Şimdi Ara

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.047
Cevap
61
Favori
208.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihaz durup dururken wifi'yi kapatıp açmaya başladı :(
  • TIMERIDER kullanıcısına yanıt
    Bayağı güzel kılıflar da ben Istanbuldayım maalesef. Çok şıkmış cidden, özellikle siyah ve mint rengi olanı. Uygun zamanda şöyle bir elektronikçileri dolaşmak lazım.

Ben inceledim Vatanda almadan önce, hem siyahı hem beyazı, hiç fark yok. Belki dual modelinde vardır bilmiyorum. Bir de şunu sorayım, malum samsung amoled ekran kullanır ve özelliği renklerin aşırı doymuş olması, çok canlı gözükmesidir. Tabii bunun dezavantajı da amoled ekranlar beyaz rengi gösteremiyor ve zamanla daha bile kötüye giderek sararıyor. Amoled ekrandan IPS ekrana geçmek sıkıntı yarattı mı? Çoğu Samsung kullancısı , LG, Sony, HTC vs. telefonların IPS ekranlarını beğenmez genelde.

Samsung şunu anlamadı ki cihazın içine donanımı tıkıştırmakla olmuyor bu işler, işin bir de yazıloım kısmı var. Samsung, malum, yazılım optimizasyonu konusunda çok başarılı değil ama bunu bilerek mi yapıyor yoksa beceremiyor mu tartışılır. Yani ellerinin altında hertürlü eleman, alet, edevat, kaynak var aslında.

Fİziksel home butonu iyi olabilirdi ama artık bu tür ekranüstü kapasitif tuşlar bayağı standart oldu.

• vbalikci kullanıcısına yanıt
    Wifiden o kadar memnunum ki inanılmaz, yani birkere dahi kopmadı bende. Cihazı açıp kapayabilirsin ya da belki modemle ve/veya servis sağlayıcı ile alakalı birşey vardır.
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Sonuçta o bakır kısımları da kesmek zorunda kaldın ama. Sanıyorum sim kart sürekli şebeke arıyor, kopuyor, arıyor, bu da şarjı bitiriyor, yani stabil değil. Mümkünse kesilmemiş bir nano kart temin edip deneyebilirsin, yoksa geriye bir tek arkada çalışan servisler vs. kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colourofthelife

Sonuçta o bakır kısımları da kesmek zorunda kaldın ama. Sanıyorum sim kart sürekli şebeke arıyor, kopuyor, arıyor, bu da şarjı bitiriyor, yani stabil değil. Mümkünse kesilmemiş bir nano kart temin edip deneyebilirsin, yoksa geriye bir tek arkada çalışan servisler vs. kalıyor.

bu cihaz için en iyisi mikromu nano simmidir nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz sağlam bir telefon mu sizce veya belli bir sıkıntısı var mı bilgilendirirseniz sevinirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluejacket111

ARkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz sağlam bir telefon mu sizce veya belli bir sıkıntısı var mı bilgilendirirseniz sevinirim .

Konuyu baştan sona okursan kendin karar verebilirisin burdaki herkez al der.
  • aslanoto A kullanıcısına yanıt
    Nano sim kullanıyor, micro simi kesip de yapabilirsin ama bu hem çeşitli sorunlara yolaçabilir, hem de şarjı sömürür. Bundan dolayı eniyisi gidip nano sim almak bayiiden hali hazırda yok ise ki ben öyle yaptım.
  • bluejacket111 kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal veya donanımsal olarak sıkıntısı yok. Bana göre tek sıkıntısı kamerayı açarken 2-3 saniye bekletmesi. Yalnız gidip incelemeden, eline oturup oturmadığına, şekline şemaline bakmadan almamanı tavsiye ederim internetten alacak bile olsan.

Büyük ekran seviyorsan, şiddetle tavsiye ederim ki ben tablet alacaktım telefonun yanında, C5 Ultra her iki işi de görüyor ekstra cihaz taşımaya gerek duymadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colourofthelife

Yazılımsal veya donanımsal olarak sıkıntısı yok. Bana göre tek sıkıntısı kamerayı açarken 2-3 saniye bekletmesi. Yalnız gidip incelemeden, eline oturup oturmadığına, şekline şemaline bakmadan almamanı tavsiye ederim internetten alacak bile olsan.

Büyük ekran seviyorsan, şiddetle tavsiye ederim ki ben tablet alacaktım telefonun yanında, C5 Ultra her iki işi de görüyor ekstra cihaz taşımaya gerek duymadan.

