Şimdi Ara

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.456
Cevap
36
Favori
103.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E4G bugün kargoya verilmiş.Üç ay sonra tamir etmişler ve kargoya verilmiş.Tüketici hakem heyetinin sonucu ay sonunda belli olacak.Sonucu para iadesi olacağı kesin diye düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar?
  • Hasanbatuhan H kullanıcısına yanıt
    Hocam para iadesi istiyorsanız kargodan ürünü kesinlikle almayın. O süre çoktan geçmiş. Kargodan alırsanız para iadesi alamazsınız. Biraz araştırırsanız forumda pek çok kişinin teleservice ile mücadelelerini bulabilirsiniz. Benim teli 15 iş gününde bitirip gönderdiler. Batarya değiştirmişler.
  • Sony ile beraber KVK ne kadar bo tan bir servismis öğrenmiş oldum teşekkürler Sony sirf bu sergis hizmeti yuzunden bir daha Sony almayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 7 Eylül 2016; 16:02:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mura2163 kullanıcısına yanıt
    Kargo teslim alındı.Sıkıntı yok tüketici hakem heyetinin kararını bekleyeceğim.Telefon mu yine aynı ses yine az geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasanbatuhan -- 7 Eylül 2016; 23:00:16 >
  • 3 hafta sonra KVK servisten aldım telefonumu, ekranda hiç görüntü yoktu ücretsiz tamir edildi, son yazılım yüklenmiş.
  • 6 saatte hiç ekran bile açılmadan şarjın %100 den %30 a düşmesi normal mi ?

• Kakà kullanıcısına yanıt
    Değil tabiki. Ben 3g ile hotspot açık kullanırken bile o kadar hızlı düşmüyor şarjı Bu arada benim cihazı garantiye göndermiştim geldi. Bataryayı değiştirmişler. Çok canınızı sıkıyorsa gönderin garantiye sıfır batarya takarlar
  • Telefonu servisten aldığımda son yazılımı da yüklemişlerdi. Bu son güncelleme ile birlikte şarj süresi ciddi derecede azaldı :(
  • Merhaba arkadaşlar bu konu için üye olmuş bulunmaktayım bende e4gnin ilk kullanıcılarındanım son zamanlarda telefonumda ısınma ve şarj problemi oluştu ayrıca sol üstte yakınlık sensörününün ışığı sürekli olarak yanıp sönüyor kesik kesik garantiye göndermeyi düşünüyorum nasıl bir yol izlemem lazım yardım edebilirseniz sevinirim

• telefonu servise gönderenler mutlaka klavyenin kullanılamaz halde olduğunu dokunmatiğin sık sık takıldığını ve şarj olurken de dokunmatiğin iyice sapıttığını ayrıca belirtsinler. iyi kötü kullandık işimizi gördü ama resmen ayıplı mal üretmiş bu sony bu kadar da olmaz. baştan güncelleme alacak deyip sonradan çamura yatmaları zaten başlı başına rezillik, para iadesini sonuna kadar hakediyor herkes.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HünkarBeğendi kullanıcısına yanıt
    Gerek telefon gerek e posta deli gibi yazdım ama yok sony BOKTAN bir firma.

• işte sony bu gibi sorunları son kullanıcıya bırakacağına kendisi düzeltecekti demek istiyorum. benim için sorun değil zaten şarjdayken kullanmam telefonu. neredeyse bir sene olacak ve hala daha işimi görüyor cihaz ancak sony küçük çinli markalar gibi 3-4 ay yalandan destek verip sonra satış düşmesin diye lolipop ile kandırmıştır kullanıcıyı.

• Telefonda konuşurken karşı tarafa sesin kısık veya hiç gitmediği oluyor mu siz de de ?

Bıktırdı beni bu sorun ama mikrofonlu kulaklıkla konuşuyorum idarelikte olsa ama bundan da böyle bir şey beklemezdim.

Yemin etmedim ama bir daha da kolay kolay sony almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Telefonda konuşurken karşı tarafa sesin kısık veya hiç gitmediği oluyor mu siz de de ?

Bıktırdı beni bu sorun ama mikrofonlu kulaklıkla konuşuyorum idarelikte olsa ama bundan da böyle bir şey beklemezdim.

