Şimdi Ara

[ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
14
Favori
100.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam merhaba arkadaşın'da dediği gibi max. 1 ay beklerseniz büyük ihtimalle güncelleme gelecektir, Yani Sony max. 2.çeyrekte güncellemeler dağıtılacak dedi, Arkadaş Tx kullandığından güncellemeyi aldı onlar,
    Sony'nin güncelleme verdiği cihazlar; T, TX, V, J,
    Vereceği cihazlar; S,İON,P,ACRO S,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Han-X

Hocam merhaba arkadaşın'da dediği gibi max. 1 ay beklerseniz büyük ihtimalle güncelleme gelecektir, Yani Sony max. 2.çeyrekte güncellemeler dağıtılacak dedi, Arkadaş Tx kullandığından güncellemeyi aldı onlar,

hocam işlemler baya uzun geldi. kendime güvenemiyorum yapamam diye
  • bosta ram kac
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

bosta ram kac

sözde 1gb ram var ama genelde 300-250mb arası genelde ram miktarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

quote:

Hocam merhaba arkadaşın'da dediği gibi max. 1 ay beklerseniz büyük ihtimalle güncelleme gelecektir, Yani Sony max. 2.çeyrekte güncellemeler dağıtılacak dedi, Arkadaş Tx kullandığından güncellemeyi aldı onlar,

hocam işlemler baya uzun geldi. kendime güvenemiyorum yapamam diye

Hocam aslında birşey yok yani o anlattıklarımın 3'de1'i nide yazardım sadece hiç bileyen arkadaşlar ne yaptğını tam olarak bilsin diye uzattım, ve detaylı anlattım
    Yani bootloaderi açacaksın
    Root yapacaksın
    Cwm yükliyeceksin
    Rom atacaksın bukadar :)

Ben inan hiçbirşey bilmiyordum telefonuocakta aldım ilk android telefonum oldu ve yabancı forumlara baka baka internetten neyin ne olduğunu anlamaya çalışa çalışa kaptım olayı şimdi gözüm kapalı yapıyorum bu işler sizin gibi çok korktum elim ayağıma dolaştı yanlış birşey yaptım telefon açılmadı tekrar düzelttim bidaha yapmam dedim sonra tekrar yaptım sonunda çaktım işi :D siz konuyu baştan sona okuyun yapacağınıza inanıyorum sadece deneyimli bir kullanıcıysanız,
    Yok yinede kalsın derseniz güncellemeyi bekleyin derim :)

Ama ben şuna inanıyorum 4.1.2 iona gelir orjinale hemen dönerim 2 ay sonra sıkılır tekrar romlarım farklı şeyler denerim sıkıldıkça yeni şeyler istiyo insan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..

quote:

bosta ram kac

Aynen doğru söylemiş arkadaş, hatta arkada bir iki widget senkronizasyon felan varsa kafaadn durduğu yerde 150-200 arası,
    4.1.2'de inşallah düzelecek bu olay
  • Beyler bende şöle bi sorun var youtube de video izlerken duruyo arada bunu nasıl halledebilirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..

quote:

bosta ram kac

Aynen doğru söylemiş arkadaş, hatta arkada bir iki widget senkronizasyon felan varsa kafaadn durduğu yerde 150-200 arası,
    4.1.2'de inşallah düzelecek bu olay

hocam benimde 250 mb bosta ram vardı 4.0 da 4.1 de ise 400 mb bosra ram var. 4.1 o konuda daha iyi. bu arada 2 ay dediniz ama s e dagıtılmaya başlandı yanlıs okumadıysam. sizede 2 haftaya gelir 4.1

@Terliksi Hayvan hocam arkadaşında dediği gibi benim cihaz xperia tx. sizede 2 haftaya gelicek guncelleme sanırım hiç ugraşmaya degmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: RavenPriest

Beyler bende şöle bi sorun var youtube de video izlerken duruyo arada bunu nasıl halledebilirim.

