkaç kişiyle beraber bir yere gittiğinde. Ne senin ne benim tercihlerim ya da zevkim evrensel değildir.

Ben Skype için kullanıyorum daha çok

skaype videolu görüşme için kullanırız, yüksek çözünürlüklü 1080 gösterimi skaype destekliyormu ?

• Yemin ederim telefondan soğudum...Mobil veri kapalı wifi açıkken 2 diş. Mobil veriyi açınca 2-3 diş arası gidip geliyor. Orjinal nano sim kart aldım yine aynı... İade edeyim dedim servis raporu hede hödö muhabbetleri oldu. Servis raporu almak için telefonu Muğla'dan Antalya'ya yollamam gerekiyormuş. Hem alacaklar sıfır telefonun içini açacaklar hem de Allah bilir kaç günde geri yollayacaklar. Sonra ben aldığım yere yollayacam da iademi alacam. Uğraş dur...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bimba

Yemin ederim telefondan soğudum...Mobil veri kapalı wifi açıkken 2 diş. Mobil veriyi açınca 2-3 diş arası gidip geliyor. Orjinal nano sim kart aldım yine aynı... İade edeyim dedim servis raporu hede hödö muhabbetleri oldu. Servis raporu almak için telefonu Muğla'dan Antalya'ya yollamam gerekiyormuş. Hem alacaklar sıfır telefonun içini açacaklar hem de Allah bilir kaç günde geri yollayacaklar. Sonra ben aldığım yere yollayacam da iademi alacam. Uğraş dur...

kaç diş çektiği önemli değilde, gelen giden arama da sıkıntımı var aramada kaliteli ses konuşma bağlantı yapamıyormusun ?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.