5 inc düşünürken aynı fiyata 6 büyük ekran yakacak kadar ısınmayan MTK işlemcili daha keyifli olur, çok gezen cebine çok koyan değiliz geri yaslanıp elde ekran saatlerce işlem yapmak daha keyifli sağlıklı ozaman kalite bozulmuyorsa büyük ekran ve çif büyük kamera aynı fiyata daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 22 Eylül 2015; 18:41:23 >

• Hocam cihazı 1 saat evvel alıp işe gittim. Açtım ve dokunmatik kayması var aşağı dogğru bi 0.5 cm kadar. O ustten aşşa çekilen bar ı çekemiyorum bi 30 deneme falan. Zannedersem cihaz sorunlu yoksa bi çozumu falan varmı bildiğiniz hay şansıma ya 😞

Fakat cihaz cidden çok çok güzel..

• Yokmu ya bir market fırsat ürünü kampanya yapsın bu cihaza havale veya peşin indirimli alalım

• Şapkalı Mantar kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun dicem ama, şimdi tam anlayamadım, yukarıda siyah kısımdan tutup aşağıya çekince menü inmiyor mu? Hani tam Sony yazısının altında? Şu şarj, wifi, saat vs olduğu yerden tutup çekince anında açılıyor şak diye. Daha mı aşağıdan ya da yukarıdan çekmen gerekiyor? Dokunmatik testi yapan uygulamalar var,birini deneyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şapkalı Mantar

Hocam cihazı 1 saat evvel alıp işe gittim. Açtım ve dokunmatik kayması var aşağı dogğru bi 0.5 cm kadar. O ustten aşşa çekilen bar ı çekemiyorum bi 30 deneme falan. Zannedersem cihaz sorunlu yoksa bi çozumu falan varmı bildiğiniz hay şansıma ya 😞

Fakat cihaz cidden çok çok güzel..

dokunmatiği ekrandan yarım santim kısa imal etmişler ozaman, herkesde varmı o , acele düzeltsinler, bunlar test etmiyomu ne renk aldınız , renkle ilgisi varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 22 Eylül 2015; 18:49:34 >
    Şu kadarını söyleyeyim, feci keyifli. 6 inc deyince oha diyen, Samsung note sahipleri ile dalga geçen biriydim. Meğer adamların bir bildikleri varmış Birtek kalem eksik.

• MARKETCİLER TALEBE GÖRE ALIM YAPAR, C5 ULTRA BU TELEFON ÇOK SATAR, İNDİRİMLİ KAMPANYA ÜRÜNÜ YAPIN ALALIM.

• colourofthelife C kullanıcısına yanıt
    Ekran konusunda samsung uzman.Şu anda elimde samsung tab 4 var,ekranı tft lcd olmasına rağmen renkleri capcanlı.örnek olarak google chrome ikonlarını yanyana koyup bakıyorum samsung canlı duruyor.Ancak renkleri patlatıp abartmak bu sefer renk doğruluğunu bozuyor,pembeler kırmızıya kaçıyor uçuk sarılar koyu sarı oluyor.Amoledlerde burn in denen piksel yanmaları oluşuyor zamanla.Donanımhaberin mini sürümündeki konuları ayıran taba renk çizgiler amoledde fosforlu turuncu görünüyor,yani renk doğru değil.Birde c5 le ilgili bir konu var,google play de bulunan pusula uygulamalarıyla pusulayı kullanamadım rica etsem compass yazıp bir pusula uygulaması indirip denermisiniz.samsunglarda kuzeyi birkaç saniyede buluyordu,ancak bir türlü kuzeyi bulamadı.Bir garip sorun daha var,konum açtığımda mobil bağlantıyı kullanıyor mobil veri kapalı olduğu halde.sizdede öylemi ?

Edit:mıknatıslı kapaklı kılıf yüzünden pusula şaşıyormuş arkadaşlar.Programı kurduğumda mıknatıslı kılıf uyarısı verdi özür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 22 Eylül 2015; 19:13:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

bimekste 1329 tl ye aldım. + olarak 60 lira civarı bi para diye bişi veriyor haberiniz olsun.
  • colourofthelife C kullanıcısına yanıt
    uygulamaları denedimde onlarla bi sonuca varılacak gibi değil. Şöyle olay. Sony yazısının alttından siyah barı çekmeye uğarşıyorum 15 defa gelmiyo. En son geliyo, açılırsa şansa yarıya kadar iniyo kalıyo sonra bi hamle daha yapıysun. Ayrıca sanki ben bi yere tıklarken ekran farklı yerlere tıklıyo. Zannedersem Panelde bi sıkıntı var. Barı da bu yüzden indiremiyor olabilirim.
  • C5 ULTRA TELEFONUN ARKA KAPAK CAMMI NEDİR ?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.