Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.159
Cevap
28
Favori
175.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu telefona KK güncellemesi geldimi acaba? bişeyler yazmışsınız ama hepsini okuyamadım. Pc companion 'a bağlıyorum telefonunuz güncel diyor, herhangibir güncelleme uyarısı vermiyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mer33

arkadaşlar bu telefona KK güncellemesi geldimi acaba? bişeyler yazmışsınız ama hepsini okuyamadım. Pc companion 'a bağlıyorum telefonunuz güncel diyor, herhangibir güncelleme uyarısı vermiyor??

Gelmedi hocam gelmezde muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Victory_5 V kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan derim Ama 200mb boş ram nasıl elde ettin? Hangi uygulamaları devre dışı bıraktın anlatır mısın? Ben Whatsapp ve Facebook Messenger'ı yoğun kullanıyorum. 120mb boş ram var genellikle.
  • Sosyal hesap olarak sadece Twitter kullanıyorum, yüklü Twitter'ı kaldırdım, Tweetcaster diye bir program... Yürüyüş arkadaşı, Fizy, Compass, vb. ne varsa... Animasyonlu ekran koruyuculardan duvar kağıtlarına her şeyi sildim... Hiç bir uygulamayı karta taşımadım... Öyle bir hal aldıki iş her Titanium Backup'a girdiğimde bir şey silmeden çıkamaz oldum... Bir kaç kez onarmak zorunda kaldım... Ancak bu şekilde yakalanabiliyor... ancak 100 mb'nin altına düşmedikçe nasıl kullanırsan kullan derim... Şu an orj. sisteme döndüm ancak izin verdiklerini kaldırdım/dondurdum... Silme konusunda kendimi diğer telimde ( mini pro ) tatmin ediyorum...

Birde boşta çalışan sistemleri kapattığını iddia eden programları önermem ama Quihu 360 security'i bir dene istersen... Yönetimi tamamen ona bıraktım... :)
  • ARkadaşlar bi sorunum var!!

Telefona format attım.İlk defa yaptığım bişey değil daha öncede bi çok kere yaptım.Stok ROM yüklüyorum zaten JB.Herşey normal hiç bi sıkıntısı yok telefonun yani sorunun aslında telefonla ilgili değil.
    **Sorunum şu: format attıktan sonra instagram ve vine uygulamasındaki videoların hiç birini oynatmıyor.Acaba bunun nedeni ne olabilir??İnsatagramdaki videoların ortasında yuvarlak bir ok işareti çıkıyor.vine uygulamasındaki videolara ise hiç tepki vermiyor.sanki birer resimmiş gibi gösteri yani.İlgilenenlere şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaşlar Merhaba
    telefona rom yükledim fakat sms kısmı çalışmıyor.
    Yüklediğim rom kitkat cm11
    Bilgisi olan yada yükleyen var mı?
  • Sonunda rahata kavuştum. Moto G aldım. Tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar bende bir önceki sürüme (6.2.A.0.400.ftf) çevirmek için gerekli part var ama orijinal yani ilk sürüm (2,3,7) için gerekli partı netten bulamadım, sizde varsa mail atabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bisehab

Arkadaşlar bende bir önceki sürüme (6.2.A.0.400.ftf) çevirmek için gerekli part var ama orijinal yani ilk sürüm (2,3,7) için gerekli partı netten bulamadım, sizde varsa mail atabilir misiniz?

bu iki sitenin birinden indirebilirsin.ben bu siteden indirmiştim bütün ROM ları.

http://xperiafirmware.com/8-firmware/22-sony-xperia-go-st27

http://www.firmwaremobile.com/index.php/xperiadownload/category/22-go

ikinci linktekileri indimen için sanırım üye olmanı istiyor.ücretsizdir üyelik.En alltaki 2.3.7 versiyondur.Alttan İkincisi İCS versiyonudur.Alttan üçüncüsü ise 4.1.2(JB) versiyonudur.En üsttekini bilmiyorum.hiç indirmedim ve denemedimde.Diğer üçünü ise bizzat indirip denedim.Bunların hepsi Stock ROM dur.