1 senedir kullanıyorum bende hiç olmadı. bence hemen bi yolunu bulup garantiye gönderin diğer kronik sorunlarını da yazın verirken. kurtulup para iadesi alma şansınız da çok yüksek bunu da düşünebilirsiniz.

bilgi olması için yazayım bende kronik sorunlar dışında ekranda koyu renklerde belli olan onlarca takılı piksel peyda oldu birkaç ay önce. açıkçası çok yakından bakmadıkça belli olmuyor ama sonuçta ekranda sorun olduğu açık. ben de lenovo k5 aldım yakında e4g yi garantiye yollayıp kurtulmaya bakacağım.

• Selam arkadaşlar. Can sıkıntısından girdim yorumlara bakayım dedim. Rica ediyorum şu teli satın kurtulun artık. Lanetlenmiş bir model bu. Alanın elinde patlıyor. Birkaç ay akıcı gidiyor sonra android kaynaklı 1 gb ramdan dolayı şişiyor. Blackberry ve nokia android modellerle piyasaya giriyor. Uygun fiyatla gireceklerini düşünüyorum. Bekleyip yıl sonuna doğru bunlardan bi tane alabilirsiniz. Ya da fantastik olsun diye Microsoft Phone de alabilirsiniz. Birçok sosyal uygulama yok ama sayısız güncelleme alıyor. Sistemi oturtmak için harıl harıl çalışıyorlar. Bakalım piyasada tutunabilecekler mi ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Telefonda konuşurken karşı tarafa sesin kısık veya hiç gitmediği oluyor mu siz de de ?

1 senedir kullanıyorum bende hiç olmadı. bence hemen bi yolunu bulup garantiye gönderin diğer kronik sorunlarını da yazın verirken. kurtulup para iadesi alma şansınız da çok yüksek bunu da düşünebilirsiniz.

bilgi olması için yazayım bende kronik sorunlar dışında ekranda koyu renklerde belli olan onlarca takılı piksel peyda oldu birkaç ay önce. açıkçası çok yakından bakmadıkça belli olmuyor ama sonuçta ekranda sorun olduğu açık. ben de lenovo k5 aldım yakında e4g yi garantiye yollayıp kurtulmaya bakacağım.

Hocam bugün garantiye verdim dedikleriniz gibi kronik sorunları ve hoparlör sorununu yazdım.
    20 iş günü içinde yapılır dediler zaten mesaj gelecek yapılınca.
    Diyeceğim şu sorunlar düzelir mi ?

• Sony Z3c ' (arkadaşa ait) 3ncü kez yolladık.

Full kasa /ekran yenileniyor.

En son dış ses ve görüşme sesi gidip/gelmemesi sorunu vardı. (bayram öncesi yolladık yeni geldi)

Pil değişmiş/yazılım yüklenmiş, kasa yenilenmiş .

E4G 'ye has bir durum değil

Z1/ Z3 / Z3c da bir çok sorun var.

• hoparlör sorununu çözebilirler çünkü bende olmadığına göre kronik bir sorun değil. ancak şarjdayken dokunmatikteki problemi gideremezler, bu bir iki yerden okuduğum kadarıyla şarj olurken touch panel in içerdiği bazı materyaller yüzünden elektromanyetik alandan etkilenmesi sebebi ile oluyor. bunu yapabilmeleri mümkün değil telefonu yeniden dizayn etmeleri gerekir (harbiden yeniden dizayn edip bambaşka bi telefon gönderiyolarmış)

muhtemelen gerekli testler yapıldı güncel sürüm atıldı gibisinden üstünü kapatmaya çalışacaklar, senin yapacağın 3 kere üst üste aynı arıza ile yollayıp yine olmadı hakem heyetine gidip olayı kanıtlamandır. ancak yıkarıdaki bir iki arkadaşta da olduğu gibi senin de 20 iş gününde tamir edilemedği için para iadesi alma şansın çok yüksek. zira bu problemi kayda geçirerek ellerini kollarını bağlıyorsun istedikleri kadar uğraşsınlar bunu düzeltemezler.

• Yazılım sorunlarından doğacak problemlerde değişim ya da para iadesi zor biliyorum. En iyisi sony yetkililerine dava açmak. Çünkü sorun yazılımsal ve firma müşterilerini mağdur ediyor...

• Arkadaşlar Telefonum sorunsuz çalışıyordu ekranı açtım ekranın üst kısmı normal alt kısmı sanki vurmuşlar gibi siyah bir bölge oluşmuş pixelleşmeler falan var Ocak 2016 da aldım garanti belgesi duruyor ama faturasını kaybettim servis kabul eder mi bide bu sorun neden olmuş olabilir
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.