Şimdi Ara

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.047
Cevap
61
Favori
208.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler, telefonda spam sms leri engelleyeceğimiz yeri bulamad©¥m. öneriniz var m©¥?

bir de, ana ekranda alt k©¥s©¥mda statüs bar denilen tuşlar©¥n olduğu yer arka plan renginde olmuyor, siyah renkte kal©¥yor, var m©¥d©¥r düzeltmenin yolu?

müsait bir zamanda telefon ile ilgili genel izlenimlerimi ayr©¥ca paylaşacağ©¥m.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan450 -- 21 Eylül 2015; 15:22:08 >
  •  ★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU
     ★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU

Boştayken stamina modunda nasıl bukadar pil harcadı inanamadım . %50 ile gece stamina moduna aldım sabah %11 sarjı gitmişti

• mert1905x kullanıcısına yanıt
    hattinizin sinyali zayifsa, gitmesi normal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6" olması sebebiyle tereddüte düşsem de dayanamayıp az önce beyaz renginden sipariş ettim. Listeye ekleyebilirsiniz beni de

Telefonun Sar değerleri ile ilgili bilgi bulamadım? Bilgisi olan arkadaş var mı?

N11 de 22 liraya satılan 4 lü paketi tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bimba

6" olması sebebiyle tereddüte düşsem de dayanamayıp az önce beyaz renginden sipariş ettim. Listeye ekleyebilirsiniz beni de

Telefonun Sar değerleri ile ilgili bilgi bulamadım? Bilgisi olan arkadaş var mı?

N11 de 22 liraya satılan 4 lü paketi tavsiye eder misiniz?

Hayırlı olsun,22tllik paketten ben aldım sorunsuz geldi performansı fena degil .
  • Bimba kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

SAR değerleri, kafada 0.297 W/kg, vücutta 0.244 W/kg.
  • volkan450 V kullanıcısına yanıt
    Sanıyorum herikisi için de root gerekebilir. Muhtemelen Google playde uygun uygulamalar vardır, black list gibi.
  • Arkadaşlar uygulamalar©¥n tümünü sdkarta taş©¥yabiliyor musunuz, yoksa sadece taş©¥nmaya izin veren uygulamalar m©¥ taş©¥nabiliyor?
    K©¥saca; Sony bir güzellik yapm©¥ş m©¥ yoksa işletim sistemi-uygulama iznine mi bağl©¥s©¥n©¥z?

Bir de telefona sahip arkadaşlar©¥n ekran durumlar©¥ nedir? Farkl©¥ marka panel kullan©¥m©¥ sadece dual olanlarda m©¥ yoksa Türkiye'de sat©¥lan tek simli modelde de bu tip bir piyango var m©¥?

Edit : Forumdaki hatadan dolay©¥ ayn©¥ mesaj 4 ayr©¥ defa gönderilmiş sayfaya, diğerlerini editledim.
    Zaten bir forumda yaz©¥lan mesaj©¥ silmek için neden seçenek olmaz onu da anlam©¥ş değilim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 21 Eylül 2015; 18:16:57 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 21 Eylül 2015; 17:37:51 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 21 Eylül 2015; 17:37:30 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 21 Eylül 2015; 17:37:09 >
  • Bilgi için teşekkürler @colourofthelife @mert1905x

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Hocam % 15 e düşünce ekran görüntüsü ekle demiştin dün sabah saatlerinde çıkardım şarjdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lomax. kullanıcısına yanıt
    Sd kart henüz almadığım için birşey diyemem. Uygulamaların hepsinde sd karta taşı seçeneği var ama .

Ekran çok iyi, kontrast, Parlaklık ve renkler son derece başarılı.

• sezar61 kullanıcısına yanıt
    Boşta degilde ekran suresi koyarsan iyi olur

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopanick -- 21 Eylül 2015; 23:23:23 >
  • colourofthelife C kullanıcısına yanıt
    Valla elimdeydi cebime koyacaktım tam, bir kaydı direk ekranın üstüne betona çakıldı. Bi süre telefona baka kaldım :D sonra aldım baktım çatlak dedim gitti neyse sonra kaldırdım jelatini çıkardım bişey yok içim rahatladı valla saol.

• Sen alma hocam zaten. İphone 6s al 3000 tlye ;) berbat cihaz. Sen iyi anlıosun bu işten bi işe yaramaz çok dandik. Tamam almasanda olur yani. Arkadaşımın telefonu betona düştü iphone 6 kırılmaz ekran koruyuculuydu ona rağmen ekranı patladı. Ne hikmetse bugün benimkide c5 ultram betona yapıştı sadece ekran koruyucum çatladı. Ekran sapasağlam baya dandik malzeme kullanmışlar haklısın.

• bkaramanb kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopanick -- 21 Eylül 2015; 23:22:56 >
  • Kan çıkar burada.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.