Şimdi Ara

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.047
Cevap
61
Favori
208.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam telefonu paketleyip poşetiyen koydum . Tam dikkat etmedim ama kaliteli plastik polikarondu sanırsam. Kafam bozuldu ya bi işimiz rast gitmicek..

Gayet kaliteli bi hissaytı var bence .
  • Şapkalı Mantar kullanıcısına yanıt
    Fabrika hatalı ürün, değiştirmek durumundalar. Can sıkıcı bir durum ama sıkça olabiliyor herkese . Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TIMERIDER kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, tam olur denicem derken halletmişsin

Gerek amoled gerek IPS ekranların birbirine göre avantaj dezavantajları var, biri diğerinden iyi ya da kötü değil, tamamen zevk meselesi.

Pekı ısınma ve batarya durumu nasıl?

Bir de, indirimli almışsın. Sıfır, hiç açılmamış, kurulumu yapılmamış olduğuna emin misin? Çünkü bu tür mağazalar, sorunlu ürünleri indirim altında müşterilere satabiliyorlar. İade ürünü alıp, pakete koyup sıfır gibi satıyorlar, özellikle dikkatsiz müşterilere.

• colourofthelife C kullanıcısına yanıt
    Kullandığım s5 exynos işlemcili versiyondu,20 dakikalık internet kullanımında ısınıyordu ama el yakacak kadar değildi,c5 fazla ısınmıyor,kendini kısa sürede soğutuyor.note 3 kullanırken o da exynos işlemciliydi fakat o çok ısınmazdı.Büyük cihazlar daha az ısınıyor sanki.pil konusunda ise sürekli stamina açık,ekran ışığı yüzde 50,konum,nfc kapalı senkronizasyon açık akşama kadar internet youtube karışık bitmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şapkalı Mantar

bimekste 1329 tl ye aldım. + olarak 60 lira civarı bi para diye bişi veriyor haberiniz olsun.

WEbde varda, Mağazadada geçerlimi bu fiyat ve bi para hediyesi ?

• aslanoto A kullanıcısına yanıt
    mağazadan aldım ben zaten elden...
    hocam kutu jelatinsiz karton kutu.

Fakat 2 yanında güvenlik bantı vardı. Ve sağ tarafı kaldırdığımda kutuda yapışkan iz bıraktı.ve o izi bırakrken gördüm.Kutunun açılmış olcağını sanmıyorum. Yedeklerinde sıfır kutu ve jelatin yoksa tabi.

Telefonun üstünde de jelatin vardı.Telefonu açıncada Türkçe seçtim wifi falan bişiler sordu kurulumdan kastınız da budur heralde.

bi sıkıntı yok sanırım ?
    cihazın arka kapak cammı nedir

çok incelemedim kutulayıp kaldırdım. cam değill polikarbon plastik sanırım ama kaliteli duruyo elde hissiyatı güzel "bence".
    cam olmasını istemiyorum zaten çabuk kırılıyor ve kapak değişim pahalı oluyordu, olmadığı iyi , elimde plastik kapaklı tel var 3 senede 10 kere düştü hiç kırılmadı iz bile yapmıyor

• Gündüz, arka kamera, süper otomatik Mode :
     ★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU ★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU

Değiştirince sonucu da ve yeni cihazının nasıl çalıştığını da yazarsan güzel olur. Umarım zorluk çıkarmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: colourofthelife

Gündüz, arka kamera, süper otomatik Mode :
     ★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU ★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU

resmi indirdim baktım gerçekten süper çekmiş,

Cam hoş gözüküyor da en ufak egimde dahi telefon kayıp gidiyor. Bir de iletken olduğundan ısı çok daha fazla rahatsız ediyor, polikarbon ısıyı emip az yansıtıyor.

Teşekkürler. Kedi de güzel ama

• quote:

Orijinalden alıntı: colourofthelife

Teşekkürler. Kedi de güzel ama

biz teşekkür ederiz çektiğin için, kedi güzel ve kedinin tüyleri sayılıyor nerdeyse net resim.

Tek temennim bu zaten.Ayrıca telefonu çok beğendim onuda söyliyim de arkadaşlar. 1 tane selfie çekebildim bozukta olsa dokanmatik ve o an ki sinirle kafam atmış ta olsa aa kamerası güzelmiş dedim :D :D
    Sinirlerim bozuldu ya oy.teknoloji şans işi valla.
  • İlk mesajımı atayım c5 imle Öğleden sonra teslim aldım ben de cihazımı. Açtığımda %58 şarjı vardı. 5-6 saattir kurcalıyorum % 11 şu an. N11 den 1500 e % 10 kampanyası ile cihazı 1260 liraya mal ettim. Bence parasının hakkını veriyor. N11 deki 22 liralık kılıf seti de işimi gördü şimdilik. Kısaca aldığıma pişman değilim. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim.

• Bugün beyaz rengini bimeksten alarak aranıza katıldım.ilk intibam çok güzel...teknosa gram fiyat indirmedi.1399 dedi.
    Bimeksten 1329 ve 66 tl. Bipara olarak aldım.yani 1266 liraya gelmiş oldu.
    Daha ucuza alan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.