Şimdi Ara

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.047
Cevap
61
Favori
208.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şebekeden olabilir, sinyal zayıfsa ve sürekli bağlanmaya çalışıyorsa.

Bir de malum, bu nano sim kullanıyor. Senin ki orijinal mi yoksa kestirdin mi micro simi? Mesela ben gittim Turkcellden orijinal nano sim aldım, 19 lira da bayıldım.
  • colourofthelife C kullanıcısına yanıt
    Kendim kestimde discovery vardı full cekiyordu aynı sim kartla.bende %90 2 tık evde.
    Senkron kapalı olması fark yapar ama bu kadar olması çok anormal duruyor zenfone 6 forumunda da vardı bu şekilde olan sonra baktık ki adam ara şarj yapıyormuş benim şimdilik 3.5 saat ama zenfone 6 varken de başta böyleydi sonra 5.30 saat ekran süresini gördüm batarya tam performansa ulaşamadan bişey diyemem bekleyip göreceğiz belkide bizde 8 saatlere varan ekran süreleri alacağız ama ben çok önemsemiyorum telefon beni gün boyu idare ediyor her işimi yapmama yetiyorsa varsın ekran sürem çok olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

Telefonun ozelliklerini vs merak eden arlafaslar icin sikilmayip cevap veren tel sahibi arkadaslara tesekkurler forum ruhu bilgi paylasimi budur

Malum avmlerde isiklar cok parlak telefonun ekran parlakligini kissakta fullesekte birsey degismiyor gunesli saatlerde kullanim nasil rahat edebiliyor musunuz mesela S4te gun ici kullanim zorken G3 te bir okadar zevkliydi.

Cevaplarizi bekliyorum arkadaslar

Edit:http://forum.xda-developers.com/xperia-c5-ultra/general/sony-c5-ultra-one-weel-t3190455

Linki incelemenizi tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksilicon -- 22 Eylül 2015; 12:49:58 >

• mert1905x kullanıcısına yanıt
    Onda farketmez, bunda edebilir. Bence sorun ya arka planda çalışan ve pili sömüren uygulamalar-servisler veya bu nano sim olayı, belki de ikisi de.
  • sezar61 kullanıcısına yanıt
    Herkesin kullanımı farklıdır doğal olarak, ben 8 saat alırım, başkası 9, oteki 5. Pilin açılma süreci var, daha iyiye gideceği muhakkak. Dediğin gibi günü çıkarsın yeter. Eskiden Philips telefonlar vardı, şarjı 1 ay giderdi, gerçekten 1 ay.
  • Çünkü S4, amoled ekran ve dışarıda günışığında ekranlarını görmek zordur. G3, IPS ekrana sahip olduğundan, bu açıdan daha başarılıdır ama onun da başka sorunları var.

Xperia C5 Ultrada da IPS ekran olduğundan, günışığında oldukça başarılı. Yarı parlaktıkta rahatça kullanılıyor, yalnız direk güneş ışığı vuruyorsa parlaklığı fullemek gerekebilir.

Dediğin linki okudum, yalnız arkadaşın kullandığı Sony Xperia C5 Ultra değil dual olan modeli, yani çft sim kartlı veTürkiye'ye gelmeyecek olan, o yüzden doğrudan karşılaştırmak mantıksız. Mesela arkadaş kameradan bayağı şikayet etmiş ki hiç crash olmadı bende, focusu gayet hızlı. Birtek kamerayı ilk açarken 1-2 saniye bekletiyor. Ayrıca Xperia C5 ultra dual nasıl totoğraf çekiyor bilmiyorum ama Xperia C5 Ultra ile kendi çektiğim fotoları buraya koydum, hem de super otomatik modda ve yorumsuz , kendin incele.

Sonuçta farklı cihazlar.

Hocam sim kendi kesimim evde 2diş dışarda full cekıo. Sim de sıkıntı olsa dısardada 2diş cekmezmi

• Evde benimde iki diş öekiyor dışarda full ama öekim gücünü etkilemiyır normal konuşuyorum internet gayet hızlı problem yok yani.bu arada clean master öok stabil çalışıyor cihazda indirdim. Birde hızlı şarj gibi bi arayüz eklemişler uygulamaya. Ona geçince getçekten hızlı şarj olmaya başladı cihaz 3.5 saatlik zaman 2.55 saate indi daha hızlı doldu. Bu arada dün büyük adadaydım full şarjla sabah 9 da gittim tüm gün foto çektim akşam 10 gibi evdeydim şarj durumum %32 idi. Gerçekten kullandığım en iyi tel. Düşürdüğümde ekran kırılsaydı çok üzülürdüm neyseki bişey olmadı. Benim hat avea bu arada annemin babamın rşimin telide 2 diş çekio evde. Buralarda baz istasyonu yok ondan kaynaklı bence.

