Şimdi Ara

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.047
Cevap
61
Favori
208.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Al patlamış mısırini kolanı lap yerini

Yok ama birşey olmaz, baksana bu dandik troll, usta troller işe kıyıdan köşeden girerler, bu bodoslama dalıyor Öğrenicek abisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün elimde cash para bostancı vatan comp. e gittim c5 ultra almak için.Önce teşhir ürünü istedim incelemek için malumunuz internetten bakmayla olmuyo bu işler.

Ve video izleyerek bakmakla eline alıp bakmak arasında cidden dağlar kadar fark var hertürlü telefon için.

C5 ultra siyahtı teşhirdeki. Siyahının tipini beğenmedim telefonun yakışıklılığını götürmüş.Buna takılmadım çünkü beyazının yakışıklı olacağına emniim.Sadece ekrana çerçevelere dikkat ettim cidden çok hoşuma gitti. Menü geçişlerini ve üstten aşşa kaydırdığımız ayarlar menüsümü diyim bildirim menüsümü diyim 2 kademeli bir şey var işte. Sanki geçişler biraz hantaldı yani böyle jilet gibi değilde, yumuşak geçiyordu. Acaba gereksiz animasyon veya efektmi açıkta o yüzden böyle geldi bana?

Haricen telefon gerçekten hoşuma gitti. Fakat Telefonu alamadım :( Vatanda beyazı kalmamış yarına kaldı işim. Yarın başka bi yerden alacağım nereden bilmiyorum bakıcaz.

Siz kullanan arkadaşlar, Cidden rehavete kapılmadan, Telefonu almamış sadece bir arkadaşınızın telefonunu kullanır gibi tarafsız olarak, Telefonun +/- lerini söylermisiniz. Tek ricâm budur.

Bütün yorumları okudum, bildiklerim;

3-5 Saat arasında 0-100 şarj oluyor ( Pek sıkıntı değil bu benim için. Zaten sabaha kadar şarja koyar, sabah çıkar gece gelirim.sürekli aynı tempo)
    Telefonun şekli şemali.

Bilmediklerim;

Menü geçişleri, telefon seri bi telefonmu, rehbere girerken kasarmı vesaire. Şimdi teşhir ürününü inceledim ama sizin de bildiğiniz gibi teşhir ürünü ile olmuyor o işler. içerisinde hiç bir kişisel ayar veya sadeleştirme yok.

Bide pil ne kadar gidiyor? misal sabah 8 de şarjdan alsam, 3G - Wifi sürekli 2 sinden birisi açık bi şekilde, belki 30 dk oyun oynayaraktan, harici instagram watsap twit f.b vesaire kullansam, ne kadar götürür?

Teşekkürler şimdiden.ve hepinize hayırlı olsun.

• Şapkalı Mantar kullanıcısına yanıt
    Kısaca açıklamaya çalışayım. Ben de Vatanda inceledim ve sonradan oradan aldım. Tam da dediğin gibi, incelediğim teşhir ürününde yukarıdaki menüyü indirince, yarıya geliyor sonra bir yarım saniye kadar duraklayip devam ediyordu. Birkaç kere kere denedim aynı, takılarak iniyordu. Ayrıca menü ve uygulama geçişlerinde gecikmeler vardı. Kamerayı açması bile 5-6 saniye buluyordu. Bunlar teşhir ürünlerinde olan şeyler, incelediğim Samsun galaxy Ay Edge de aynen böyleydi çünkü o teşhir cihazlarını birçok insan kurcalıyor, dahası onlar sürekli şarja takılı olduğundan feci ısınıyor ve işlemci saat hızını düşürüyor. Bu mesajı yazmadan dediğin menüyü denedim birkaç kere, anında iniyor, yani 1 saliselik bile gecikme yok ne bu menüde, ne diğer menülerde, uygulama geçişlerinde, kontak listesini açarken vs. Tek geciktigi kamerayı açarken 1-2 saniye bekletiyor bende.

