Şimdi Ara

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.047
Cevap
61
Favori
208.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dizi vs izlemek içinde büyük bir telefon arayışına girdim bu fiyatlar aralığında. Oyun oynama adetim pek yok telefonda oynarsam da basit oyunlar. Kamerası ve ekranı iyi olsun menü ve uygulama geçişlerinde kitlenme vs olmasın hızlı olsun.

Tasarım olarak baya hoşuma gitti, ne dersiniz alınır mı ? Eskiden en ufak detayına kadar incelerdim ama artık gerek yok kullanım amacınagöre telefon alacaksın.

Ayrıyetten şarj konusuna gelirsek orta kullanımda 16-18 saati çıkartsın yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 24 Eylül 2015; 13:52:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

S4 kullanıyorum.

Dizi vs izlemek içinde büyük bir telefon arayışına girdim bu fiyatlar aralığında. Oyun oynama adetim pek yok telefonda oynarsam da basit oyunlar. Kamerası ve ekranı iyi olsun menü ve uygulama geçişlerinde kitlenme vs olmasın hızlı olsun.

Tasarım olarak baya hoşuma gitti, ne dersiniz alınır mı ? Eskiden en ufak detayına kadar incelerdim ama artık gerek yok kullanım amacınagöre telefon alacaksın.

Ben de pek oyun oynamam da real racing 3 müthiş keyifli oluyormuş.

Dediğin çok doğru, kullanım amacına en fazla hizmet eden cihaz, en mükemmel cihazdır o kullanıcı için.

Fotoğraf örnekleri mevcut burada inceleyebilirsiniz. Takılma, donma, kasma vs hiç yok. Almadan bir incele teknoloji markette derim. Performans olarak S4 ve S5'den iyidir. Tasarımını da ben şahsen olağanüstü buluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burayi okumadan once c4 ve z3 compact arasinda kalmistim. Yorumlara bakacak olursam c5 alanlar memnun, bende karar verdim c5 alicam.

• quote:

Orijinalden alıntı: colourofthelife

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

S4 kullanıyorum.

Ben de pek oyun oynamam da real racing 3 müthiş keyifli oluyormuş.

Dediğin çok doğru, kullanım amacına en fazla hizmet eden cihaz, en mükemmel cihazdır o kullanıcı için.

Fotoğraf örnekleri mevcut burada inceleyebilirsiniz. Takılma, donma, kasma vs hiç yok. Almadan bir incele teknoloji markette derim. Performans olarak S4 ve S5'den iyidir. Tasarımını da ben şahsen olağanüstü buluyorum.

Eyvallah. Bakalım para durumlarını ayarlayabilirsek. :)

• Jurte J kullanıcısına yanıt
    Bütçen kısıtlı ise C4 de olabilir ama Z3c zaten bu telefonun rakibi değil ekranı çok ufak olduğundan dolayı. Kamerası da çok kötüdür, bunların dışında fena sayılmaz.

• Z3 secme nedenim sarji hepey dayanmasindan dolayi ama c5 inde z3 sarjindan asagi kalir yani yokmus. C4 ile c5 arasinda 200tl fark var. C4 sarji c5 gibi uzun sure dayanmiyor bildigim kadariyla 200tl fazla veririm c5 alirim diye dusundum.

• Viport Bimekse gittim dün akşam, telefon teşhirde açık ekran video oynuyodu saatlerce açık olmalı, ateşine baktın orta ısıda idi, muhteşem bir ekranı vardı , satıcıdan istedim kalmadı dedi, teşhiri alsam kaça fiyat olur dedim aynı fiyat olur dedi, aynı fiyata kapalı kutu alırım daha iyi almadım çıktım geldim.

• Jurte J kullanıcısına yanıt
    C5'in bataryasinin çokiyi olduğunu düşünüyorum. Z3Cnin ekranı çok ufak olduğundan, bataryasinin iyi olması normal.

C4,batarya olarak epey zayıftır, ekranı ufak ama en önemlisi ciddi yazılımsal ve donanımsal sorunları var. Konusunu okursan görürsün zaten.

• aslanoto A kullanıcısına yanıt
    Yukarıda bir arkadaş da demişti, bimeks teşhir ürünü satıyor diye. Yani teşhir ürününün indirimli olması gerekir, aynı fiyata ise alınmaz. Vatana da bakabilirsin veya Sony centerlara. İki arkadaşıma alacaktım da bulamadım ben. Hepsiburadadan almak gerekebilir en kötü.

