Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
28
Favori
175.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben hala güncelleme alamadım,neden? Birde ayarlardan guc tasarrufu varda belli seviyede bu ayara gecıyordu bıtturlu bulamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon bugün ggelecek ben de direk güncellemeyi düşünüyorum. Kasma falab olmaz inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: singlewalker

ben ICS 4.0.4 e yükselttim arayüzler gerçekten çok güzelleşti ve telefonumda 160 a yakın uygulama var (çok büyük olmasalar da ) ve şu an kasmıyo gerçekten çok memnunum kararsız kalma bence telefonun yeni üretim serilerinde hiç problem çıkmıyo öneririm

Aklıma girdin güncellicem sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmeto89

Telefon bugün ggelecek ben de direk güncellemeyi düşünüyorum. Kasma falab olmaz inşallah.

Bende golddan aldım 2gün içinde ulaştı bana

• quote:

Orijinalden alıntı: kervan95

quote:

Telefon bugün ggelecek ben de direk güncellemeyi düşünüyorum. Kasma falab olmaz inşallah.

Nasıl hocam var mı bir sıkıntısı?
    780 lira kampanyasından aldınız di mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: singlewalker

ben ICS 4.0.4 e yükselttim arayüzler gerçekten çok güzelleşti ve telefonumda 160 a yakın uygulama var (çok büyük olmasalar da ) ve şu an kasmıyo gerçekten çok memnunum kararsız kalma bence telefonun yeni üretim serilerinde hiç problem çıkmıyo öneririm

Aklıma girdin güncellicem sanırım

• quote:

quote:

quote:

Nasıl hocam var mı bir sıkıntısı?
    780 lira kampanyasından aldınız di mi?

Evet o kampanya sayesinde aldım problem yok bende umarım sizinkide problemsiz gelir

• Bırkere takılma dışında ofa ufaklık avmıs marketi yukleyip durmus oyunları, jıc takılma yavaslama yok masaallah. Iyılerın yarısındanfa az fıuata bolr yrşrfon yanı sony ı gorsem tesekkur edıcem

• Bende bugün telefonu gidip gold dan aldım :) son 1 tane kalmıştı şansıma :) eve gelir gelmez kurcaladım hemen ardından fruit ninja yükledim açıkçası bekledipim gibi olmadı takılmalar yaşandı telefon sıfır daa uygulama bile yüklemedim :( kardeşimde c6-01 var çok da güzel oynuor kıskandım :D
  • gold da suan 799 tl, en iyi fiyat bu mu?
  • Golddaki paralel ithalat, vatan bilgisayarda ve bazı Sony centerlarda 900 lira şu anda

• quote:

Orijinalden alıntı: geronimo93

Bende bugün telefonu gidip gold dan aldım :) son 1 tane kalmıştı şansıma :) eve gelir gelmez kurcaladım hemen ardından fruit ninja yükledim açıkçası bekledipim gibi olmadı takılmalar yaşandı telefon sıfır daa uygulama bile yüklemedim :( kardeşimde c6-01 var çok da güzel oynuor kıskandım :D

bende oynuyorum fruit ninja yı ama kasma sorunu yok ???
  • arkadaşlar daha önce hiç akıllı telefon kullanmadım bu güncelleme işi nasıl oluyor acaba telefona kendisi gelince ekranda çıkıyomu? yoksa sizin yaptığınız gibi bi yerden indirip el ile mi kuracağım biraz açıklayabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonzales20

quote:

Orijinalden alıntı: geronimo93

Bende bugün telefonu gidip gold dan aldım :) son 1 tane kalmıştı şansıma :) eve gelir gelmez kurcaladım hemen ardından fruit ninja yükledim açıkçası bekledipim gibi olmadı takılmalar yaşandı telefon sıfır daa uygulama bile yüklemedim :( kardeşimde c6-01 var çok da güzel oynuor kıskandım :D

bende oynuyorum fruit ninja yı ama kasma sorunu yok ???

dostum ne yalan söyliyim tam meyveyi keserkene takılıyor telefon acaba ics e yükseltmediğimden midir bilmem ama bunun için yapabileceğim bişey varsa önerini dinleyebilirim :)
  • hiç anlamam akıllı telden :(
  • Bugün; 19:10:55

xperia go yu update yaparken update sirasinda baglanti kisa bir an kesildi ve telefon gitti. actigimda ekranda sony yaziyor pesisira ucgen icinde unlem cikiyor kapaniyor.. bi yardim.
  • @lerolande ve diğer arkadaşlar ICS 4.0.4 ten orjinal sürüm 2.3.7 ye geri nasıl döneceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osman..

@lerolande ve diğer arkadaşlar ICS 4.0.4 ten orjinal sürüm 2.3.7 ye geri nasıl döneceğim?

http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/mpage_1/f_/key_//tm.htm
    burada 5. mesaja bak hocam. halledersin zor birşey değil ;)
  • Fw nereden bulacağım hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osman..

Fw nereden bulacağım hocam?

onu da bu linkten indirebilirsin.
    http://depositfiles.com/files/zydgysz9i
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.