ROM kurulumu için aşağıdaki linke tıklayabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=77508796

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mer33 -- 14 Kasım 2014; 15:39:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mer33

quote:

Orijinalden alıntı: bisehab

Arkadaşlar bende bir önceki sürüme (6.2.A.0.400.ftf) çevirmek için gerekli part var ama orijinal yani ilk sürüm (2,3,7) için gerekli partı netten bulamadım, sizde varsa mail atabilir misiniz?

bu iki sitenin birinden indirebilirsin.ben bu siteden indirmiştim bütün ROM ları.

http://xperiafirmware.com/8-firmware/22-sony-xperia-go-st27

http://www.firmwaremobile.com/index.php/xperiadownload/category/22-go

ikinci linktekileri indimen için sanırım üye olmanı istiyor.ücretsizdir üyelik.En alltaki 2.3.7 versiyondur.Alttan İkincisi İCS versiyonudur.Alttan üçüncüsü ise 4.1.2(JB) versiyonudur.En üsttekini bilmiyorum.hiç indirmedim ve denemedimde.Diğer üçünü ise bizzat indirip denedim.Bunların hepsi Stock ROM dur.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mer33 -- 14 Kasım 2014; 15:38:52 >

• güvenli moda nasıl geçiliyor telefon acaba? açarkan ses kısma tuşuna basılı tutuyorum olmuyor.
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt
    Kapatma menüsünde kapat seçeneğine uzun bas.

video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3SV mağduru -- 14 Kasım 2014; 16:44:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F3SV mağduru

video

güvenli modda açmak ne gibi bir avantajı veya görevi var?
  • quote:

video

Öyle de olmadı.

• mer33 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, ben şuan jelibon 6.2.A.0.400 kullanıyorum, 6.2.A.1.100'de nette gezinirken falan çağrı gelince, çağrı cevaplama falan geç işliyor.
  • mer33 M kullanıcısına yanıt
    Ben bazı uygulamaları devre dışı bırakmak için kullanmıştım. Forumda başlığı da varmış. Geç cevap verdim kusura bakma.

ANDROID GÜVENLİ MOD
    Bu sayfada farklı yöntemler de var bi dene istersen.
  • quote:

Bu sayfada farklı yöntemler de var bi dene istersen.

Güvenli moda geçiş yaptım. Bu sefer de pusula, hangouts gibi entegre olarak gelen programları tamamen nasıl kaldıracağım? Onu bilemedim. Güncellemelerini kaldırdım.

En fazla silemediğin ancak izin verenleri devre dışı bırakabilirsin... Sana tavsiyem kullanmadığın hiç bir uygulamayı tutma cihazda... Sil, devre dışı bırak, sabırlı ol... :)

yada rootlayıp geliştiricilerden rom kuracaksın... Android L performansını merak ediyorum Go'da çıktıysa/çıkacaksa... Ciddi bir ram yönetimi ile geldi L nexuslara... Belki son bir nefes olabilir...

Ben rom olaylarından çok anlamadığım için yavaş yavaş vedalaşmaya hazırlanıyorum yaşlı kurt'la... Moto G2'yi kestirdim gözüme... yine su geçirmez ( go standartlarında olmasada... ) + saf android = benim için stabil, uzun vadeli mutluluk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victory_5

En fazla silemediğin ancak izin verenleri devre dışı bırakabilirsin... Sana tavsiyem kullanmadığın hiç bir uygulamayı tutma cihazda... Sil, devre dışı bırak, sabırlı ol... :)

yada rootlayıp geliştiricilerden rom kuracaksın... Android L performansını merak ediyorum Go'da çıktıysa/çıkacaksa... Ciddi bir ram yönetimi ile geldi L nexuslara... Belki son bir nefes olabilir...

Ben rom olaylarından çok anlamadığım için yavaş yavaş vedalaşmaya hazırlanıyorum yaşlı kurt'la... Moto G2'yi kestirdim gözüme... yine su geçirmez ( go standartlarında olmasada... ) + saf android = benim için stabil, uzun vadeli mutluluk...

http://www.akillirobot.com/2014/04/23/android-sistem-uygulamalari-devre-disi-birakma/

yukarıdaki gibi hiçbir programda devre dışı bırakma butonu yok.

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.