Şimdi Ara

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.047
Cevap
61
Favori
208.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu youtube videosunda Asphalt 8, Modern combat 5, mortal combat x, Nova 3 oyunlarını test etmişler, izleyip karşılaştırabilirsin.

https://www.youtube.com/watch?v=xI2RDsxmqoc

Real Racing 3 için, çok iyi oynattığını söyleyebilirim.
  • AMERICOS kullanıcısına yanıt
    Note 4'ün hayvan gibi donanımı var ki fiyatı 2000 TL civarında şuan bile. S6da benzer şekilde. Samsungların bana göre 2 temel dezavantajı var, birincisi amoled ekran, doğal renkleri göstermez ve dahası beyaz rengi göstermede çok kötü olduğu gibi , ekran da gittikçe sararır. İkincisi de Samsungun çok kötü yazılım optimizasyonu, o yüzden hayvani donanımlarda dahi Samsunglar kasıyor, takılıyor.

Zenfone 2 kötü değil gibi ama ben Asus, Vestel, Casper, Lenovo gibi toplara girmezdim, umulmadık sorunlar çıkarıyorlar ve güncelleme de ayrı sıkıntı. Kamerası da bayağı kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colourofthelife

Note 4'ün hayvan gibi donanımı var ki fiyatı 2000 TL civarında şuan bile. S6da benzer şekilde. Samsungların bana göre 2 temel dezavantajı var, birincisi amoled ekran, doğal renkleri göstermez ve dahası beyaz rengi göstermede çok kötü olduğu gibi , ekran da gittikçe sararır. İkincisi de Samsungun çok kötü yazılım optimizasyonu, o yüzden hayvani donanımlarda dahi Samsunglar kasıyor, takılıyor.

Zenfone 2 kötü değil gibi ama ben Asus, Vestel, Casper, Lenovo gibi toplara girmezdim, umulmadık sorunlar çıkarıyorlar ve güncelleme de ayrı sıkıntı. Kamerası da bayağı kötü.

Anladim hocam benim kafamda m5 vardi ama bu test sonuclarina falan bakinca c5 daha iyi gibi geldi buyuk ekran istiyodum zaten ama bu biraz fazla buyuk sanki telefonu biraz kurcaladim hosuma gitti epey bir de z serisindeki kamera daha mi kaliteli?ve bu telefonda gercekten bir gunu rahat cikartabiliyoz mu yogun internet kullaniminda? Hizli sarj ozelliginin olmamasi ve su ve toza dayanaklilik konusuda soru israeti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O testler, sadece donanıma bakar yazılımı hiç dikkate almadan ki yazılım da en az donanım kadar önemlidir. İki telefonda da benzer yazılımlar olacağını düşünürsek, C5in performansı çok daha iyi M5e göre. M5 de güzel telefon ama bence kasası çok kötü, ekran ufak, bataryası zayıf. Artıları, dediğin gibi suya dayanıklı olması, hızlı şarj var mı bilmiyorum. Bir de 4K video çekiyor.

Fotolar hakkında yorum yapıp yönlendirmek istemem, önceki sayfalarda foto örnekleri koymuştum, kendin inceleyebilirsin. Şunu söylemeden geçemeyeceğim yalnız on kamerası müthiş, geniş açılı ve harika çekiyor, Skype görüşmeleri için de çok uygun.

Ben çok oyun oynamam, internet herzaman açıktır ve çok rahat günü çıkarıyorum.

• Sony bu sefer tam fiyat-performans ürünü yapmış galiba.

Alan arkadaşlara hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O testler, sadece donanıma bakar yazılımı hiç dikkate almadan ki yazılım da en az donanım kadar önemlidir. İki telefonda da benzer yazılımlar olacağını düşünürsek, C5in performansı çok daha iyi M5e göre. M5 de güzel telefon ama bence kasası çok kötü, ekran ufak, bataryası zayıf. Artıları, dediğin gibi suya dayanıklı olması, hızlı şarj var mı bilmiyorum. Bir de 4K video çekiyor.

Fotolar hakkında yorum yapıp yönlendirmek istemem, önceki sayfalarda foto örnekleri koymuştum, kendin inceleyebilirsin. Şunu söylemeden geçemeyeceğim yalnız on kamerası müthiş, geniş açılı ve harika çekiyor, Skype görüşmeleri için de çok uygun.

