Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.159
Cevap
28
Favori
175.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hangi sürümdesin ? Bende ( 4.1.2'de ) compass devre dışı , Hangouts yok.. ( demek ki kaldırmışım... )

Ayrıca güvenli mod'da deniyorsan göremeyebilirsin... Buna rağmen devre dışı yoksa rootlamadan yapacak bir şey yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victory_5

Hangi sürümdesin ? Bende ( 4.1.2'de ) compass devre dışı , Hangouts yok.. ( demek ki kaldırmışım... )

Ayrıca güvenli mod'da deniyorsan göremeyebilirsin... Buna rağmen devre dışı yoksa rootlamadan yapacak bir şey yok...

2.3.7 hiç güncelleme yapmadım ben. güvenli modda telefon çok hızlı. güvenli modda kullanıyorum telefonu.:)
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt
    en güzelini yapmışsın... 2.3.7 de telefon zaten akıcı çalışır... güvenli modda kullanmanıza gerek yok... pek çok özelliği kısıtlanır..

kullanmadığınız programları sistemin izin verdiği kadarıyla siler yada devre dışı bırakırsan yeterli olacaktır.

2.3'e dönmeyi becerebilsem hemen dönerdim...
  • quote:

en güzelini yapmışsın... 2.3.7 de telefon zaten akıcı çalışır... güvenli modda kullanmanıza gerek yok... pek çok özelliği kısıtlanır..

kullanmadığınız programları sistemin izin verdiği kadarıyla siler yada devre dışı bırakırsan yeterli olacaktır.

2.3'e dönmeyi becerebilsem hemen dönerdim...

telefonla birlikte gelen programları silemiyorum. devre dışı da bırakamıyorum.
  • Xperia Go düşük görüşme sesi problemi!

Xperia Go kullanıcısı arkadaşlar, merhaba

Kardeşim uzun bir süredir Xperia Go kullanıyor ve genel olarak cihazdan memnun. Hafif, küçük boyutlu ve dayanıklı olması sebebiyle tercih etmişti zaten. Ancak görüşme sesi düşüklüğünden şikayetçi. Dış ortamda ya da sesli iç ortamlarda karşıdakinin sesini yeterince duyamıyor. Son zamanlarda şantiyelerde çalışma süresi arttığından bu sorun daha da çok canını sıkmaya başladı.

Başka marka normal ya da akıllı telefonlarda bu problem yok, ondan eminiz, ama Go'da karşıdakinin sesi kısık ve derinden geliyor. Bu problemi ben de şahsen teyit edebiliyorum. Zaten akıllı telefonlardan önce de Sony Ericsson K700, K750, W800 kullanıyorduk ailecek. O telefonlarda da görüşme sesi yüksek değildi. Ama Sonynin kendi akıllı telefonlarında da bu problemle karşılaşacağımızı öngörmemiştik açıkçası.

Nette araştırma yaptığımda birçok yerde bu problemden bahsedilmiş, XDA dahil! Hatta "sony low in call volume" türü kelimelerle arattığımda Sonynin birçok farklı modelinde bu sorundan şikayet edildiğini görüyorum. Donanımsal bir problem sanırım, çözümle ilgili işe yarar bir yorum bulamadım henüz.

Sizler de bu problemi teyit ediyor musunuz ve çözümle ilgili çalışmalarınız oldu mu? Herhangi bir Sony official ya da custom Rom ile sorunu çözebileniniz var mı örneğin?

Ben de Ideos X5i emekli edip yeni telefon alacağım yakında. Sonynin Z serisi ve özellikle de Z1 compact, Z3 compact telefonları da ilgi alanımda. Ancak sırf bu görüşme sesi düşüklüğü sebebi ile listemden Sony telefonları çıkarmaya karar verdim. Problem Z serisi telefonlarda da var çünkü gördüğüm kadarıyla, nette birçok şikayet var!

Bence Sony bu konuda çözüm üretmeli acilen, güzelim telefonları alamıyoruz sırf bu yüzden. Yorum ve çözüm önerilerinizi bekliyorum .

Not:
    * Belki bu sorunla ilgili yorumlarınız olmuştur önceden ama vakit ayırıp konunun tamamını okuyamadım henüz.
    * Kardeşim telefonu aldığı haliyle (sanırım Gingerbread 2.3.5 idi) kullanıyor, hiçbir yükseltme yapmadı henüz, bildiğim kadarıyla.

• Be-Mine kullanıcısına yanıt
    Ben de bu durumdan şikayetçiyim. Bazen yumuşak bir fırçayla ahizedeki tozları temizliyorum, yıkamama rağmen bir şeyler kalmış oluyor ama yine de tatmin edici değil. Daha önce kullandığım nokia X2-00 ile de aynı sorunu yaşadım. Dandik Samsung E250'nin bile konuşma performansı çok daha iyi.
  • Be-Mine kullanıcısına yanıt
    Maalesef kronik bir sorun bu...

Tahminim su geçirmezlik özelliğini sağlayan yardımcı parametrelerden, ahize koruyucu tabaka suyla beraber şişiyor ve sızdırmazlığa yardımcı oluyor. Kurudukça tekrar eski formuna dönüyor... Tabi bir yerde işin içine elastikiyet, genleşme vb. özellikler girerse maruz kaldığı oranda performansı düşen bir ömürde kaçınılmaz oluyor.

ilk zamanlar gerek mecburi temas gereksede ondan çok daha fazlası ; tatlı su- havuz suyu- deniz suyu- bira-sabun/şampuan gibi sıvılara sık ve uzun süre maruz bıraktım. Hızlı bir şekilde ses performansını kaybettiğini görünce mecbur kalmadıkça teması kestim. Gördüm ki ses kaybı aynı oranda yavaşladı.

