Şimdi Ara

Sony Xperia Go - Sony Xperia Sola , hangisini tercih edersiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi gunler Arkadaslar Telefon almaya karar verdim ,xperia Go ve xperia sola arasında kaldım ,

Sizce hangisini tercih etmeliyim , Özellikleri ve Hataları nelerdir ?

• bence xperia p al iki modeldende daha iyi
  • doğru söze ne denir

quote:

bence xperia p al iki modeldende daha iyi
  • fiyat farkı ve ne gibi özelliklerde üstün ?
  • tercih meselesi simdi.. büyüklük ve fiyat onemli degilse tabii ki "P".. yok toza suya dayanıklı olsun diyosanız go :) onun disinda sola godan ekran özellik vs olarak biraz daha .. onun icin sizde biter olay
  • xperia arc s kullanıyorum 512 MB ram yetmiyor görüyorum (sola 512 MB rami var)
    o yüzden alınacaksa 1 GB ram iyidir (xperia p)

go'nun ekran çözünürlüğü düşük sar değeri p'ye göre yüksek

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-xperia-p-lt22i-cep-telefonu-68417954

kredi kartı belirtilen kartsa 12 taksit zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murrz2643 -- 30 Kasım 2012; 17:19:34 >
  • Telefon yurtdışında ucuz oldugu için ordan getirticem , Dayanıklık okadar onemli degil diger cihazları dusurmedigim surece onlarda saglam kalır , xperia go alıcaktım ki bazı yorumlara baktım ve ekran cozunurlugu düşükmüş pixel vs , sola ile go aynı özelliklerde sadece go'da dayanıklılık ile su gecirmez , sola'da ise çözünürlüğü daha yuksek, Xperia P ye de baktım 2sindende daha üstün ama fiyatıda biraz yüksek şuan daha cok Xperia sola dan yanayım , Almanyada Fiyatlar şu sekilde ;

Xperia Sola : 320 Euro
    Xperia Go : 300 Euro
    Xperia P : 350 euro

sanırm sola almaya karar verdim , başka verebilcek bilginiz ve tercihleriniz varmıdır yada Xperia Sola'nin iyi yanları ve kotu yanları?
    Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.