Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.159
Cevap
28
Favori
175.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    xperia go hakkında size bir şey sormak istiyorum.
    800 tl ye kadar bir telefon almak istiyorum. Âmâ bu android vb. işlerinden anlamıyorum. navigasyon olması önemli . general mobile discovery alacaktım. Arkadaşın biri xperia go al mutlaka dedi.
    bana bu konuda yardımcı olur musunuz. oyun işi önemli değil. navigasyon+wifi olması yeterli.
    konuyu dağıtmak istemedim.sadece sony kullanıcılarının fikrinin almak istedim.

teşekkür ederim kolay gelsin.
  • Ben de 2-3 ay içinde bu telefonu almak istiyorum. Garanti sorun çıkarmasın diye Sony Türkiye garantili bir telefon almayı düşünüyorum ama fiyat da 800'den bir türlü düşmedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliak81.81

iyi günler arkadaşlar.
    800 tl ye kadar bir telefon almak istiyorum. Âmâ bu android vb. işlerinden anlamıyorum. navigasyon olması önemli . general mobile discovery alacaktım. Arkadaşın biri xperia go al mutlaka dedi.
    bana bu konuda yardımcı olur musunuz. oyun işi önemli değil. navigasyon+wifi olması yeterli.

Su geçirmemesi hoş. Gps i internet olmadan çok sıkıntı çıkarıyor bende bir türlü bulamıyor yeri başlarda böyle değildi. sygic satın aldım ben navigasyonu satın almanız gerek onuda ekleyim discovery ekran kalitesi olarak daha iyi hızıda iyi s3 ile karşılaştırmaları var nette ben kullanmadım olumsuz yanlarını bilmiyorum. Bütçe varsa s4 mini alın kafanız rahat eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aliak81.81 A kullanıcısına yanıt
    navigasyon için bu cihazı önermem alıcısı zayıf, işim gereği yollardayım gps i kötü maalesef bu cihazın. başka alternatiflere yönel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliak81.81

iyi günler arkadaşlar.

bu telefonu önermem.arkadaşlarında dediği gibi navigasyon pek verimli değil.internetle birlikte kullanınca biraz verimli oluyor ancak yinede pek yeterli değil gibi.Discovery i hiç görmedim ancak duyduklarım genellikle hep olumlu yönde.

uzun vadede bir telefon düşünüyorsanız yeni modeller daha iyi olacaktır ancak fiyatları biraz tuzlu tabiki.

ayrıca bu fiyat aralığında HTC cihazlarada bir bakmanızı öneririm...

• arkadaşlar JB 4.1.2 sürümende root yapmayı anlatan bi yer yokmu yada yapmasını bilen??
  • 4.1.2 guncellemesinde video durdurma/oynatma tusu yok .Nasıl durduruluyo acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: dinleyici96

4.1.2 guncellemesinde video durdurma/oynatma tusu yok .Nasıl durduruluyo acaba?

olmaz olurmu ya öyle şeymi olur hiç
  • Arkadaşlar size tek bi şey söyleceğim. Mümkün olduğunca bu telefondan uzak durmaya çalışın. Çünkü parasını haketmiyor. 512 mb ram'e sahip android cihaz almak sıkıntı. Çünkü sistem bi süre sonra şişiyor. Telefon kullanılmaz hale geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 15 Mart 2014; 18:25:55 >
  • dinleyici96 D kullanıcısına yanıt
    evet ben de bulamadım,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi futimuti -- 18 Mart 2014; 18:16:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mer33

arkadaşlar JB 4.1.2 sürümende root yapmayı anlatan bi yer yokmu yada yapmasını bilen??

http://www.trandroidev.com/xperia-gelistirme-kilavuzlari/1994-root-xperia-root-islemi.html buraya bir bak istersen.ben yaptım oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: futimuti

evet ben de bulamadım,

Arkadaşlar video oynatılırken ekrana dokunduğunuzda video durdurma butonu çıkmıyormu yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspnux

Arkadaşlar size tek bi şey söyleceğim. Mümkün olduğunca bu telefondan uzak durmaya çalışın. Çünkü parasını haketmiyor. 512 mb ram'e sahip android cihaz almak sıkıntı. Çünkü sistem bi süre sonra şişiyor. Telefon kullanılmaz hale geliyor.

