Şimdi Ara

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.047
Cevap
61
Favori
208.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senin verdigin cevapmi terbiyesizlik benim yazdigim yorum mu?ben kendi fikrimi belirttim,ayrica yalan soyleyen terbiyesizlik yapan sensin suanda,isinmiyo dedigin cihaz harware deki incelemede bile inceleyen kisi testini yapmis 50 dereceye yakin isinma sonucu vermis,neyse muhatap almiorum seni bu sana ilk ve son cevabim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TIMERIDER kullanıcısına yanıt
    işlemci snapdragon çok tehlikeli oldu ağzından ateş saçıyor yakıyor telefonu ekranını sarartıyor.

• prenss1907 kullanıcısına yanıt
    Off arkadaşım ya, nasıl da yalan söyluyorsun. O incelemede , uzun süre oyundan sonra ulaşılan en yüksek ısı 45 derece, 50 değil ! Ayrıca inceleyen arkadaşın kendisi de söyluyor, bu ısınma herhangi performans düşüklüğüne sebeb olmuyor diye. Isınmayan smartphone yok, diğer smartphonelar ile kıyaslarsan, bu son derece makul şekilde ısınıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Harbiden kötü niyetlisiniz ya ısınmayan cihaz varmı en azından diğer cihazlar gibi patlayacak gibi olmuyor hafif bi ılıklık var. Yani konuşmak için yorum yapmayın eksik yanlarınıda buraya yazıyoruz cihazın. Mesela bende kamera 2-3 saniye sonra açılıo ama bu sonyde bi klasik her telefonu böyle... Dediğim gibi almayacaksan alma. Biz beğeniyoruz aldık memnunuz. Burdaki alan insanlar ilk defa telefon kullanmıyor ilk çıkan ericsonn lardan beri telefon kullanan insanlar. Nie kötü olan bi alete iyi diyelim. Tekrar diyorum samsungundan iphone'a lg'den general mobile'a, dark,quatro mobile dahil amiral gemilerde dahil bi çok telefon kullandım meraklıyım aldım sattım aldım sattım.. Sony ilk defa kullanıyorum diğer cihazlarda yaşadığım saçma sapan sistemsel kronik sorunları bunda yaşamadım. Samsung s5 kullandım rehberi açamıodu daha ya..samsungu kötülemiyorum ama kullanıp yorum yapıyorum teşhir ürününden değil. Şimdi telefonun bi sorunu olsa ilk ben burda ağzıma geleni yazarım emin olun. Lafımı esirgemem. Ama adamlar 3000 tl değerinde telefon yapmış.. 2 gb ram olmasına rağmen önemli olanda işlemci ve ramin randımanlı çalışması güncelleme alması.. Yoksa istiosa 5gb ramin olsun 12 çekirdekli işlemcin olsun kastırır durursun kameraya girmiyorum bile iddalıyım iphone'a kafa tutar..

bu cihazda ekran sarartan yanıyor tutamıyorum diyen olmadı şikayetlere iyi bakın, daha az kullanıcısı var .
    iki büyük kamerayı kaldırabiliyor biraz ısınırsada ekran yakmasın, bilinçli kullanımda bişey olmaz, her uygulama açık olmayacak kapalıyken video çekeceksin filan, kulanıcıların ne yaşadığını takip ediyoruz.

• colourofthelife C kullanıcısına yanıt
    şimdi siz bu şekilde aşağılayıcı alaycı cumleler kurarak kendinizi efendi biri olarakmı görüyorsunuz.herkesin sizinle aynı fikirde olmasımı gerekiyor?ben kendi fikrimi size sizlere hakaret aşağılayıcı alaycı ifade kurmadan belirtmeye çalıştım neden bu kadar düşmanca ifadelerle cevap veriyorsunuz sizde hayır yanlış düşünüyorsun şöyle değil böyle olabilir gibisinden efendice yorum yapmaktan kaçınıyorsunuz.neyse yorumlardan kimin ne karakterde ne niyette oldugu belli oluyor.kendi uslubumu karakterimi sizinki gibi duşmanca seviyesizce insanlarla dalga gecerek cahil demeye getirek yapmayacağım.yalnız şunu önemle belirtmem gerekiyo bana cahil çarpık mantık vs gibi cümleler kurarak aşağalamaya çalışıyorsun ya seni kırmadan seni düzeltmek istiyorum.benim mesajımı dikkatli okumanı öneriyorum çünkü yanlış okumuşsun ben lg g flex 2 demedim yazmadım ben lg g flex yazdım yani 2 si değil 1.si sonunda 2 olmayanı lg g flex d958 olanı belirttim.
    o yuzden yaptığın yorum doğru olmuşmu değerlı arkadaşım lütfen rica ediyorum biraz daha birbirimizi anlamaya çalışarak kırmamaya özen göstererek yorum yapalım ben sizi istemden kırmışsam kusura bakmayın.niyetim kırmak değil fikir beyan etmekti.bunuda yanlış yapmışsam affola.

