Şimdi Ara

[ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }] (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
14
Favori
100.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihen -- 6 Haziran 2014; 23:29:29 >
  • Telefon tüm gün wireless açık ve gün içinde sık sık internete girmeme rağmen 1 günü çok rahat çıkarıyor hatta fazla bile geliyordu. Ama son zamanlarda hem şarjı çok çabuk bitmeye hem de çok geç şarj olmaya başladı. Acaba bataryayla ilgili bir sorun mu oldu diye düşünmeye başlamıştım ama aklıma bataryayı sömüren bir program mı var sorusu geldi. Lüzumsuz ve çok kullanmadığım program ve oyunları sildim. Ve şu an tekrar eski formuna kavuştu :) Hangi programın buna sebep olduğunu tam bilmiyorum ama siz de böyle bir sorun yaşıyorsanız program silmeyi deneyebilirsiniz.
  • 2. el İON alma niyetim var,3 senedir neo kullanıcısıyım,artık telefon yetmez oldu,bu telefonlarda 2. el cihazda dikkat etmem gereken unsur nedir,ayrıca kozmetik olarak kasayı yenilemek istesem orjinaller ile replikalar arasında fiyat ve kalite farkı ne olur,?
  • Sa beyler,Telefon kırıldı kasası yeni kasa taktm ama kilit tusu çalışmıyor.Var mı bir caresj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihen F kullanıcısına yanıt
    Kerdeşim bataryası bozulmuş bnde de öleydi garantiden değiştiler şimdi mis gibi.hem şarzı uzun gidiyor hemde hızlı şarz oluyor

• Kullanan arkadaslar şarj sorunu yasayan yok mu? %50 iken yatıyorum.,sıfır parlaklık veri kapalı
    Sabaha şarj sıfır kalıyor.
    Garantıye gidiyor. Enkazlar format atıp gönderiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonlarda dahili batarya ile ilgili sorunlar oluşuyor mu,2.el bakıyordum da,yazılum atarken eski telefonumda yanlışlık yaptığımda batarya çıkarır takardım bunda yazılım atarken sorun çıksa nasıl çözülür

• quote:

Orijinalden alıntı: BUJRA

Kullanan arkadaslar şarj sorunu yasayan yok mu? %50 iken yatıyorum.,sıfır parlaklık veri kapalı
    Sabaha şarj sıfır kalıyor.
    Garantıye gidiyor. Enkazlar format atıp gönderiyorlar.

Yeni batarya alın hocam,,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hurd@cı kullanıcısına yanıt
    Hocam bataryayı çıkarmak gayet basit

• Ayırma videolarını izlediğimde bataryayı sökmek telefonu parçalamaktı :)

bana kolay olanın bir videosunu yada resmini atarmısınız ?
  • Kardes bataryan ölmüş.bnde de oyleydi serviste değiştiler.servise sakın format atıp ta bana cihazı göndermeyin diye not düşmüştüm.dikkate almışlar bataryayı değiştirmişler:-)

• ademkullebi A kullanıcısına yanıt
    Anladım tamamdır tesekkur ettim notu bende düseyim

• Keyfekeder bataryayı değiştirebiliyor muyuz ?
    yani 2. el aldım diyelim batarya işini nasıl yaparız.
  • Selamlar,
    Bu ION piyasadan kalktı mı acaba? Siteleri dolaşıyorum, mağazaları falan ama bulamadım.
    Gitti gidiyor'da gördüm sadece. O da ikinci el galiba. Bilgisi olan var mı?
  • - Hurd@cı hocam; bataryayı değiştirebilirsiniz. Tornavida kullanabiliyor ve neyi nerden söktünüğüzü hatırlayabiliyorsanız siz dahil yapabilirsiniz. Youtube'da örnek videolar mevcut.

- Gereksiz Adam; hocam sıfırının üretildiğini zannetmiyorum. Ama yine de elinde olupta kutusu açılmamış satanlar çok küçük bir ihtimal olsa da olabilir. eğer düşünürseniz elimde temiz iyi kondisyonda Xperia ION var. İlginizi çekerse PM ile haberleşebiliriz.

İyi günler.
  • Ben sattım kurtuldum valla hocam :D one mini de nereye kadar götürürse artık ... :D

• Sony ye sövdüm gittim yine z2 aldım ama cihaz felaket ios stabilitesine yakın çalışıyo öneririm herkese

• S3 alin daha iyi bu telefonu SAKIN almayin

• Selam Hocam, sizin geliştirdiğiniz purion romu kullanıyorum öncelikle elinize sağlık çok güzel olmuş ama stok romda yaşadığım iki sorun bu romdada devam ediyor, ana ekrana dönerken ekranın geç gelmesi ve klavyenin geç kalması bunlar için bildiğiniz bir çözüm varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: SerkanÇelik

Selam Hocam, sizin geliştirdiğiniz purion romu kullanıyorum öncelikle elinize sağlık çok güzel olmuş ama stok romda yaşadığım iki sorun bu romdada devam ediyor, ana ekrana dönerken ekranın geç gelmesi ve klavyenin geç kalması bunlar için bildiğiniz bir çözüm varmı?

Merhabalar

Yaşadığınız sorunların çözümü var. Başlatıcıyı ve klavyeyi hiç kapatmadan ön bellekte tutarak aksama/gecikme olmadan açılması, kullanılması sağlanabilir. Ama bu RAM olarak çokta ileri düzeyde olmayan ION için sıkıntı yaratabilir. Örnek vermek gerekirse, siz kamerayı kullanırken veya oyun oynarken klavye uygulaması neden arkaplanda çalışır vaziyette olsun? Benim canımı çok sıkmadığı için bu konuyu pek üstelemedim. Şayet öyle bir çalışma da yapılsa bu sefer diğer uygulamalarda yavaşlama meydana gelecek.

Şu aralar pek vakit bulamıyorum bu rom'u geliştirmek için. Alternatif olarakta depolama olarak kullandığımız alanın bir kısmını takas veya sanal alan olarak gösterip bu sorunlar kökten çözülüp ciddi bir performans artışı sağlanabilir. Vaktim oldugu bir dönem telefonumu elden çıkarmamış olursam bunlarla uğraşacağım.

İyi günler. Hayırlı ramazanlar.

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.