Tavsiyem ( tabi mevcut durumda iyileşme meydana gelmez ama ömrü uzatmak adına ) mecbur kalmadıkça sıvı temasına maruz bırakmayın... Tatlı su dışında hiç bir kimyasal ve sıvıya maruz kalmasın... Doğal yollarla kurumasına izin verin... Kurumayı hızlandırmaya çalışmayın... Selpak ile fazlalığı emdirin ve söylediğim gibi doğal şartlarda kurumasını bekleyin... kesinlikle bir ısıtıcı kaynağı hatta direkt güneşe bile bırakmayın... Zaruri olmadıkça temizlemeyin, aparat kullanmayın !

Gerekli durumlar için yanında kulaklık taşıma alışkanlığı kazansın :) Sorun çok ciddi ise ahize kısmı değişimi nihai sonuç olacaktır...

Gingerbread candır... yükseltme yapmasın !

Z serisinde bu duruma bir iyileştirme getirmiştir... Ama performansı uzatmanın en önemli yolu su temasını mümkün olduğunca minimize etmek...

• quote:

Orijinalden alıntı: F3SV mağduru

Ben bazı uygulamaları devre dışı bırakmak için kullanmıştım. Forumda başlığı da varmış. Geç cevap verdim kusura bakma.

ANDROID GÜVENLİ MOD

yaw arkadaşlar android 2.3.7 yüklü. bir türlü güvenli modda açamadım telefonu.bütün olasılıkları denedim ancak olmuyor.açılışta menü tusuna baslı tutma.ses kısma tuşuna basma.ses açma ve kısma tuşuna basma.hiç bir yöntemle olmuyor bir türlü.acaba bir şeyleri yanlışmı yapıyorum.basma zamanlamam mı yanlış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

quote:

2.3.7 hiç güncelleme yapmadım ben. güvenli modda telefon çok hızlı. güvenli modda kullanıyorum telefonu.:)

dostum 2.3.7 de güvenli moda nasıl aldın telefonu? bir türlü geçemedim güvenli moda.her yöntemi denedim ama telefon her seferinde normal açıldı??

Edit: tamam açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mer33 -- 7 Aralık 2014; 1:58:13 >

• Arkadaşlar telefonumu satıyorum. İlgilenenleri beklerimhttp://forum.donanimhaber.com/m_100975348/f_//tm.htm#100975348
  • Merhaba, telefonuma 2.3.7'yi kurdum ama içinde astro yok, telefonu ilk aldığım zaman astro'nun çok sade ve güzel bir sürümü vardı, google playda en son sürümü var ve haliyle telefonu kasacaktır, yardımcı olabilir misiniz?
  • Fabrika çıkış sürümünü buldum ve yükledim haliyle astro da geldi. Teşekkürler.
  • 2.3.7 de telefonu güvenli moda almayı bilen var mı?
  • Arkadaşlar elimde 2 tane beyaz xperia go var .Birini kendi telefonum için yedek parça olsun diye almıştım
    İkisininde ekran sorunu vardı yurt dışından ekran kasa ve batarya sipariş ettim 10 gün içinde elimde olacak .
    Ucuz fiyattan vermeyi düşünüyorum . Düşünen olursa ,forumdan alana tekin 200 ten vermeyi düşünüyorm .

Kendi telefonum ,teknosadan alınmadır kutu fulldur . Diğerini 2. el almıştım
    Htc m7 ye geçtiim için fiyatı uygun tuttum düşünen olursa irtibata geçsin lütden fırsat forumdan birine gitsin :)
  • konuyu hafiften hortlatıyorum galiba
    Ya arkadaşlar telefonun ahize hapörlörünün sesi bi geliyor bir gidiyor telefonla konuşurken.Telefonu elime vurduğumda sanki içinde bir şeyler yerinden çıkmış gibi tıkırtı geliyor içinden.Telefonun içini açtım ama hapörlör yerinde duruyo, yerinden falan oynama gibi bir durumu yok.Ama telefonla konuşurken böyle telefonu elimle hafif sıktığımda ses geliyo-gidiyo.Bunun nedeni ne olabililir acaba. Kafayı sıyıracam. Telefonu kaybetmek pahasına içini bile açtım ama nafile...
  • mer33 M kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende de olmuştu bir süre hoparlörde yada kulaklıkla kullandım sonra teli değiştirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonzales20

aynı sorun bende de olmuştu bir süre hoparlörde yada kulaklıkla kullandım sonra teli değiştirdim.

Bende şu an kulaklıkla kullanıyorum ama çok can sıkıcı bir durum. Kulaklığı bir evde unutsam dışarda beni rezil ediyo garip gelen şey ise, telefonu açtım içini baktım, herhangi bir yerinden oynama durumu falan yok hoparlörün. Sapasağlam duruyor. Neden böyle birşey oluyo anlayamadım. Bende artık değiştirmeyi düşünüyorum mecburen, gözüme z5 compactı kestirdim bu aralar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mer33 M kullanıcısına yanıt
    o telefonun otomatik parlaklığı yok telefon ısındığından dolayı yapıyordu telefon su geçirmezdi yan kapakları dandik yapıldığı için su geçirdi ve bozuldu ve garanti kabul etmedi
  • S.a Arkadaşlar, annemin telefonunun güç tuşu çalışmıyor içini açtığımda güç soketi kopmuş nasıl olmuşsa, elinde bu telefondan olupta , ekranı yada anakartı pert olan arkadaş var mı, telefonu kullanılmaz hale gelen. Rica etsem açma kapama tuşu arkasındaki power filmini verecek olan var mı, ptt kargo ile gönderebilr misiniz ? Bu iyiliği yapacak olan arkadaşa Allah helalinden bol kazanç versin :)
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.