• Şapkalı Mantar kullanıcısına yanıt
    banada bu cihaz lazım işlemcisi ısınmıyor ve ekranı yakmıyor sanırım, siyah renk iyidir, saatlerce elinde ekranda bişeyler yapacaksan dikkatini dağıtır çerçeve beyaz parlak renkler .

Evet kullanıma göre değişir Philips kullandım zamanında böyle şarjı uzun giden cihaz görmedim

• Arkadaşlar;galaxy s5 imi sattım ve siyah renk bir c5 ultra aldım.Ancak henüz 24 saat geçmemiştiki ekranda bariz bir algılama sorunu olduğunu farkettim.Tıklamalar,kaydırmalar bariz şekilde algılamıyordu ve ekrana resmen vurmam gerekiyordu.Aldığım yere gittim ve sağolsunlar sıfır beyaz ı ile değiştirdiler siyah kalmamış.Sanırım iyikide kalmamış siyahların ekranlarında daha düşük kalite panel olduğu internette yazıyor.Şu an sorunsuz kullanıyorum.İlk kez alacaklar ödemeyi yapmadan ekran testi yapsınlar.Neden aldım ? Alacağım cihazın özelliklerinin ileriye dönük olması benim için önemli,bunlar 8 çekirdek, 64 bit,4G,android m güncellemesi gibi.Diğer konular ise ön kameranın mükemmel olması,yani cihazda 2 tane ana kamera var resmen.özellikle yazın yada bir yerlere gidilip selfie çekileceği zaman genellikle 2 megapiksel ön kameralı olan çoğu telefonlar malum çamur gibi çekiyor özellikle loş bir ortam ise.samsung s3,note 2,note 3 ve s5 ten sonra menülerin kaydırmaların ve tepkilerin daha akıcı olduğunu gördüm.Herkes için önemli olmayabilir ama taa nokia zamanlarımızdan kalma foto çekme deklanşör tuşu ve dahili fm radyoyu çok özlemişim.v 6 inç olmasına rağmen çok hoş ve kibar bir cihaz,zaten büyük ekran keyfine alışana diğerleri cücük gibi geliyor.Bir adet zore marka kaliteli kapaklı kılıf ve bir adet n11 de satılan deri görünümlü silikon kılıf aldım yanında 2 koruyucu film hediye geldi fakat ben temperli cam uyguladım,cam iyi çıktı parmak izi tutmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 22 Eylül 2015; 13:58:34 >

• mert1905x kullanıcısına yanıt
    Benim heryerde 4 diş çekiyor, hatta benim ofisin bulunduğu binanın bordum katında dahi ki bayağı dibe gidiyorsun. Zaten diğer arkadaşın dediği gibi, diş miş önemli değil. Bak şimdi, bildiğin üzere nano sim , micro sime göre bayağı ufak. Sen micro simi nano sim yapmak için bakır kısmı da kesmek zorunda kaldın, enazından kıyıdan köşeden, doğru mu? İşte olay bu.

Peki konuşma nasıl, ses az-çok geldi, koptu, internet bağlantısı vs.?
    Eyvallah hocam tesekkurler

Telefonu zorlucak bir kullanici degilim oyun vs oynamam imternet,mail,sosyal medya ve programlari bana sikintisiz calistirsin pili tam gun yetsin baska bir istegim yok farkettimde ust duzey telefonlarin hakkini veremem zaten bu profille

1-2 hafta daha bekleyip almayi dusunuyorum biraz daha aksesur bollasir bu arada,herkese hayirli ugurlu olsun telefonlar uzmez insallh..

• TIMERIDER kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun.

Yalnız sanıyorum karıştırıyorsun, internette yazan iddialar tam tersi, siyah renkte olanlarda yüksek kaliteli panel , beyaz olanlarda daha düşük kalite panel kullanıldığı iddia ediliyor, daha doğrusu Hong Kongda yaşayan çinlinin teki böyle bir iddia ortaya atmış ki bence doğru değil. Mesela sen de görmüşündür, servis menusune girsen dahi , hangi panel kullanıldığını göremiyorsun, o zaman o arkadaş nasıl görmüş? Ayrıca o kullanıcının iddia ettiği Xperia C5 Ultra değil dual olan versiyonu, farklı cihazlar.

"By entering the service menu of the phones (*#*#7378423#*#*), it shows there are two different hardware types being used. The good one on the black models show “Truly” in the ‘LCM Hardware’ line, whilst the white model has “Innolux” which is believed to be the worse model."

Bence safsata. Siyah renk kullanıyorum ve ekranı çok başarılı, gerisi hikayedir.

Muhtemelen ilk aldığın cihazda fabrika çıkışı hatalar mevcut ki değişim gerekir.

Touchwizden sonra bayağı ferahladığını düşünüyorum Hele bir S3 kullandım, feci birşeydi, birini arıyacaksın, kontak listesini açmak dahi çok uzun sürüyordu, bas, bekle babam bekle.

