Şimdi Ara

★ ★SONY XPERIA™ C5 ULTRA ★ ★ ||| ANA KONU ||| EN İYİ SELFIE TELEFONU (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.047
Cevap
61
Favori
208.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam oyun calısmıo demiyorum ben başka birşey anlatıyorum anlamadın sen :)) o dedigini yapmadan oyun acılmıyor zaten :) neyse önemli degil
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Haklısın, ilk baktığımda o foto açılmamıştı, ben de herhalde çalıştıramadı dedim, meğer yakalanmışsın

Eğer durum buysa , tek çözüm muhtemelen lucky patcher ama o da root olmadan kullanılmıyor. XDA takip etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colourofthelife

Sony'nin kendi 2A şarj cihazı var ve muhtemelen şarj hızını çok arttırır. Hepsiburada da görmüştüm, şu yani :

http://www.hepsiburada.com/sony-cp-ad2-usb-ac-sarj-adaptoru-micro-usb-kablo-ile-p-TELSARJSONYCPAD2

2.1 amper, micro USB ile çalışıyor, gayet kompakt. Yalnız hiç denemedim, nasıl çalışır bilmiyorum. Hepsiburadadaki yorumlara göre kullananlar memnun.

deneyeceğim başka deneyen arkadaş varsa bilgilendirsin yoksa ben sonuçları buraya yazarım

• colourofthelife C kullanıcısına yanıt
    bimekse gittim kontrol ettiler pazartesi teknik servise verecekler
  • shadow006 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam cevabın için, bilgin olduğun kanısıyla soruyorum m5 ile arasında güncelleme farkı olur mu? Sonucta ayni jenerasyonlar ama m5 bir tık üstünde donanım olarak. Benim için tercih sebebi olur ve ikilemdeyim şuan çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rocknrol kullanıcısına yanıt
    Güncelleme açısından fark olup olmayacağını şuan bilmek zor ama her iki cihaz da hem Android M hem de en az 18 ay boyunca güncelleme alacaktır.

Kağıt üzerinde dediğin doğru, 6795, 6752'nin 1 tık üstündedir ancak uygulamada öyle olmuyor. Sony'nin M5 içine koyduğu 6795 bayağı kısıtlanmış bir versiyon. Test sonuçları vardı önceki sayfalarda bakabilirsin. Sony, muhtemelen stabiliteyi sağlamak, ısınmayı azaltmak, batarya ömrünü uzatmak gibi sebeblerle bu yola başvurdu.

Ayrıca ikisi birbirinin rakibi değil sırf ekran boyutu farklılığından dolayı. Ufak ekran düşünüyorsan Z3 Compact'a da bakabilirsin.
  • colourofthelife C kullanıcısına yanıt
    Ekran benim icin onemsiz sayilabilir hatta büyük ekranda daha rahat hareket ediyorum ama guncelleme benim icin onemli o yuzden sordum hocam :D cevaplar icin sagolun

• Arkadaşlar herkes ön kamerasından bahsetmiş arka kamerası nasıl ? Huawei Ascend G7 ile arasında kaldımda önemli olan kamera benim için hangisini almalıyım?
  • Ben de C5 almadan bakmıştım G7'ye. Donanım olarak C5, G7'yi katlar. Huawei ,güncelleme olarak da çok kötüdür.

Önceki sayfalarda birçok arka kamera örnekleri var hemen her koşulda çekilmiş, inceleyebilirsin.
  • quote:

Ben de C5 almadan bakmıştım G7'ye. Donanım olarak C5, G7'yi katlar. Huawei ,güncelleme olarak da çok kötüdür.

Önceki sayfalarda birçok arka kamera örnekleri var hemen her koşulda çekilmiş, inceleyebilirsin.

Peki hocam G7 ile kıyasladığımızda kamerayı sizce hangisi öndedir? Ben objektif bakamıyorum G7 almak için gitmiştim bu cihazı görünce ciddi manada etkilendim tasarım olarak çok hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maybe OneDay

quote:

Ben de C5 almadan bakmıştım G7'ye. Donanım olarak C5, G7'yi katlar. Huawei ,güncelleme olarak da çok kötüdür.

Peki hocam G7 ile kıyasladığımızda kamerayı sizce hangisi öndedir? Ben objektif bakamıyorum G7 almak için gitmiştim bu cihazı görünce ciddi manada etkilendim tasarım olarak çok hoşuma gitti.