Bağlantı türünüz nedir?
    Youtube uygulamasındanmı izlerken donuyor?
    İnternet tarayıcısından m.youtube.com'dan denemediyseniz bir deneyin eğer sorun olmassa uygulamalar menüsünden uygulamayı kaldırmayı deneyin yada verilerini temizleyin.
  • Uygulamada çok donuyor.Wifiden bağlanıyorum.m.youtube ordan sık olmasada duruyo genede video doluyor sorun yok ama izlerken duruyo tekrar oynatmam gerekiyo anlatabilmişimdir umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: RavenPriest

Uygulamada çok donuyor.Wifiden bağlanıyorum.m.youtube ordan sık olmasada duruyo genede video doluyor sorun yok ama izlerken duruyo tekrar oynatmam gerekiyo anlatabilmişimdir umarım

hocam o bendede oluyor bazen eğer HD video izliyorsam ve modemden uzaksam :) o yüzden HQ ya alıyorum genelde videoları internetin çok hızlı olduğu yerlerde Hd izliyorum
  • beyler kılıf olarak ne kullanıyorsunuz? bende rubber denen kılıftan var. iyi oluyor. kılıfsız kullanmak çok zor yav elden kayıyor hep incecik zaten
  • quote:

beyler kılıf olarak ne kullanıyorsunuz? bende rubber denen kılıftan var. iyi oluyor. kılıfsız kullanmak çok zor yav elden kayıyor hep incecik zaten

Aynen hocam bende rubber kullanıyorum gayet dayanıklı ve sağlam piyasa malları gibi değil,
    İlerleyen zamanlarda linkteki tam göve koruma filmini alacağım daha önceki telefonumdada shield kullanıyordum gerçekten çok iyi hem kaymıyor hemde rubber gibi telefonu kocaman yapmıyor :) Rubber baya kalınlaştırıyor yahu öküz gbi oluyo tel diğer türlü incecik
    http://www.alalimbakalim.com/Sony-Xperia-ion-IPG-Tam-Govde-Koruyucu-Film_9420.html#0

• quote:

quote:

beyler kılıf olarak ne kullanıyorsunuz? bende rubber denen kılıftan var. iyi oluyor. kılıfsız kullanmak çok zor yav elden kayıyor hep incecik zaten

Aynen hocam bende rubber kullanıyorum gayet dayanıklı ve sağlam piyasa malları gibi değil,
    İlerleyen zamanlarda linkteki tam göve koruma filmini alacağım daha önceki telefonumdada shield kullanıyordum gerçekten çok iyi hem kaymıyor hemde rubber gibi telefonu kocaman yapmıyor :) Rubber baya kalınlaştırıyor yahu öküz gbi oluyo tel diğer türlü incecik
    http://www.alalimbakalim.com/Sony-Xperia-ion-IPG-Tam-Govde-Koruyucu-Film_9420.html#0

bu güzelmiş ama bunun takması da ekran filmi gibi zordur

• Evet hocam biraz titiz ve ince bir el işçiliği istiyor ve tabi tozdan arındırılmış steril bir ortam,
    Fakat gerçekten on numara kap derdi yok telefonu kaba gösterme derdi yok zaten cizilmez film harika eğer siz yapamassaniz götürün işin ehli bir telefoncuya 2,3 liraya taksin
  • Kullandığım rubber kılıf, Kızılaydan 20 liraya almıştım.
     [ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }]
     [ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Han-X -- 10 Nisan 2013; 18:40:12 >

• arkadaşlar 1000 tlye 2 yıl eurasia garantili tertemiz iona ne diyorsunuz ? alınır mı ? alınırsada kaç fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crash47

arkadaşlar 1000 tlye 2 yıl eurasia garantili tertemiz iona ne diyorsunuz ? alınır mı ? alınırsada kaç fiyata

çok güzel fiyat sıfır ayarındaysa, 900-950 arası alınır. yada max. 1000
  • quote:

Kullandığım rubber kılıf, Kızılaydan 20 liraya almıştım.

aynen bende de bundan var hocam. bu olmadan kullanılmaz. sanki arka kasa çok çabuk çizilecek gibime geliyor. bu yüzden rubber kılıf candır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Kullandığım rubber kılıf, Kızılaydan 20 liraya almıştım.

resim için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.