Şimdi Ara

Sony Xperia™ L İçin Her Şey - İpuçları, Diğer Markalara da Faydalı Paylaşımlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
3.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • deniz1076 kullanıcısına yanıt
    Dostum oraya güvenilmez ben xperia l'mi geçen hafta media markt tan 879 a aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bunu öneriyor musunuz?bu radyasyon değerleri kaç bu telefonun?Diğer sony modelleri var mı önerdiğiniz?Şuanda 800 lira alınır mı telefon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HedoTurkoglu

arkadaşlar bunu öneriyor musunuz?bu radyasyon değerleri kaç bu telefonun?Diğer sony modelleri var mı önerdiğiniz?Şuanda 800 lira alınır mı telefon?

Radyasyon... Vallahi birileri söylemişti.Düşüktğ değerler.Ben pek bakmıyorum ona sonuç olarak Televizyon, evdeki telefon, cep telefonları, wifi internet vesaire hepsi radyasyonlu.Cep telefonu bizi kurtarmaz :)

F/P olarak bakmanız gerekir..700/900tl arası alınabilecek en mantıklı telefonu bulmamız gerekiyorsa Xperia L doğru tercih.

Güncel telefonlara benzer işlemci ve çipseti kullanıyor.Hafızası kabul edilir şekilde iyi, 8Gb
    32Gba kadar kart desteği var...

Hep 1 Gb ramli telefon kullandım ama bu sanki 2Gblık... Hızlı ve akıcı.Jelly beani hızlı çalıştıran telefonlardan biri...

Görecelidir ama tasarımı hoş.Ele oturuyor ve şirin bir tipi var.Beyaz var bende.Siyahı da gayet yakışıklı, siyahta krom aksesuarlar kendini daha çok belli ediyor...

Ekran renkleri güzek gösteriyor.Samsung serisindeki gibi beyazı Mavi göstermiyor diyebiliriz.Kamerası da bu fiyattaki bir telefona göre güzel performans veriyor.Ön kamerası korkunç.İlk çıkan Webcamler gibi çekiyor...

Kulaklık ses kalitesi güzel, ses yüksekliği biraz düşük.Güzel yalıtımlı, bass karakterli bir kulaklıkla (kulak içi ya da over ear) bu sorunu da aşabiliyoruz...

Yazılım güncellemesi konusunu da diğer konudan okuyun.Son gelen güncelleme bizi üzse de, bir arkadaşımıza bir güncelleme daha geleceği bilgisi sızmış.Ben ihtimal vermek istemiyorum, Motorola Atrix sahibiyken Ics çıkar diye ümit etmekten sıkıldım :))

Ayrıca bu mesajı size telefonumdan yazıyorum.Gayet akıcı ve gösterme gücü güzel.web sayfalarında eziyet çekmiyorsunuz...

Ankarada yaşayan ve telefonu denemek için bulamayan üyeler bana ulaşsınlar..Yakınlardaysanız bir tur sürebilirsiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Sony Xperia™ L İçin Her Şey - İpuçları, Diğer Markalara da Faydalı Paylaşımlar

1) Yeni programımız da eklendi
    Headset Button Controller 7.3; Kulaklıklardaki tuşa görev atayabildiğiniz bir uygulama. Örnek, uzun basılı tutarsanız önceden sizin ayarladığınız ses seviyesinden başlayıp atıyorum %50 arta arta siz tuşu bırakana dek sesi arttırıyor. %50 %60 %70 gibi, böylece telefonu cebinizden çıkarmadan ileri geri ses aç kapa vb. şeklinde fonksiyonlara sahip oluyorsunuz. Bunların hepsini tek tuşla yapabiliyoruz.

Pro Sürüm İçin Tıkla

Edit: Tek tuşa uzun basınca google ara servisi çalıştığından o işleviçin örn, 4-3 kez tıklama durumunu volume a atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the spooks -- 1 Aralık 2013; 12:51:48 >

• teşekkürler güzel konu
  • isminivermeyenizleyici kullanıcısına yanıt
    Kukaklıktan Gelen Kısık Sesten Bahsediyorsun Heralde O Sorunu Kukaklığı Taktığınızda Müzik açarak ayarlar bölümünden ses kısmına girerek ses seviyeleri bölümünde 1.ci sıradaki ortada duran ses simgesini son kısma alarak halledebilirsiniz müzik sesi çok yüksek seviyeye gelecektir.
  • isminivermeyenizleyici kullanıcısına yanıt
    Dostum teşekkür ederim baya güzel bir yazı yazmışsın.Bugün teknosaya giderek telefonu denedim.Fakat ekran boyutu bu yeni sonylerde oluyor bu yanı kasa büyük olmasına rağmen görüntünün olduğu ekran küçük gibi bözüküyor.Kasa olarak şık duruyor telefon.Birde sp'ye baktım o daha çok hoşuma gitti mesela
  • HedoTurkoglu kullanıcısına yanıt
    Dostum SP de güzel fandroid ya da fanboy olmadığım için o fiyat aralığına tabiki SP veya lg G vb de alınabilir. Bütçene ve ihtiyaçlarına en uygunu almalısın sonuçta...
  • LG G2 alınabiliyorsa tek tavsiyem odur.Şuan için tam bir F/P. Benchmark testlerinde Noteun bi alltında duruyor öyle söyleyeyim...
  • telefonu cüzdanımın üzerine koyduğumda kendi kendine ses çıkarıyor beyler sebebini bilen varmı tırstım gece gece

edit:ekran kapalıyken yapmıyor normal masaüstünde beklerken kendi kendine ses çıkarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmErenay -- 5 Aralık 2013; 0:17:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.