Ben çok oyun oynamam, internet herzaman açıktır ve çok rahat günü çıkarıyorum.

Hocam siz nerden aldınız bu cihazı kampanya falan var mı şuan?

• quote:

Gayet güzel olur, mesela Heartstone cihazı ciddi zorlayan bir oyundur, modern combat 5, Asphalt 8, Mortal combat x gibi.

aslında telefonu 2-3 yıl belki daha fazla kullanmayı düşündüğüm için bir anda hepsi yükleyip sistemi zorlamam ancak modern combat serisini merak ettiğim için belki onu test ederim aslında ilk mesajda oyunları test etmem ama diğer ekran süresi gibi şeylere bakarım demek istemiştim
  • Evkur benimde kafama yattı 10 taksit olarak kaç paraya denk geliyor 1400 mü ? Bir de telefon ekran filmi yapışık halde geliyor mu samsungta olduğu gibi ?
  • Gerçekten öyle, Sony her nasılsa becermis bu işi.

Daha iyileri senin olsun.

Ben Vatandan aldım, kampanya yoktu. Şuan var mı bilmiyorum. Malum, ekran büyüdükçe fiyat da orantılı olarak artıyor, böyle güçlü bir donanım, harika tasarım, güzel ekran bulunca aldım. Şu birinci sayfadaki hardware plus incelemesi özellikle güzel, eksi artı ne varsa tam kullanıcı gözüyle anlatıyor.

• bende 2 gün önce bimeksten c5 ultra siyah aldım ekran boyutu ,şarjı,sesi çok güzel ama 20 dk uygulamalarda gezdikten sonra telefon 55 dereceyi görüyor , yarın bimekse gidip soracağım normal mi diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti38 -- 24 Eylül 2015; 22:58:05 >
  • İşte işin güzel yanı da o, 5 inc alsan ileride illa küçük gelecek, halbuki 6 inc ile telefonu, daha büyük ekran için değiştirmeye gerek kalmayacak. Donanımın götürdüğü yere kadar gidersin, 3-4 yil enaz diye düşünüyorum.

• DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Evet ekranda film var ama dandik birşey.

Evkurdan alan bayağı oldu, 10 taksit peşin fiyatına sanıyorum.

• musti38 kullanıcısına yanıt
    Uygulama ile mi ölçüp baktın?

Peki o isi rahatsızlık veriyor mu ya da performansı düşürüyor mu?

• quote:

İşte işin güzel yanı da o, 5 inc alsan ileride illa küçük gelecek, halbuki 6 inc ile telefonu, daha büyük ekran için değiştirmeye gerek kalmayacak. Donanımın götürdüğü yere kadar gidersin, 3-4 yil enaz diye düşünüyorum.

evet hocam turkcell maxi plus 5 denilen512 mb ramli bana göre küçücük ekranlı rezaleti 2 yıldır kullandığımı düşünürsek bu telefon resetle falan kesin götürür gibi duruyor
  • Arkadaşlar telefon kendi orjinal şarjı ile ortalama %5 deyken yani bitmeye yakın sarja taktığınızda ne kadar sürede doluyor acaba.

• colourofthelife C kullanıcısına yanıt
    evet cpuz programıyla ölçtüm

evet donmalara sebep oluyor ekranın üst kısmı bile baya ısınıyor
  • prenss1907 kullanıcısına yanıt
    Kendi şarjıyla bayağı sürüyor, 3-3.5 saat kadar.

• evkurdan alacak arkadaşlar evkur 10 taksite 1400 liradan veriyor 15 teksite 1500 liradan veriyor ben telefona bakarden teşhir ürünü bozuktu böyle bir şey olmaz değilmi dedim hayır hiç açılmadık kutuyu beraber açıp kontrol edecğiz dediler
  • musti38 kullanıcısına yanıt
    Ben hiç ölçme gereği duymadım ama ölçerim birara.

Dediğin gibiyse biraz çok gibi. Uzun süre oyundan sonra belki olabilirdi ama sadece uygulama geçişlerinde oluyorsa çok bence. Sormanda fayda var kesinlikle.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.