Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.159
Cevap
28
Favori
175.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • radyo dışında JB'den daha akıcı sanırım...

Tavsiyenin 1 adım ötesinde ilk kez yapacak birisine tarif edebilirsen yüklemeye cesaret edebilirim...
  • Yorumun için teşekkürler, yeni arayüzü güle güle kullanmanı dilerim

Paylaştığın linkin ilk sayfasında A2DP ve FM radyonun çalışmadığı yazılmış, radyoyu kullanmıyorum ama stereo bluetooth kulaklıktan müzik dinliyorum. Nokia BH-111 model kulaklık kullanıyorum. Bu romla kulaklık çalışır mı sence?

Not Working :
    FM Radio
    A2DP (Media Playback)

düzenleme:
    Forumu biraz kurcaladım da, müzik dinleme dışında bluetooth çalışıyor galiba ama müziksiz olmaz :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3SV mağduru -- 6 Ağustos 2014; 23:19:55 >
  • F3SV mağduru kullanıcısına yanıt
    Seninki de sıkıntıymış yahu. Şimdiye kadar kaç tane telefon kullandım, hiç bluetooth kulaklığım olmadı
    JB romlarına bak istersen. Stock romdan daha hızlı en azından.
  • Bundan önce rom kullandın mı peki? Hiç yapmadıysan azıcık uğraştırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi need4speedy -- 7 Ağustos 2014; 0:07:12 >
  • her şeyi ilk kez yapacağım... şu ana kadar kendi imkanlarımla root'ladım sanırım teli... ne işe yarayacak bilmiyorum gerçi... bana madde madde yol haritası lazım... uğraşacağız napalım...
  • Victory_5 V kullanıcısına yanıt
    Bootloader kilidi mi ne var ilk başta. O kısmı arkadaşım yapmıştı ama... O kilidi açtıktan sonrası çok kolay hergün ayrı rom yükleyip takılabilirsin Bootloader işini çözebilirsen gerisini anlatabilirim. Ama o kısmı cidden bilmiyorum.
  • haklısın ilk kez yapanın tek başına altından kalkacağı bir olaya benzemiyor... Bilen birine telefonu yaptırmak sonrasında söylediğin gibi rom kısmını hallederim heralde... teşekkürler... bu arada KK'dan memnunsun değil mi ? Özellikler düzgün ve hızlı çalışıyor mu ?
  • Victory_5 V kullanıcısına yanıt
    Haftalık güncellemeler gelmeye devam ediyor. Build 10 geldi bugün. Performans olarak beklediğimi alıyorum ama bazen uygulamalar kendi kendine kapanıyor. İşlemci ayarlarını düzgün yapmak lazım. Performans modunda kullanıyorum.
  • Fırsat bulup yükletemedim henüz ancak anladığım kadarı ile sıkıntı yok... Root'ladım ve gereksiz, kullanmadığım ne varsa ( silmemem gerekenleri tecrübeyle yaşayarak :) ) sildim. bayağı bir etkisi oldu. 200 mb yakın ram sürekli boşta.. yağ gibi kaymaya çalışıyor... yeni tel almış gibi oldum. Başına bir kaza gelmedikçe daha bende bu telefon.

ilgine teşekkür ederim...
  • Arkadaşlar şarj ve kulaklık kapakları koptu çözüm var mı nasıl takabilirim tekrar? Birde root konusunda kılavuz gibi birşey var mı? Nasıl yapılır hangi programlar gereksizdir vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapakları gittigidiyor gibi sitelerden alabilirsin... Root konusu sürüme göre değişkenlik gösteriyor sanırım... Biraz araştırma yapıp hangi süreme göre nasıl root yapacağın ve kapakların montajı ile ilgili çözümleri youtube ve benzeri ortamlarda bulabilirsin. Gereksiz program kişiye göre değişkenlik gösteririr sistem dosyaları dışında her şeyi silebilirsin... sıkıntı yaşarsan pc companian onar yapıyorsun. tabi yedek almayı unutma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victory_5

Kapakları gittigidiyor gibi sitelerden alabilirsin... Root konusu sürüme göre değişkenlik gösteriyor sanırım... Biraz araştırma yapıp hangi süreme göre nasıl root yapacağın ve kapakların montajı ile ilgili çözümleri youtube ve benzeri ortamlarda bulabilirsin. Gereksiz program kişiye göre değişkenlik gösteririr sistem dosyaları dışında her şeyi silebilirsin... sıkıntı yaşarsan pc companian onar yapıyorsun. tabi yedek almayı unutma derim.