Evet arkadaşın dediğine katılıorum 512 mb ram adroid için yetersiz gelior. O nedenle alacağınız telefon en az 1 gb ram li olsun. Aksi takdirde uzun vadede sorun yaşarsanız. Bu telefonun rami 1 gb olsa tadından yenmezdi ancak değil işte

• quote:

quote:

evet ben de bulamadım,

Arkadaşlar video oynatılırken ekrana dokunduğunuzda video durdurma butonu çıkmıyormu yani?

Hayır çıkmıyor.Benim sürüm jb 4.1.2 ama 6.2A.0.400 sizinki 6.2A.1.100 dür büyük ihtimalle.Ben bu sürümü biraz daha akıcı buluyorum menüsü koyu renk fonlu hoşuma gidiyor o yüzden kullanıyorum.Kamerası farklı olabilir.
  • Ben de şuan 4.0.4 yüklü acaba 2.3.7 ye flashlıyınca ne tür şeylerden mahrum kalmış olurum ??

• WİNDOWS 8.1'de telefonunu güncelleştiremeyenler.
    artık güncelleştirme yapılabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamingmaster -- 20 Mart 2014; 0:34:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamingmaster

WİNDOWS 8.1'de telefonunu güncelleştiremeyenler.
    artık güncelleştirme yapılabiliyor

windows derken kardeş :)

• quote:

quote:

quote:

evet ben de bulamadım,

Hayır çıkmıyor.Benim sürüm jb 4.1.2 ama 6.2A.0.400 sizinki 6.2A.1.100 dür büyük ihtimalle.Ben bu sürümü biraz daha akıcı buluyorum menüsü koyu renk fonlu hoşuma gidiyor o yüzden kullanıyorum.Kamerası farklı olabilir.

bu dediğiniz kostum rom sanırım. Bu nedenle rom u yapan kişiye sormak lazım onu. Yapımında bir hata yada eksiklik olmuştur...

• quote:

Orijinalden alıntı: concortt

Ben de şuan 4.0.4 yüklü acaba 2.3.7 ye flashlıyınca ne tür şeylerden mahrum kalmış olurum ??

kardeşim ben 3 sürümüde denedim.Aralarında bariz olarak gördüğüm farkları şöyle söyliyim.
    Sürüm 2.3.7 ilk başlarda seri ancak ram i çobuk şişiyor ayrıca bu sürüm yeni uygulamalar ile uyumsuzluk gösterebiliyor ve bazı özelliklerin kullanılmasını engelliyor(yakınlaştırıp uzaklaştırma vb.)
    4.0 da aslında 2.3 e çok benzior ancak ram i çok verimli kullanıyor ama buna rağmen çok fazla donuyor ve pekte stabil değil.ayrıca 4.0 ın bi güzel yanıda bataryanın ömrünü uzatıyor. diğer sistemlere göre(her ne hikmetse artık anlayamadım) bataryayı daha tasarruflu kullanıor.

Gelelim 4.1 yani JB ye.aralarında programlar açısından en satabili bu tabiki son sürüm olduğu için ancak ram i fazla yoruyo ve bu da kasmalara neden oluyo.ee tabi bataryada biraz fazla yıpranıyo.ancak ben çok fazla telefonu yormam, oyun oynamam dersen 4.1 uygundur.

Haaa eyer bunların haricinde yazılımsal olarak soruyosan pek bişey kaybetmiş olmazssın kardeşm. Hemen hemen aynı özelliklerdedirler.
    Sadece görsel açıdan değişiklikler vardır. Sadece şimdiye kadar dikkatimi çeken tek şey 2.3 teki kameranın gece foto çekimi hiç birinde yok.Gerçekten müthiş bir gece çekimi var.Şahsen ben gözlerime inanamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mer33 -- 21 Mart 2014; 3:16:13 >

• peki sağol sanırım 4.0 da kalacağım

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.