Şimdi Ara

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.456
Cevap
36
Favori
103.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim şarj birgün gidiyor. Bikaç siteye bakıyorym video izlemem. O söylediğiniz ayarların hiç birini bilmiyorum. Tek yaptığım arada gözatma geçmişini silmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alisilin07 -- 27 Ağustos 2016; 13:58:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler benim batarya problemli de teknik servis olarak hangi firmaya vermem lazım? Kutunun üstünde genpa yaziyodu ama aradigimda cihaziniz genpa satislidir genpa garantili degil dediler.Cevaplari bekliyorum

• horner153 H kullanıcısına yanıt
    Kargo ile SONY TELE SERVİCE gönderecen garanti varsa, yapıp eve gönderiyorlar

• Tele service sitesinden kayıt ettirdim imei falan verdim.Hangi kargo firmasıyla göndereyim ? Onların istedikleri belirli bir kargo firması var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: horner153

Tele service sitesinden kayıt ettirdim imei falan verdim.Hangi kargo firmasıyla göndereyim ? Onların istedikleri belirli bir kargo firması var mı ?

Ben 9 ağustosta yurtiçi ile teleservice'e gönderdim. Dokunmatik ve şarj süresiyle alakalı. Hala parça bekliyor. 20 iş gününe kadar gönderemeyecekler galiba. Para iadesi için uğraşacağım. Haberiniz olsun. Sizin cihazınızı da 1 aydan önce yapabilceklerini sanmıyorum. İyi günler dilerim.
  • horner153 H kullanıcısına yanıt
    Yurt içi kargo ile gider genelde, dayımın telini 15 günden az süre içinde şarj yerini değiştirip gönderdiler, m4acua, siz arayın görüşün, parçasına göre değişir

• Telefonu babam için aldım ancak stamina modundayken bile şarj dehşet şekilde akıyor. 1 saatte kendi kendine dokunmadan yüzde 3 falan düşüyor. ne yapabiliriz bunun için, garantiye verelim mi ? sizin şarjlar nasıl gidiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

Telefonu babam için aldım ancak stamina modundayken bile şarj dehşet şekilde akıyor. 1 saatte kendi kendine dokunmadan yüzde 3 falan düşüyor. ne yapabiliriz bunun için, garantiye verelim mi ? sizin şarjlar nasıl gidiyor?

5.5 saat en kötü ekran açıklığı veriyor

Ben 7-8saatte gördüm ama nadir genelde 5-6 saat arası gidiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu cebe attıktan sonra kendi kendine kilidi açıp bir yerlere giriyor deli oluyorum.
  • Ya ben telefonu kargoyla gönderdim ama kutusuna koyup gönderdim.Telefonyn imei numarasını bilmiyorum e kutu da yok.Nasıl takip edicem ?
  • Benim de aynı oluyo nerde ne varsa tüm ayarları kurcalıyo.

• hayvan arkadas kullanıcısına yanıt
    Bende son bir kaç haftadır ne oldu ise pil kullanım süresi baya uzadı, stamina da iken gecede (24-07.30 arası) % 8 - 9 harcarken şimdilerde anca % 1 yada 2 harcıyor.
  • Bugun tam bir yil oldu telefonu alali ve memnunum. Root atip gereksiz olan ve istemedigim uygulamalari sildim. Hatta sony camerayi, muzigi, alarm, takvimi falan bile sildim. Xposed ile cesitli moduller indirip lollipop/m.mellow temasi da kurdum. Kasma falan yok. Sarjtayken sapitma olayi buyuk ihtimalle asiri akimin yarattigi manyetik alandan. O nedenle dusuk voltajli sarj cihazlari kullanin. Ben bu sorunu boyle cozdum. İsinma problemi bende de oluyor ara sira. Ama bence fiyatina gore cok iyi telefon .

• batum06 kullanıcısına yanıt
    Xperia nin kendi launcherını kullan beta sürümü çıktı apkmirror.com indirebilirsin.

• Bu sorun bende halen mevcut özellikle 3g de iken. Yalnız benim ki vodafone çözüm oluşturabilir miyiz?

• Telefonla konuşurken karşı tarafa sesim gitmiyor, karşı tarafın sesi geliyor, kulaklık ile konuşurken sıkıtı yok, video çektim ses gayet güzel geliyor, Hart Reset attım ama düzelmedi, ayarlardan gürültü bastırma seçeneğini kaldırdım düzelmedi, soruna ne sebep olabilir, donanımsalmıdır yoksa yazılımsalmıdır emin olamadım, yardımlarınızı bekliyorum.
  • quasimodo32 kullanıcısına yanıt
    Paps telefonda iki mikrofon var sen konuşurken alt daki ni kullanıyorsun ki o da bozuk ya da tıkalı. Diğer mikrofon flashın dibinde o çalışıyordur sen video çekerken, ses kaydı yap üstekini kapa alttan ses ver bir öyle bak büyük ihtimalle dediğim çıkar. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGoSL -- 3 Eylül 2016; 14:33:05 >
  • Seneye telefonunu 300'e bırakmak isteyen olursa 2017 Temmuz'unda bana mesaj atabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertxray

Seneye telefonunu 300'e bırakmak isteyen olursa 2017 Temmuz'unda bana mesaj atabilir

Not edelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mura2163

quote:

Orijinalden alıntı: horner153

Tele service sitesinden kayıt ettirdim imei falan verdim.Hangi kargo firmasıyla göndereyim ? Onların istedikleri belirli bir kargo firması var mı ?

Ben 9 ağustosta yurtiçi ile teleservice'e gönderdim. Dokunmatik ve şarj süresiyle alakalı. Hala parça bekliyor. 20 iş gününe kadar gönderemeyecekler galiba. Para iadesi için uğraşacağım. Haberiniz olsun. Sizin cihazınızı da 1 aydan önce yapabilceklerini sanmıyorum. İyi günler dilerim.

Benim telefonu unuttular serviste))3 ay oldu ..))
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.