Sağolun hocam. Kapaklar biraz pahaşı sanki değmez gibi. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün wifi ile nette gezinirken bir uyarı geldi. telefonunuzun modası geçmiş güncellenmesi gerekiyor aşağıdaki adımları izleyin diye. güncellemedim.var mı güncelleme yapan bu şekilde?
  • Garanti bitmeden su altı çekimi yapayım dedim, Çeşmede denizde 8 dakikalık video çekimi yaptım, bir kaç tane de fotoğraf çektim. Video çekimi çok kaliteli oldu. Seslerde gayet net geliyor. Ancak dokunmatik deniz altında olmadığı için 10 sn zaman ayarlı foto çekimi yaptım fotoğraflar kapkaranlık hiç bir şey belli olmuyor, video çekimi nasıl kaliteliyken -sonuçta video çekerken flaş vs yok- foto çekimi kapkaranlık olabiliyor aklım almadı. Herneyse, telefonun bozulmamasına inanılmaz derecede sevindim. 2.telefonu yakında alıcam bu telefonu asla satmam, kenarda dursun enteresan videolar çekmeye devam ederim =)
  • huzyin67, buyuk ihtimalle reklam-banner'dır... O şekilde güncelleme olmaz...

Denizden çıkar çıkmaz mutlaka tatlı su ile durulayın telefonu... Özellikle kulaklık ömrü ve performansı açısından önemli... Su altı fotoğraf konusunda manuel ayarlarla doğruyu bulana kadar oynamanız gerekmekte ( ilk etapta iso değerlerini kurcalayın... )
  • arkadaşlar telefon çok ağırlaştı.. daha önce sıfırlayıp kendine gelmişti ancak yine kasmaya başladı.. kasmasından kastım rehbere geç girmesi,gelen aramayı geç açması,whatsapp,instagram,facebook gibi proglamları ise nerdeyse çok zor açması whatsapp ta nerdeyse yazı yazmak,gelen mesajı okumak çok can sıkıyor. yapabileceğim bir şey var mı acaba? telefonda hafıza kartı takılı değil ve sadece yarısı kullanımda. Acaba telefondan değilde android ten mi kaynaklı? yada z ,z1 ,z2 alsamda ilerde bu şekilde ağırlaşacak mı?
  • Her telefon belli süre sonra şişer. Bu ve benzeri düşük ramli telefonlara arada format atmak caizdir. Ben 6 ayda 1 bu telefona format atarım. Sonrada güvenli modda gereksiz google ve sony uygulamalarını silerim. 5-6 ay kadar çok iyi gider sonra yine kasmaya başlayınca yine format vb. Gelelim diğer soruna, Z-Z1-Z2 de elbet bir süre sonra eskiyecek ve kasmaya başlayacak ancak eskime süreleri gittikçe uzayacak. Çünkü şu anda çıkan işlemciler - ramlar telefonlara fazla. Eğer aşırı oyun oynamayı sevmiyorsan telefonda Z2 gibi bir telefonu 3-4 sene hiç kasmadan çok rahat kullanmak gerekir tabi android ilerleyen yıllarda saçmalamazsa.
  • Jedi Mind Tricks J kullanıcısına yanıt
    Ben Ebay'den aldım 5 dolara ikisini. Usb kapağını daha değiştirmedim ama kulaklık kapağı tam oldu tabi suda denemek yemedi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoli96

Ben Ebay'den aldım 5 dolara ikisini. Usb kapağını daha değiştirmedim ama kulaklık kapağı tam oldu tabi suda denemek yemedi ama

Hocam link var mı? Tam kapatıyorsa sorun olmaz sanırım ben alırsam inşaallah deneyebilirim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu 1 metre yüksekten yere düşürdüm ekranı parçlandı 75 tl ye yaptırdım pek iyi olmadı ama idare ediyorum

kulaklık girişi bozuldu nasıl olduysa yapamadılar bluetooth kulaklık almak zorunda kaldım
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.