Şimdi Ara

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.047
Cevap
61
Favori
208.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne tür uygulamalar hocam sistemi zorlayacak uygulamalar mı ? 55 derece ciddi bir rakam çünkü.

@birvarmışbiryokmuş

İyiymiş valla o şekil alırım alırsam.
  • Hocam prenss nikli arkadaş akşam yatmadan %100 şarjı dolduruyorum şarjdan çekiyorum baş ucuma koyuyorum..sabah kalkıyorum hala %100 de duruyor sende bi sorun var bence.. Kullanmassam hiç gitmiyor yada hattan olabilir arkadaşın dediği gibi pili tüketir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba cihazın fazla ısınıyor gibi geldi ben çok zorladım bi saat filan 40 dereceyi anca gördü.

• orjinal nano sim aldım kartdan olmaz sanırım.ama oto.senk.bende hep açıktır birde kendi browserından yada chrome dan girerim webe ayrıca pilin ömrünü kısaltıcak diğer tüm ayarları kapatırım.mesela tuşa basıldığında ses çıkar titret hep kapalıdır.parlaklığıda genelde yarıyı geçmez akşamları minimuma yakın gece minimumda kullanırım.
    sizce oto senk den olabilirmi hızlı pil tüketmesi.

en kısa yoldan sesliden titreşime sessize almanın yolu ses açma kapama butonu sanırım başka yolu bulamadım
  • G3 FLaşsız

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU

C5 FLAŞSIZ

G3 FLAŞ

C5 FLAŞ

• Öncelikle iyi bayramlar herkese. Tüm yazılanları okudum, satın almış olan arkadaşlara hayırlı olsun benim gibi beklemede ki arkadaşlara da sabır diliyorum :) Trabzon'daki Bimeks'te beyaz rengini deneme fırsatım oldu. Gerçekten çok güzel, beğendim.
    Bazı arkadaşlardaki sorun bana yazılım odaklı gibi geldi. C5 Ultra 5.1 ile piyasaya çıksaydı bunların da bir çoğu halledilmiş olurdu tahminen. Sentetik testlerde bunu gösteriyor. Umarım en kısa sürede güncelleme alır ve daha almamış olanların da aklındaki soru işaretlerini siler.

edit: Trabzon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi life is short -- 25 Eylül 2015; 0:42:50 >
  • Kullanıcı listesine benide ekleyin hocam. Bu arada geçen mesajda bahsi geçen problemleri yaşamadım birdaha. Biraz evhamdı galiba. :)
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    yok hocam twitter ,facebook ,snapchat ,periscope gibi uygulamalarda 55 i rahat görüyor
  • musti38 kullanıcısına yanıt
    CPU-Z laptopda kullanırım da burada saçmalamış bence. Şunu denesene, ayrıca CPU kullanımı ve zaman akışını da gösteriyor, grafiksel olarak artma azalma vs.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yanyan.cputemp&hl=tr

CPU Temperature, uygulamanın adı.
  • colourofthelife C kullanıcısına yanıt
    denedim şimdi 10 dk uygulamalarda gezindim 45 derece yazıyordu ama ekranın üst kısmı da biraz ısındı. 1200 ram kullanıyo boşta
  • musti38 kullanıcısına yanıt
    Rami ne kadar kullandığının önemi yok, eğer yetmeme durumu olursa zaten android ilk açılıp arka planda kalan uygulamayı kapatıyor ve kendine yer açıyor.

Bunun da %100 doğru olduğunu söylüyemem ama CPU-Zye göre çok daha doğru ölçüyor, dahası CPU kullanımına göre zaman/ısı grafiksel çizelgesi de gayet güzel olmuş. Kesin doğru ölçmenin tek yolu harici lazer cihazıyla ölçmek.

45 derece gayet makul, 50 bile çok rahat kabul edilir, sonuçta çalışan 8 tane çekirdek var içinde.
  • Telefonu sıfırlamama rağmen yine de wifi sorunu devam ediyor. Kafasına göre açıp kaptıyor wifiYi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti38

yok hocam twitter ,facebook ,snapchat ,periscope gibi uygulamalarda 55 i rahat görüyor

hocam nette o kadar oyunu test etmişler bu kadar ısı görmediler en fazla ısı 43 lere kadar çıktı telefonda sorun olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: prenss1907

Benim fikrim tel sahibi herkes karşılaştıkları sorunları yazsın aklındaki soru işaretlerini söylesin.herkes denesin o sorunları boylece kronik genel bi sorunmu yoksa sadece kullanan arkadaşın cihazına özelmi öğrenmiş oluruz.

aynen hocam bu teli almadan önce zenfone 2 düşünouyordum ama hiç bir yerde bulamadım onun sayfasında herkes karşılaştığı sorunu yazıyor bazıları test edip sadece ondamı yoksa genel mi söylüyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: colourofthelife

Kesinlikle kesilmiş nano Sim kullanma ve hertürlü senkronizasyonu kapat. Opera browser da enaz şarj sömüren browserlardandir.

hocam cihaz nano sim kullanmıyor mu micro sim daha büyük oluyor sanırım onu taksak olur mu nano micro ne fork ediyor ???
  • Arkadaşlar kamerası nasıl? Lg veya Samsung'un bir telefonunun kamerası ile kıyaslarsak hangi modeline eşdeğer çıkar tahmini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: birvarmışbiryokmuş

quote:

Kesinlikle kesilmiş nano Sim kullanma ve hertürlü senkronizasyonu kapat. Opera browser da enaz şarj sömüren browserlardandir.

hocam cihaz nano sim kullanmıyor mu micro sim daha büyük oluyor sanırım onu taksak olur mu nano micro ne fork ediyor ???

Evet nano sim kullanıyor ama bazıları micro simi kesip uydurmaya çalışıyorlar. Nano sim o kadar küçük ki haliyle uydurmak için bakır kısımdan da kesmek zorunda kalınılıyor, bu da çeşitli sorunlara yolaçabiliyor. Micro sim hiç kesmeden uymuyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: birvarmışbiryokmuş

quote:

Evet nano sim kullanıyor ama bazıları micro simi kesip uydurmaya çalışıyorlar. Nano sim o kadar küçük ki haliyle uydurmak için bakır kısımdan da kesmek zorunda kalınılıyor, bu da çeşitli sorunlara yolaçabiliyor. Micro sim hiç kesmeden uymuyor.

hocam bu telefoncularda özel makas oluyor kalıp gibi biliyorsunuzdur onların keseceği nasıl olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Scawn

Arkadaşlar kamerası nasıl? Lg veya Samsung'un bir telefonunun kamerası ile kıyaslarsak hangi modeline eşdeğer çıkar tahmini?

hocam yukarılardan biri lg g3 ile ve c5 ultra ile çekilmiş fotoları atmış bence c5 ultra çok daha üstün
  • Scawn kullanıcısına yanıt
    Ön kamerası zaten olağanüstü, arka kamera için de önceki sayfalarda bayağı örnekler mevcut, inceleyebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.