Şimdi Ara

[ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }] (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
14
Favori
100.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne alaka dostum, neye göre bu tarz mesajlar atıyorsun..

senin s3 dediğin bildiğin plastik makine.. ion, S veya daha üzeri sınıfta yeni üretilen hiçbir Sony cihaz ile kıyas kabul etmem.
  • ademkullebi A kullanıcısına yanıt
    dostum benim cihazımda eurasia garantili, pil eskimesi garantiye dahil mi ?

nasıl değişim yapmışlar şaşırdım doğrusu..
  • Ne kadar çeşitli rom denediysem olmadı hep fullhd de takılarak video çekiyordu,en sonunda dayanamadım çektim 4.0.4 LT28H_6.1.à.1.20 sürümüne mis gibi kullanıyorum,hemde uygulamaları kapattığında remden sadece 280 -300 mb kullanıyor.valla dert tasa bitti yaa
    bir tek rootlamak kaldı,onuda bulamadım rootlayacak program,hiçbiri işe yaramıyor.illaki bi stock kernel root bulmam lazım.
    lakin kulaklık girişim çalışmıyor artık,önceden oksitlenme olmuştu sildim düzeldi ama şimdi neden böyle yaptı anlamadım,yeniden açacağım telefonu
  • Yav sildim parlattım devreyi,jack soketinde tırnaklarına baktım parlattım ama bu sefer çalışmadı neden böyle oldu anlamıyorum.acaba sim flexini komple değiştirsem düzelir mi ?
    Aliexpresten 17 tl ye getirtebilirim,başına böyle bir durum gelen var mı ?
  • Tekrar merhabalar,

Uzun süredir aktif bir Xperia ION kullanıcısıyım. Aynı şekilde bu cihaz için uzun bir süre özel yazılım geliştirmek ile uğraştım. Birkaç arkadaşımızın aklında Xperia ION alınmalı mı? Samsung S3 daha mı iyi gibi sorular var.

Cevap şahsım açısından çok net, Xperia ION gibi bir cihaz artık çağın gerisinde, tercih sizin.

Peki neden? Elimden geldiğince açıklamaya çalışayım.

Kesinlikle malzeme olarak Xperia ION kaliteli ve sağlam bir cihaz. Lakin kullanıcısı ve geliştiricisi oldukça az. Donanımsal olarak FullHD video kaydını desteklemesine rağmen şuan kaçımız bu fonsiyonunu sağlıklı bir şekilde kullanabiliyoruz?

Kendi hazırladığım PureION romda bu fonksiyonu sağlıklı getirebilmek için çok uzun süre çalıştım. Bir o kadarda test ettim ve bir şekilde sağlıklı çalışır hale getirebildim. Lakin artık JB'de eskidi. Devir değişiyor ve geliştirici yoksunluğundan ötürü ION bu devri çok geriden takip ediyor. Resmi desteğin çekilmesi ve özel geliştiricilerin bu kadar az olması Xperia ION'un sonunu getirdi.

Bugün belkide S3'den hem malzeme, hem donanım olarak oldukça üstün olabilecek bir telefon ne yazıkki belirttiğim sebepten ötürü oldukça geride kalmakta. Sağdan soldan toplama developerlar ile 4.4 custom romlar'da yayınlandı yalnız hala tam bir stabilitesi sağlanamadı, sağlanamayacak.

Peki S3 öyle mi?

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development

Onlarca alternatif kernel ve yüzlerce alternatif rom imkanı. Model eski dahi olsa, yenilikler artık resmi olarak Samsung tarafından S3 için uyarlanmasa da tam hız takipteler..

Örnek olarak S3 vermem sizi yanıltmasın, sadece S3 ile kıyaslandığında değil, çoğu telefon ile kıyaslandığında Xperia ION geriye düşmektedir.

Siz siz olun -ki bu kendime de telkindir- çok fazla yaygın olmayan, unutulmaya yüz tutmuş modelleri, sırf herkesin elinde yok bende olsun diye almayın.

Hepinize iyi günler, iyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solnishko -- 28 Ağustos 2014; 22:19:23 >

• Pure ion sayesinde telefonun jb de sorunsuz full HD çekim yapabiliyor.artı benim için bu çalışmayan jack sorunu da ortadan kalkmış oldu,ıcs nin ilk sürümlerinde malesef kulaklık fonksiyonu çalışmaması dezavantaj olmuştu.şimdi ise donanımlarım sorunsuz çalışmakta,lakin kullanıkça testlerim ortaya çıkacak.
    Bu romu bize hazırladığın için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurd@cı

Pure ion sayesinde telefonun jb de sorunsuz full HD çekim yapabiliyor.artı benim için bu çalışmayan jack sorunu da ortadan kalkmış oldu,ıcs nin ilk sürümlerinde malesef kulaklık fonksiyonu çalışmaması dezavantaj olmuştu.şimdi ise donanımlarım sorunsuz çalışmakta,lakin kullanıkça testlerim ortaya çıkacak.