• prenss1907 arkadaş bu cihaza hayran olmasa buraya takılmaz, ancak izlediği testlerden endişeleri var, ve kullanıcı yorumlarını bekliyor bende bekliyorum daha almadım, eğer cihazda herşey yolunda gidiyorsa ideal oalcak.

• arkadaşım yazılanları yazıldığı gibi değilde anladığın gibi yorumlama yapma özelliğin var sanırım.ben 50 derece oluyormu yazmışım50 dereceye yakın mı?50 ye yakın demek 50 mi oluyor demek neyse.birde sizin mantığınızla düşünelim teşhir ürünü ısınır normaldir neden?çok kurcalanıyo diyemi.o zaman sizin kendi cihazlarınızda kullanıma bağlı olarak ilerleyen zamanlarda çok kullanıldığı için ısınma problemi ile karşı karşıya kalıcak.birde ben kıyaslama yı 3000 tl lik vs tellerle yapmamışım kendi kendinize iftira atmayın.ucuz uygun aldım mantığıyla ozaman telefon sorunsuz kusursuz 3000 tllik telefon ayarında dimi.hiç kusuru yok ısınmıyor 4x4 lük o zaman bu telefondan başka telefon alanlar mantıksızca davranmış oluyor öylemi.eleştirileri sizinle aynı fikirde olmayanları hazmetmeyi saygı duymayı öğrenin arkadaşlar.ben hiç birinize aşağılayıcı alaycı bi yorum yapmadım ama siz yapıyorsunuz bunu haklı göstericek hiç bir sebepde olamaz.telefon ısınıyor benim kendi fikrim siz katılmak zorunda değilsiniz.beyenen almış hayırlı olsun iyi günlerde kullanın ama önce adam gibi karşınızda sizinle aynı dusunceyi paylaşmayan kişiye yazmayı efendi olmayı düzgünce yorum yapmayı düşmanca yazmamayı öğrenin

• g flex ve g lex2 ne farkeder oylemi :) ben cahilim sen akillisin cevap yazmiyorum artik kabul ediyorum tamam sen kazandin :)

Niye farketmediğini de açıkladım ya neyse, sağol.

Hadi uğurlar olsun.
  • Ben yine de güvenmiyorum n11 deki satıcılara.
    Cihaz bozulursa mırınkırın ederler diye korkuyorum var.
    Bi de bunların hangisi dürüst satıcı nasıl anlayacağız ki!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bimba

quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

Ben de alacağım ama bu n11 den nasıl alışveriş yapıyorsunuz ya?
    Satıcılara nasıl güveniyorsunuz?
    Emniyetli mi, kartla alınır mı ya da evde teslim alsam?

N11, araştırma yapmadan alışveriş yapanlar için sıkıntılı bir site. N11 de 1300 liraya da bulabilirsiniz bu telefonu ama ben cogu satıcıya güvenmediğimden sadece sitedeki sony yetkili satıcı mağazaları araştırdım. Googledan mağaza telefonlarını bularak arayıp stok, kapalı kutu durumunu teyit ettim. Böyle böyle aradığım 3. Sony yetkili satıcı mağazasından buldum. 1400 e verdim siparişi. %10 kampanyasına sokunca 1260 ödedim. ( sepeti 1500 e tamamlayarak ) Tavsiyem n11 den meblası yüksek ürün alırken mağazaları iyi araştırarak alışveriş yapın. Sonuçta teknolojik alet biraz da şans işi ama yine de tedbirli olmak lazım.

En iyisi senin izlediğin yöntem gibi duruyor kardeşim.

• Bütün cihazlar ısınır,hatta lg g4 hiçbişey yapmadan boş ekranla 41 derece ısındı.alttaki linke bakınız.

http://shiftdelete.net/en-cok-hangi-akilli-telefon-isiniyor-61532

Arkadaşlar takvim bugünü bayramın 1. Günü sanıyor,internete baktım tüm androidlerde ve lumialar dada aynı sorun varmış.nasıl bir hatadır bu.??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynen öyle, çok ilginç, sebebi nedir acaba?

• Yarım gün tatil olduğundan sanki bayram bugün başlamış gibi görünüyordur.
  • Bende birde eid al adha bayramı diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 23 Eylül 2015; 15:05:55 >
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Olabilir de yukarıda kurban bayramı diyor, ayrıca pazar gününü bayram olarak göstermemiş.

IPhoneda da aynı mı acaba.

Resmi tatil günlerini ülkelere göre ayarlayabiliyorsun. Muhtemelen başka ülke de seçili kalmış olabilir.

• colourofthelife C kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan türkiye dedim yeniden başlattım olmadı.eid el adha mıdır nedir onuda siliyom geri geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: colourofthelife

Teknosa indirmez hiç, indirim gibi gözükenler de genelde bindirimden indirim oluyor.

Hayırlı olsun bu arada, nasıl memnun musun?

Teşekkürler. ilk izlenimler çok memnunum...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.