Bana göre artıları çok, dizaynı, ekranı, metal çerçevesi, boyutu donanımı, hızı çok iyi. Beğenmediğim mesela şarj kablosu biraz kısa, içinden çıkan kulaklık iyi değil, 5.0 lollipop ile geliyor, çift tıkla açma yok.

5 saat süreceğini sanmam şarjı doldurmak, bende 3-3.5 saat arası sürüyor. Başka şarj aletiyle kısaltılabilir bu belki.

Batarya süresi kullanıma göre değişir, senin yazdığına göre 1 günü çok rahat çıkaracağını düşünüyorum, 1.5 gün bile olabilir.

Kısaca ben gerçekten kullanmaktan feci memnunum, hatta çok keyifle kullanıyorum. Belki de Sony Ericsson W810iden sonra en sevdiğim telefon oldu çünkü video, müzik, internet,foto, oyun vs inanılmaz keyifli bu telefonda. Android M de alacak, çok rahatça 3-4 yil kullanılır.

• colourofthelife C kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum hocam.Yüreğime su serptiniz valla.

Peki bu garanti durumları için son bişey , Ben şimdi vatandan'da alsam, bimeks'ten de alsam farketmiyo hep sony garantili dimi ? Yani bişi olduğu zaman herhangi bi sony mağazasına mı bırakıcam en iyi garanti olayı nasıl acaba?
    Bu telefonu alacak arkadaslar önce neden aldıklarına karar vermesi lazım 1200 1300tl telefon alıp sanki 3000 vermiş gibi yorum yapılıyor daha sonra.Büyük ekran ve sarjı 1gunu rahat cıkaran bir cihaz arıyorsan al yoksa alma.

Menü geçişi vs gibi şeylerde takılma yok. Pili yazdıgın şekilde 1gün götürür zaten gelince her türlü takıcan öyle bir kullanımda 2günü ful cıkarcak cihaz zaten yok.

Vatan yerine n11 gg gibi sitelerin kampanyalarına bak dişardakniden 200 250tl ucuza alabilirsin.
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Ben elden alma taraftarıyım hocam ya ne biliyim internetten sipariş içime sinmiyor
  • Telefonun ozelliklerini vs merak eden arlafaslar icin sikilmayip cevap veren tel sahibi arkadaslara tesekkurler forum ruhu bilgi paylasimi budur

Malum avmlerde isiklar cok parlak telefonun ekran parlakligini kissakta fullesekte birsey degismiyor gunesli saatlerde kullanim nasil rahat edebiliyor musunuz mesela S4te gun ici kullanim zorken G3 te bir okadar zevkliydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Kılıf silikon alacaksanız n11 de satıcı var 22tl satıyor Silikon kırılmaz cam sarj aleti bide tel tutucu paket olarka.

O satıcıdaki ürünler markasız olmasına rağmen güzel görünüyor. Markalı isteyenler ise Imak ve Nillkin'in yeni çıkan modellerine bakabilir. İşin ilginci yeni çıkmasına rağmen ebay ve express'te çok sayıda kılıf ve cam koruyucunun satışta olması. Telefona talep varki Çinliler harıl harıl C5 için kılıf üretiyor.

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU  ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU

n11'de pencereli bir C5 kılıfı var. C5'in widgetleri pencereli kılıf kullanılabiliniyor mu?. Orjinal Sony kılıfında pencere yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 22 Eylül 2015; 17:40:10 >

Doğru, Vatan, Bimeks, Teknosa Sony Eurosia garantili satıyorlar. Sorun çıkarsa bu mağazalara götürebilirsin ama onlar da servise gönderecekler, yani kendin doğrudan servise de verebilirsin süreci hızlandırmak adına. Kullandğım hiçbir Sony telefonda servis yüzü görmedim, o da ayrı. Build & assemble quality , yani kasanın imalat ve birleştirme kalitesi, Sony cihazlarda diğerlerine nazaran yüksek oluyor. 2006 yılında aldığım Sony Ericsson W810i hala taş gibi çalışıyor.