Memnun kalmanıza sevindim hocam. Umarım sorunsuz kullanmaya devam edersiniz.

• xperia ion un ekranı z den iyi desem yanlış mı olur banamı öyle geldi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurd@cı

Pure ion sayesinde telefonun jb de sorunsuz full HD çekim yapabiliyor.artı benim için bu çalışmayan jack sorunu da ortadan kalkmış oldu,ıcs nin ilk sürümlerinde malesef kulaklık fonksiyonu çalışmaması dezavantaj olmuştu.şimdi ise donanımlarım sorunsuz çalışmakta,lakin kullanıkça testlerim ortaya çıkacak.

Bu dediğiniz pure ionu nereden bulabilirim acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesaj şimdi gördüm,bulamadıysanız eğer eve gidince dosyayı size linklerim

• Arkadaslar 30 saniye ayirip,en iyi telefon anketine oy vermenizi rica ediyorum,tesekkurler. .

http://anket.uludagsozluk.com/s/6897/

• quote:

Orijinalden alıntı: BUJRA

quote:

Orijinalden alıntı: Han-X

Ekran görüntülerim,
    Not:Cihazda Cm9 yüklüdür..

Ekran görüntüsü nasıl alıyoruz hocam?.

23 saat nasıl dayandı.bayarya 3 g kapalıyken bile maks 12 saat gidiyor
    Cm9 u nasıl yükleyebilirim
    Yardımco olacak birisi çılarsa çok sevinirim

• ilk çıktığında ne telefondu be.ben hala kullanıyorum ve beğeniyorum.
  • sık sık donmalar ve kasılmalar sonucu ben de telefonu fabrika ayarlarına çevirip pc companion ile 4.1.2 ' ye güncelledim telefonu aldıktan sonra ilk defa . şarj konusunda gayet iyi şimdilik , gündüz zaman zaman 3g kullandım bol konuşma ve whatsapp mesajlaşmaları ile yaklaşık sabah 8 den gece 11'e kadar %50 civarında kaldı batarya . telefon gerçekten rahatladı fabrika ayarlarına dönünce . arayüzde de 4.0 a göre bazı değişiklikler gözüme hoş geldi . en azından bi 6 ay daha gideri oldu telefonun gözümde şimdilik
  • Arkadaşlar bir sorum olacak:
    Telefonumda farklı bir ROM yüklü. Burada ZorBey arkadaşın paylaştığı ROM yüklü.
    PC Companionda "telefonumu onar" dediğimde en son yazılımı yükleyeceğini söylüyor.
    İleri tuşuna bassam ve yükle desem yüklermi sorunsuz acaba?
    Ben orjinal stock yazılımı yüklemek istiyorum tekrar.
  • Merhaba arkadaşlar, Note 4'e geçmem sebebiyle Xperia ION'umu satmak üzere ilana koydum.

Eğer ilgilenen olursa detaylara ;http://forum.donanimhaber.com/m_99829926/f_//tm.htm#99829926 bu konu üzerinden ulaşabilir.

Teşekkürler.
  • Telefona 5 ay dayanabildim sonunda zararına sattım geçtim kafa rahat şimdi

Telefonun her şeyi iyi güzelde bu yazılım desteğinin kesilmesinden ötürü kaynaklanan sorunlar adamı bezdirdi.
  • Son zamanlarda telefon baya bi yavaşlamıştı ve canım sıkılmaya başlamıştı. Gereksiz uygulamaları falan sildim ama yine de düzelmiyordu. Hard format attım. Telefon eskisine göre uçuyor şimdi maşallah :) Sanırım uygulamalar silinse bile geride bazı dosyalar bırakıyor ve bunlar zamanla telefonun canına okuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihen

Son zamanlarda telefon baya bi yavaşlamıştı ve canım sıkılmaya başlamıştı. Gereksiz uygulamaları falan sildim ama yine de düzelmiyordu. Hard format attım. Telefon eskisine göre uçuyor şimdi maşallah :) Sanırım uygulamalar silinse bile geride bazı dosyalar bırakıyor ve bunlar zamanla telefonun canına okuyor.

aynen dediğiniz gibi hocam , benim de acilen hard formata ihtiyacım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

Orijinalden alıntı: fatihen

Son zamanlarda telefon baya bi yavaşlamıştı ve canım sıkılmaya başlamıştı. Gereksiz uygulamaları falan sildim ama yine de düzelmiyordu. Hard format attım. Telefon eskisine göre uçuyor şimdi maşallah :) Sanırım uygulamalar silinse bile geride bazı dosyalar bırakıyor ve bunlar zamanla telefonun canına okuyor.

aynen dediğiniz gibi hocam , benim de acilen hard formata ihtiyacım var

Hard dediğiniz recovery menüsünden yapılan format mı?
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.