• Viaport Bimekse gittim dün akşam, C5 telefon teşhirde açık ekran video oynuyodu saatlerce açık olmalı, ateşine baktın orta ısıda idi, C4 daha az ısıda geldi, Z3 yanıyodu.

• Viaport Kipa ceptelefon bölümüne girdim C4 var 1800 tl olur dedi fiyat fazla dedim C5 yok dedi, Teknosa baktım telefonlar oynamıyor C4 C5 yok Turkcelde yok adamların dünyadan haberi yok.

• Arkadaşlar iki sorum var, zahmet olmazsa;
    Normalde görüşme kaydının olmadığını düşünüyorum, kullandığınız karşılıklı ses kaydı yapabilen bir program var mı?
    Bu app çok başarılıdır ama çalışacak mı bilmiyorum;
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder&hl=tr
    Buradan full deneme sürümünü indirebilirsiniz;
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1441643

Bir de nette camera api2 kullanıldığı söyleniyor, alttaki programla kontrol ederseniz çok sevinirim.
    Eğer kullanılmissa fotoğraf kalitesini çok daha üst seviyelere tasimak mümkün olabilir;
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.almalence.supersensordemo&hl=tr

Bu arada herkese hayırlı bayramlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 24 Eylül 2015; 16:10:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar almak isteyen varsa evkurlara bakın sony garantili cihazlar nakit 1350 yada 1400 olması lazım hemen veriyorlar kapalı kutu

• Lomax. kullanıcısına yanıt
    Karşılıklı ses kaydı yapabilen tonla uygulama var, bazıları düzgün çalışıyor, bazıları sesi tel taraflı kaydediyor veya karşıya 8 saniyede bir sinyal gönderiyor.

Diğer dediğin uygulamayaı denedim, Kamera açılır gibi olup açılmıyor ve " bu uygulamayaı sadece Nexus 5 veya 6da deneyin" diye ingilizce bir mesaj veriyor.
  • quote:

Karşılıklı ses kaydı yapabilen tonla uygulama var, bazıları düzgün çalışıyor, bazıları sesi tel taraflı kaydediyor veya karşıya 8 saniyede bir sinyal gönderiyor.

Diğer dediğin uygulamayaı denedim, Kamera açılır gibi olup açılmıyor ve " bu uygulamayaı sadece Nexus 5 veya 6da deneyin" diye ingilizce bir mesaj veriyor.

Demek camera api2 söylentileri dogru değilmiş, öğrenmiş olduk sağol.
    Kayıt içinse, birçok uygulama karşı tarafı kaydederken kulaklık hoparlörünü kullanıyor dolayısıyla ya başarılı olmuyor ya da kalitesiz sonuclar veriyor.
    Linkini verdigim uygulama line kayıt yapıyor ve sonuçlar çok başarılı, bu yüzden çalışıp çalışmadığını merak etmiştim.

• Lomax. kullanıcısına yanıt
    Automatic call recorder proğramını mevcut Android 4,0 da mükemmel iş görüyor gelen giden aramayı otomatik kaydediyor,

• Şebeke çekim durumunuz nasıl arkadaşlar ? Evde aynı operatörlü samsung dört diş çekerken c5 iki diş çekiyor. Sim kartı kestirip nanoya çevirtmiştim. Orjinal nano sim alsam faydası olur mu ne dersiniz?

• Bimba kullanıcısına yanıt
    Hem de çok olur, artı şarjı da daha az sömürür. Ben yeni nano sim aldım Turkcellden, heryerden 4 diş çekiyor. O sim kartı nanoya çevirmek için mecburen bakır kısımları da kesiyorlar, haliyle soruna yol açıyor.
  • quote:

Hem de çok olur, artı şarjı da daha az sömürür. Ben yeni nano sim aldım Turkcellden, heryerden 4 diş çekiyor. O sim kartı nanoya çevirmek için mecburen bakır kısımları da kesiyorlar, haliyle soruna yol açıyor.

Yarin vodafone bayii acik olursa alip hemen deneyeyim. Tesekkurler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bimba

quote:

Yarin vodafone bayii acik olursa alip hemen deneyeyim. Tesekkurler...

mümkünsw vodafonu değiş aveaya geç, çünki simden kaynaklı şarj yeme olayı varmış,

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.