Şimdi Ara

[ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }] (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
14
Favori
100.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kulaklık sorununuzu şimdi okudum. Bu sorun çok yaygın bir Xperia sorunu, umarım en kısa sürede halledilir.

Bootlader relock konusunda pek bilgi sahibi değilim ama onlarıda güzelce anlatmış arkadaşlar forumda. Lakin sorun yaşarsanız yine de çözeriz bir şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ZorbeY|

Kulaklık sorununuzu şimdi okudum. Bu sorun çok yaygın bir Xperia sorunu, umarım en kısa sürede halledilir.

Bootlader relock konusunda pek bilgi sahibi değilim ama onlarıda güzelce anlatmış arkadaşlar forumda. Lakin sorun yaşarsanız yine de çözeriz bir şekilde.

tşk ederim hocam daha alalı 3 gun olmustu cnm cok sıkıldı su anda adam yollayın degıstırelım dırek dedıler. bakalım umarım cızık ıcınde bı tel yollamazlar. artık yenısı gelınce ona uygularım daha rahat bi şekilde dediklerinizi
  • quote:

Kulaklık sorununu 1 kere yaşadım,al eline bi kulaklık telefon açıkken tak çıkar tekrar tekrar dene düzelmesi lazım,benim sorunum ses açma tuşu genelde çalışmıyor yazılımsal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda* -- 19 Mayıs 2014; 1:27:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda*

quote:

Kulaklık sorununu 1 kere yaşadım,al eline bi kulaklık telefon açıkken tak çıkar tekrar tekrar dene düzelmesi lazım,benim sorunum ses açma tuşu genelde çalışmıyor yazılımsal

yok hocam cok denedım duzelmıyor yarım takılı tutunca kulaklıktan ses gelıyor ama mıkrofonu gormuyor bu seferde. farklı yazılım atıncada kulaklıgı takılı goruo sureklı bu sefer telın dıs hoparlorude calısmıyor kulaklık takılı gordugu ıcın

• quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

Orijinalden alıntı: Arda*

quote:

yok hocam cok denedım duzelmıyor yarım takılı tutunca kulaklıktan ses gelıyor ama mıkrofonu gormuyor bu seferde. farklı yazılım atıncada kulaklıgı takılı goruo sureklı bu sefer telın dıs hoparlorude calısmıyor kulaklık takılı gordugu ıcın

En sağlıklısı bi servise bırakmak o zaman

• quote:

hocam tekrardan merhaba bnm cıhaz geldı onarmıslar kulaklık girisini. sımdı telefonu yenıden rootladım. sizin romu yukledım. yanlız 2 sey var rahatsız oldugum bu klavye ile arama menusunu nasıl orjınal yapabılırım? bırde bunun menusu 6x4 dızılımınde ıkonlar cok kucuk ben bunu 4x5 dızılımıne sokabılır mıyım orjınaldekı gıbı?
  • quote:

merhaba tekrardan ben ıonu rootladım dedıgım gıbı ama soyle bır sorunla karsılasıyorum. telefonu yenıden baslattıgımda telefon acılmıyor resımde kalıyor. tekrar romu yukluom acılıyor. tekrar yenıden baslatınca yıne acılmıyor napmam lazım?
     [ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }]

• mipa90 M kullanıcısına yanıt
    Eğer bir flashlama yaptıysanız, başarısız bir flashlama olmuş olabilir. Bu hatayıyı aldığınızda tahminen bir-iki dakika beklediğinizde telefon normal bir şekilde başlıyor mu? Başlamıyorsa telefonu kapatın. (Bootloop halindeyse kapanmıyorsa Ses açma tuşu + kapama tuşuna 3 kere titreşimi hissene kadar basılı tutun)

Sonra flashmode'a alıp tekrardan bir stock tft flashlayın.
  • quote:

Eğer bir flashlama yaptıysanız, başarısız bir flashlama olmuş olabilir. Bu hatayıyı aldığınızda tahminen bir-iki dakika beklediğinizde telefon normal bir şekilde başlıyor mu? Başlamıyorsa telefonu kapatın. (Bootloop halindeyse kapanmıyorsa Ses açma tuşu + kapama tuşuna 3 kere titreşimi hissene kadar basılı tutun)

Sonra flashmode'a alıp tekrardan bir stock tft flashlayın.

hocam defalarca flashladım ılk acılısta hep sorunsuz acılıyor kullnıyorum. ne zamanki telefonu yenıden baslatsam bu ekran gelıyor yıne
    Bir işlem yaptığınızda bu ekran gelmesi lazım. Stock tft flashladıktan sonra rootlama işlemi yaptığınızda mı oluyor? Sanırım bu ekranı biraz bekleyince kendiliğinden normal bir şekilde açılıyor olmalı sonrasında.
  • quote:

Bir işlem yaptığınızda bu ekran gelmesi lazım. Stock tft flashladıktan sonra rootlama işlemi yaptığınızda mı oluyor? Sanırım bu ekranı biraz bekleyince kendiliğinden normal bir şekilde açılıyor olmalı sonrasında.

hocam yenıden stock rom atıp rootladım sızın romu kurdum su anda sorun yok. yanlız bu rom cok pıl yıyor :)
    Hocam internete girmeyeceğiniz zamanlarda "SADECE 2G BAĞLANTISI" kısmını aktif etmenizi ve ekran parlaklığını otomatikte değil, düzenli olarak kısıkta kullanmanızı öneririm.