Bence de görerek almak eniyisi, yalnız internetten almanın da avantajı var, mesela 15 gün içinde koşulsuz iade edebilirsin, telefonda hiç sorun olmasa da. Bu , bazı mağazalarda sıkıntı olabilir, en başta Teknosa.
    Hocam ekran sürem çok değildi 3.5 saat civarında ama senkronizasyon sürekli açık sosyal mesajlaşma Vs hep açık ama batarya tam oturmadı sanırım kendine gelsin sürede uzar eski zenfone 6 da da durum böyleydi sonradan açıldı telefon

• Arkadaşlar taksitle almam lazım yani direk tek çekim alamıyorum evkurdan satın alsam garantiden sorum çıkarırmı yoksa n11 de taksit yapsa seçeneğim varmı ?

• Massibe M kullanıcısına yanıt
    Evkurdan alan birkaç kişi vardı ve bir sorun çıkmadı. Sen gene de iyice emin ol, Evkur bu, sağı solu belli olmaz.

N11'de taksit seçeneği yok sanıyorum kredi kartı ile.
  • sezar61 kullanıcısına yanıt
    3.5 saat az gibi, whatsapp, skype çok konuşurum ben ama hertür senkronizasyon kapalı çünkü feci şarj tüketiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colourofthelife

3.5 saat az gibi, whatsapp, skype çok konuşurum ben ama hertür senkronizasyon kapalı çünkü feci şarj tüketiyor.

Yabancılarıda araştırdım ben senin gibi pil ömrü alan kimse yok max 5saat bile çok nadir. Cihazin pil ömrü 4 4-30saat arası gösteriliyor.Bende sıkıntıyı çözemedim hala telefonun kullanırken degil boştayken şarj gidiyor ayar oluyorum.Stamina modda kapatıp yatıyorum 3-4saatte %7 gitmiş... şebekedenmi çözemedim 4saat üstünü biraz cıksam yetecek bana fazlasında gözum yok bi el atın çözelim şu işi

Bak bu şuan aldığım ekran süresi, şarjda şuan tel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Massibe

Arkadaşlar taksitle almam lazım yani direk tek çekim alamıyorum evkurdan satın alsam garantiden sorum çıkarırmı yoksa n11 de taksit yapsa seçeneğim varmı ?

Sony garantisi altında olup olmadıgını sor elden alcaksan zaten gorurusun bu cihazin şuan paralel satısı varmı ben görmedim. telefona taksit yok oyüzden internetten alamazsın.
    Aynen sen alıyorsun da işte başka alan kimse yok senin kullanımına özel bir durum şuan 10kişiye yakın var herkes aynı degerleri alıyor yabancı xda forumlarada hep bizle aynı degerler ben almıyorsun demedim ama sana özgü :)

Yukarda resimleri attım asıl sorun benimki nasıl oluyorda boştayken bukadar sarj gidiyor.
    Senk kapalı hereşy kapalı stamina mod açık.
    Doğru söylüyorsun, senin sorunun boştayken feci şarj harcaması. Benim boşta şarj harcaması, buraya koymadım ama, %20-22 civarında. Bence senin arka planda sürekli çalışıp pili sömüren bir ya da birden fazla uygulaman var. Greenify derdim ama o da root olmayan kullanılmıyor doğru hatırlıyorsam. Stamina moda alınca bütün gece giden sarj %1-2 civarında.

Bence uygulamalarını kontrol et, yani bu kadar fark olması mümkün değil.
    Bir de , bir uygulama vardı , adını unuttum, boştayken telefonunu inceliyor ve hangi uygulama ne kadar şarj tüketmiş tespit ediyor. Google playden araştırabilirsin.
    Aynen fark olması bukadar imkansız yani boştayken emiyor resmen. Şebeke den olabilirmi acaba?
    O pil kontrolude Greenify 2side istiyor root :(
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.