FM radyo benim de hoşuma gitti, arada müzik, maç, haber vs. için ideal internete bağlanmadan.

Hangi kılıfı aldın , tam linkini verebilir misin, benim de almam lazım? Gördüğüm kadarıyla da memnunsun?

Tekrar hayırlı olsun, güle güle kullan.

• Zorlayabilirsin de, fazla sorun olacağını sanmam. Dediklerine göre çok rahat 1 günü çıkarırsın, hele büyük ekranda internette dolaşmak, sosyal medya vs. feci keyifli. Sonraki telefonum herhalde 7 inc falan olur, aşağısı kesmiyor atık.

Aksesuar şuan Türkiyede çok bol sayılmaz, dediğin gibi bollaşıyor.
  • aslanoto A kullanıcısına yanıt
    Telefon ısınıyor, her elektronik cihaz gibi, ama aşırı ısınıyor mu dersen, hayır derim. Zaten önceden bir ısınma testi koymuştum bu konuya, bakabilirsin. Isı, ekrana vurmuyor, metal ya da cam olsa rahatsız edici olabilirdi , bu malzemeler ısıyı daha çok ilettiği için.

Rengi tamamen zevkine kalmış, birşey diyemem.
    Sağol teşekkürler.Açıkçası ekran görünümleri olarak bende öyle bir fark görmemiştim,demek dual modellerde öyle bir durum var.samsung çok gereksiz şeyler yüklüyor temizle temizle bitmiyor,touchwizde ki sorun s6 da devam ediyor diyorlar.Genelde memnunum,fiziksel home butonu ve dokunmatik geri tuşu olsaydı dahada hoş olurdu.aldığım kılfın biri bu siyah olanı.

http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/sony-xperia-c5-ultra-silikon-kilif-2xflim-P76205447
    diğeride ankara balıkçıoğlu pasajından aldım.tam olrak alttaki resimdekinden.siyah renk olanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 22 Eylül 2015; 15:14:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Kılıf silikon alacaksanız n11 de satıcı var 22tl satıyor Silikon kırılmaz cam sarj aleti bide tel tutucu paket olarka.

O satıcıdaki ürünler markasız olmasına rağmen güzel görünüyor. Markalı isteyenler ise Imak ve Nillkin'in yeni çıkan modellerine bakabilir. İşin ilginci yeni çıkmasına rağmen ebay ve express'te çok sayıda kılıf ve cam koruyucunun satışta olması. Telefona talep varki Çinliler harıl harıl C5 için kılıf üretiyor.

n11'de pencereli bir C5 kılıfı var. C5'in widgetleri pencereli kılıf kullanılabiliniyor mu?. Orjinal Sony kılıfında pencere yok.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: shadow006

quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: mert1905x

K©¥l©¥f silikon alacaksan©¥z n11 de sat©¥c©¥ var 22tl sat©¥yor Silikon k©¥r©¥lmaz cam sarj aleti bide tel tutucu paket olarka.

O sat©¥c©¥daki ürünler markas©¥z olmas©¥na rağmen güzel görünüyor. Markal©¥ isteyenler ise Imak ve Nillkin'in yeni ç©¥kan modellerine bakabilir. İşin ilginci yeni ç©¥kmas©¥na rağmen ebay ve express'te çok say©¥da k©¥l©¥f ve cam koruyucunun sat©¥şta olmas©¥. Telefona talep varki Çinliler har©¥l har©¥l C5 için k©¥l©¥f üretiyor.

n11'de pencereli bir C5 k©¥l©¥f©¥ var. C5'in widgetleri pencereli k©¥l©¥f kullan©¥labiliniyor mu?. Orjinal Sony k©¥l©¥f©¥nda pencere yok.

fotoğraftaki şeffaf beyaz k©¥l©¥f©¥n ayn©¥s©¥n©¥ izmir çankayadan 10 tl ye ald©¥m, güzel oldu. n11Den de 3 tane ekran koruyucuyu 10 tl ye ald©¥m, o da güzel oturdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: colourofthelife

Benim heryerde 4 diş çekiyor, hatta benim ofisin bulunduğu binanın bordum katında dahi ki bayağı dibe gidiyorsun. Zaten diğer arkadaşın dediği gibi, diş miş önemli değil. Bak şimdi, bildiğin üzere nano sim , micro sime göre bayağı ufak. Sen micro simi nano sim yapmak için bakır kısmı da kesmek zorunda kaldın, enazından kıyıdan köşeden, doğru mu? İşte olay bu.

Peki konuşma nasıl, ses az-çok geldi, koptu, internet bağlantısı vs.?

Anladımda hocam diger fonksiyonlarda 0 sıkıntı ondan.

Ses net hiçbir sorun yok.
    İnternet 13 14 mb göruyorur 0 sıkıntıç
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.