Bunun dışında benim kesinlikle olmazsa olmazım bir program var, Greenify . Bunu çok çok öneriyorum, bir deneyin faydasını göreceğinize eminim.
  • quote:

Hocam internete girmeyeceğiniz zamanlarda "SADECE 2G BAĞLANTISI" kısmını aktif etmenizi ve ekran parlaklığını otomatikte değil, düzenli olarak kısıkta kullanmanızı öneririm.

Bunun dışında benim kesinlikle olmazsa olmazım bir program var, Greenify . Bunu çok çok öneriyorum, bir deneyin faydasını göreceğinize eminim.

greenify ne işe yarıo hocam?
  • s.a beyler orjinal ekran filmi ve nfc nerden bulabilirim
  • hayatımın en büyük hatasını xperia ion alarak yaptım performans s3 e göre 0 telefon aldığım ilk günden beri sim kart takıldı yeniden başlatılıyor deyip kapanıp açılıyo . JB ye güncelleme gelmedi flashtoolla güncelledim telefonun pil ömrü 1,5 güne çıktı 1 hafta sonra yarım güne indi . Veri trafiği açmaya gelm,yo bataryayı resmen sömürüyo . Güncellemeyle beraber ses kısma tuşu basmıyo telefonu kapatıp açman gerekli bu sebeble telefon sürümünü tekrar 4,0,4 e düşürdüm . Ses kalitesi berbat cebimde çalan teefonu duymuyorum xloud açınca berbat olan ses kalitesi dahada berbat oluyo . clearphase falan sesin kalitesini daha kötü etkiliyo . Kamera konusunda da beklentilerimi karşılayamadı sürekli kamerayı kullanan birisiyim apple ıphone 4s kadar güzel değil odaklamada sıkıntı yapıyo . Ayrıca en çok sinirimi bozan konu internet tarayıcısı açıkken müzik dinleyemiyorum walkman çalıyo gösteriyo ama çalmıyo . Stamina mod konusunda da berbat hiçbir işe yaramadığını anladım arkaşımda xperia p var bende hem ion hemde z var hiç bişeye yaramıyo şarj yine aynı oranda gidiyo

• quote:

arkadaşlar bn 2. el ion aldım telefon 4.0 da cok ıyı calısıyordu 4.1 ı gormedı flashtoolla yukledım sımdıde kulaklık takılı olmadıgı halde kulaklık var gıbı gosterıyor ne yapabılırım bu konuda telefonla gorusme yapamıyor kardesım. yardımcı olun lutfen

başkan o sıkıntı bendede vardı ama o büyük ihtimalle yazılımsal değil kulaklık girişine sony markadan başka bi kulaklık veya aux taktıysan o içerdeki pimleri zedeliyo ben o sorunu içeriye sivri bi demir sokup kanıttırarak hallettim
  • Biraz durumu düzelttikten sonra ilk iş LG G2 ye geçmek olacak inşallah. İki tane arkadaşa aldık. Fiyatına göre (1100 lira civarına gg den aldık) muhteşem bir makine. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
  • Bende garip bi sorun başladı parlaklık kendi kendine düşüyor bunun çözümü nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: altintassak

quote:

arkadaşlar bn 2. el ion aldım telefon 4.0 da cok ıyı calısıyordu 4.1 ı gormedı flashtoolla yukledım sımdıde kulaklık takılı olmadıgı halde kulaklık var gıbı gosterıyor ne yapabılırım bu konuda telefonla gorusme yapamıyor kardesım. yardımcı olun lutfen

başkan o sıkıntı bendede vardı ama o büyük ihtimalle yazılımsal değil kulaklık girişine sony markadan başka bi kulaklık veya aux taktıysan o içerdeki pimleri zedeliyo ben o sorunu içeriye sivri bi demir sokup kanıttırarak hallettim

Adamsın kardeşim. Nick-entry uyumu mükemmel. Ama çözüm yolun efsaneler arasında yerini aldı.

Not : Kinaye yapmıyorum, bu yöntem ile cidden çözülebilecek bir sorun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altintassak

quote:

Adamsın kardeşim. Nick-entry uyumu mükemmel. Ama çözüm yolun efsaneler arasında yerini aldı.

Not : Kinaye yapmıyorum, bu yöntem ile cidden çözülebilecek bir sorun.

yav hiç gülesim yoktu beyler , ikinize de teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.