Dediğin doğru, tasarımı, ekranı, donanımı, yazılımı çok iyi.

Benim düşüncem çok subjektif olur, yani sen beğenmezsin, ben beğenirim ya da tam tersi. Bence G7'nin kamerası kötü değil, bir cep telefonu için yeterlidir. Şahsi düşüncem, özellikle gece ve düşük ışık çekimlerinde, C5 çok daha başarılı, yani düşük noise, yüksek detay ve ışık patlaması çok daha az veya yok. Gerçekten kamera herşeyin üzerinde ise, o zaman Lumia cihazlarına bakabilirsin, gerçekten güzel çekerler.

Bir de G7 ile C5 arasında, malum, fiyat farkı var.

• prenss1907 kullanıcısına yanıt
    Bu dediğin özelliklere yakın lenovo vize z2 Pro var cidden güzel telefon sırf fiyatı yüzünden sony aldım

6" ekran
    2k çözünürlük
    3gb ram
    801 işlemci
    4000 mah batarya
    Çift hat
    %78 ekran kasa oranı
    Metal kasa
    1799 değilde 1400 civarında olsaydı onu alacaktım ekranı çok parlak ve harika

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maybe OneDay

quote:

Dediğin doğru, tasarımı, ekranı, donanımı, yazılımı çok iyi.

Benim düşüncem çok subjektif olur, yani sen beğenmezsin, ben beğenirim ya da tam tersi. Bence G7'nin kamerası kötü değil, bir cep telefonu için yeterlidir. Şahsi düşüncem, özellikle gece ve düşük ışık çekimlerinde, C5 çok daha başarılı, yani düşük noise, yüksek detay ve ışık patlaması çok daha az veya yok. Gerçekten kamera herşeyin üzerinde ise, o zaman Lumia cihazlarına bakabilirsin, gerçekten güzel çekerler.

Bir de G7 ile C5 arasında, malum, fiyat farkı var.

Sanıyorum hem güncelliğinden, yani daha yeni bir cihaz olmasından, hem yorumunuzdan ve konudaki fotoğraflardan dolayı C5 ultrayı tercih edeceğim gibi gözüküyor. Yorumunuz için teşekkürler.

• Rica ederim, konudaki fotoğrafların çoğunu da ben çektim zaten, super otomatik modda çünkü elle ayarlarsan daha güzel fotolar da mümkün ama çoğu insanın fotoğrafçılık konusunda pek bilgisi olmadığından ve genelde otomatik modda çektiğinden, bu biraz da yanıltmak olurdu.
  • 2k ekran işlemciyle pili yorar diye tereddütüm var keşke aynı özelliklerde 720p en fazla 1080p olaydı tadından yenmezdi sanki:)

• evet arkadaşlar şimdi pil ne kadarda dolucak onun testini yapıyorum

%1 de saat 12:53 de kendi orjinal şarjina taktım oto senk kapalı gps kapalı arka planda çalışan bir uygulama yok telefon gelmediği sürece tele dokunmayacağım bakalım ne kadarda fullenecek.

bu testten sonra samsungun hızlı şarj cihazı 5w 2.0 amperlik şarj cihazıyla test yapıcam bakalım ne kadar fark edicek
  • sezar61 kullanıcısına yanıt
    metal kasa dediğin yumuşak aleminyum en ufak düşemde ezik ezik eziliyor, sony nin güçlendirimliş plastiği ne eziliyor ne kırılıyor nede soyuluyor .

• kasa soyuluyor samsun almıyorum
    Ateşi çıkıyor, kafayı yiyor küçük ekran çok pixel LG almıyorum
    HTC metal yumuşak aleminyum kasa ezik ezik eziliyor ve yavaş
    Huawei Asus General kasa metal eziliyor, cam kapaklar çabuk kırılıyor yenisi pahalı takarken kasayı bozuyorlar.
    Sony kaliteli plastik en iyisi, kapak camsız olsun daha iyi. üstünden araba geçmiş ekran ön cam kırılmış, arka kapak kasaya bişey olmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 26 Eylül 2015; 14:30:40 >
  • prenss1907 kullanıcısına yanıt
    Bataryayı perte çıkarma da
  • 12.53 de %1 iken taktım şarja, şuan 16:10 %60 mış olmuş ömrümüz bunun dolmasını beklemekle geçecek :)
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.