Herkese merhaba. Konu başlığında da belirttiğim gibi, orjinal Türkiye rom'una ihtiyacım var. Elinde Xperia GO için android2.3.7 orjinal, root edilmemiş, bootloader kilidi kaldırılmamış Türkiye romu olanlar varsa lütfen buraya linkini ekleyebilir mi? Ama dediğim gibi ROM'un Türkiye ROM'u olması gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.
Bu siteye bak en üstteki link gb ama site üyelik istiyor
cevap için teşekkürler. ancak o siteye baktım da oradaki romlar CE yani orta avrupa için üretilmiş romlar. türkiye'de kullanılan orjinal rom'u arıyorum ben.
xperia Go için GB TR bulman Biraz Zor Kimsenin yedeklediğini Sanmıyorum Varsa Wotan serverda vardır ordan kredi ile yükleyebilirsin Dediğin CE rom Central Europe dur içinde TR vardır
Sana tavsiyem Şuanki mevcut Türkiye Rom ICS veya JB hangisi Yüklüyse Aşağıdaki Konunun 9. mesajındaki Anlatım ile Romu Yedekleyip FTF oluşturup Dediğin CE romu Yükle İlerde Servislik İşin Olursa Yedek Aldığın Türkiye Romunu Yükleyip Cihaz Güncelleyince Hiç bi Sorun Çıkmaz
Herkese merhaba. Konu başlığında da belirttiğim gibi, orjinal Türkiye rom'una ihtiyacım var. Elinde Xperia GO için android 2.3.7 orjinal, root edilmemiş, bootloader kilidi kaldırılmamış Türkiye romu olanlar varsa lütfen buraya linkini ekleyebilir mi? Ama dediğim gibi ROM'un Türkiye ROM'u olması gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.
kardeş türkiye romu buldun mu yardım edersen sevinirim 2.3.7
ahmetgoxA
kullanıcısına yanıt
malesef hala bulamadım. hiç yedek alan yok heralde :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme