Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
201.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -keysersoze-

quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

Ankara mediamarktların birinde var mıdır bu telefondan ?

forum ankara da görmüştüm galiba

ben baktigimda yoktu,zahmet olmazsa hocam fotogaf yuklermisiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar eskişehirde çok aradım en sonunda buldum esnafsarayı sırasındaki kutlu elektronik sokağındaki telefonculara sorun onlarda var ben turkcell tabelalı yerden aldım oedaşın karşısı. Flip cover aldım 20 tlye öndede deri sert kapak arkada çok daha sert kapak var. Telefon taş gibi oldu. Zırh gibi mubarek. Ama zor girip çıkıyor. Telefonun köşelerindeki kaplamayı nokta şeklinde sıyırdı. Yumuşak kılıf alabilirsiniz. Sağlamlık isterim çıkartmam derseniz kesinlikle flip cover. Kullanışıda biraz zor. Telefona root atmadan hafıza kartına dosyaları atıp apkyıda telefona attıktan sonra oyun yükleyebiliyor muyuz?? Android obb dosyası hafıza kartında kendim yapsam olur mu ? Dahili hafızada gözüküyo. Telefona laf edenlere : Performansta s3ü yakalamış telefon 900 tl varken neden 1200 tl vereyim oda indirimli olursa 1200 tl. S3 te xperia z ayarında bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa2936 -- 1 Eylül 2013; 14:55:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slipkon

Bu uygulama ne işe yarıyor silsek bişey olurmu uygulamayı ben indirmedim yüklü geldi
     Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC

Uygulamayı ilk defa görüyorum.Silin bence.öyle bi uygulama yo xperiada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2936

Arkadaşlar eskişehirde çok aradım en sonunda buldum esnafsarayı sırasındaki kutlu elektronik sokağındaki telefonculara sorun onlarda var ben turkcell tabelalı yerden aldım oedaşın karşısı. Flip cover aldım 20 tlye öndede deri sert kapak arkada çok daha sert kapak var. Telefon taş gibi oldu. Zırh gibi mubarek. Ama zor girip çıkıyor. Telefonun köşelerindeki kaplamayı nokta şeklinde sıyırdı. Yumuşak kılıf alabilirsiniz. Sağlamlık isterim çıkartmam derseniz kesinlikle flip cover. Kullanışıda biraz zor. Telefona root atmadan hafıza kartına dosyaları atıp apkyıda telefona attıktan sonra oyun yükleyebiliyor muyuz?? Android obb dosyası hafıza kartında kendim yapsam olur mu ? Dahili hafızada gözüküyo. Telefona laf edenlere : Performansta s3ü yakalamış telefon 900 tl varken neden 1200 tl vereyim oda indirimli olursa 1200 tl. S3 te xperia z ayarında bir telefon.

Root ile taşınabiliyor.telefonunuz hayırlı olsun, deneyim yoksunu yorumlardan uzakta durmanız sevindirici :)

Ben silikon kılıf kullanıyorum, flip cover cidden zor.tavsiyem ekranı da kaplamanız :)

• quote:

quote:

quote:

İstanbul yolu vatanın yanında media marktta 850 tl

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teknosadan düşünürseniz, tunalı hilmi mağza müdürü .......bey bugün 3 kutu daha geldiğini söyledi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamamdır hocam eyvallah

• arkadaşlar acaba bu kamerayı daha iyi kullanmak için ayarlarlardan tavsiye ettiğinz bşyler varmı görüntü sabitleyici netleme modu vs

• quote:

Orijinalden alıntı: teo26

arkadaşlar acaba bu kamerayı daha iyi kullanmak için ayarlarlardan tavsiye ettiğinz bşyler varmı görüntü sabitleyici netleme modu vs

Netlemeyi hep elle yapın.Dokunarak hangi noktayı netlemek istediğinizi işaretleyin sonra çekin.mümkünse telefonun sağındaki netleme tuşuna basarak fotoğraf çekin.HDR kullanırsanız hızlı resim çekemezsiniz.HDR kullanırken telefon sabit durmak zorundadır.
  • Böyle bir konu varmışta haberim yokmuş neyse merhaba listeye ekleyebilirsin
  • ekledim, imzamızı da kullanırsanız sevinirim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: isminivermeyenizleyici

ekledim, imzamızı da kullanırsanız sevinirim :))

hocam merheba ben l almak istiyorum ancak o tuslar oyunlarda kalkiyormu ascend p6 daki gibi

• sağol dostum bnde çok aradım da bulamadım dediğiniz yere gidicem fakat bnde dediğinz kılıf tarzı almayı düşünüodum ama kenarlarını sıyırdı fln demişsiniz almıyımmı sizce

• cevap için sağolun.
    dün clean master programını yükledim dün gece şarjdan çıkardım yüzde yüzden sabah 80 ne düşmüş daha önce hiç böle olmamıştı acaba programdan mı kaynaklıdır

• Beyler ben bu telefon ve playstation ile neler yapabilirim ps3 kolu buna uyar mı? Ne gibi şeyler yapabilirm

• telefonda 8gb lık hafıza kartı var boş nerdeyse film atıyorum ama sadece sesi çıkıyor o da hepsi deil ilk 2 dk sı ve 152 mb diyor nedir bu beyler ?
  • Telefonuma mesaj geldiğinde veya birisi çaldırdığında bildirim ışığı yanmıyor. Bugün telefon şarjdayken faceden mesj geldi. Yeşil bildirim ışığı yanıp sönmeye başladı. Stamina modda açıktı. Ekran kilitliyken stamina modda wifi mobil veri kapanıyor diye biliyordum. Bu durum normal mi? Daha önemlisi bildirim ışığını nasıl ayarlicaz?

• hattım avea alamayı düşünüyorum sıkıntısı olana arkadaşları düşününce korkmaya başladım yav
  • Selamlar.

AVEA kullanıyorum ve sorun yaşamıyorum.fiyatlar diğerlerinin aksine ucuz bence, daha avantajlı...

Stamina mod sadece wifi ve mobil interneti kapatır, mesaj gelimini engellemez ve sorun olmaz.bildirim ışığını test edin, girin müzikçalara.mesaj geldiğinde bakın, cevapsız aramadan sonra ekranınaçmada bekleyin.eğer yanmıyorsa donanımsal hatası olabilir...

Cleanmaster ram temizleyici ve cache cleaner işlevi görür.internet bağlantısı yoktur dolayısıyla şarj yemez...diğer uygulamalara bakın...

SD karta attığınız dosyayı kontrol edin, yoksa marketten Mxplayer indirin.Her cins dosyayı oynatır.Atrixte onun sayesinde 720p ironman izledim.bunda 1080p oynatırndiye düşünüyorum...ayrıca altyazı desteği vs. De var.

O tuşlar stabil.sadece ekranı döndürünce yan dönüyor.yok etmenin yolu var mı (en azından oyunda) bilmiyorum ama realracing de rahatsız etmiyor..

_________________________________________________________________________________________________________

Ara Uyarı

Mesaj yazmadan önce ; Konunun ilk mesajında Yer Alan FAYDALI MESAJLAR / FAYDALI BİLGİLER kısmına göz atınız.Güncel ve kronik sorunlarla ilgili açıklama ve çözümler/FİX'ler orda paylaşılmaktadır.

Konu içinde sizin sorununuz cevaplanmış olabileceğinden, ÖNCE KONU İÇİ ARAMA YAPINIZ.

Bu sayede konu içi temizlik ve konuyu sıkça takip eden okuyucularımız sürekli aynı sorun ve aynı çözümleri görmekten bunalmayacak, konu içinde temizlik hakim olacaktır.

TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isminivermeyenizleyici -- 7 Şubat 2014; 0:40:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: isminivermeyenizleyici

Selamlar.

AVEA kullanıyorum ve sorun yaşamıyorum.fiyatlar diğerlerinin aksine ucuz bence, daha avantajlı...

Stamina mod sadece wifi ve mobil interneti kapatır, mesaj gelimini engellemez ve sorun olmaz.bildirim ışığını test edin, girin müzikçalara.mesaj geldiğinde bakın, cevapsız aramadan sonra ekranınaçmada bekleyin.eğer yanmıyorsa donanımsal hatası olabilir...

Cleanmaster ram temizleyici ve cache cleaner işlevi görür.internet bağlantısı yoktur dolayısıyla şarj yemez...diğer uygulamalara bakın...

SD karta attığınız dosyayı kontrol edin, yoksa marketten Mxplayer indirin.Her cins dosyayı oynatır.Atrixte onun sayesinde 720p ironman izledim.bunda 1080p oynatırndiye düşünüyorum...ayrıca altyazı desteği vs. De var.

O tuşlar stabil.sadece ekranı döndürünce yan dönüyor.yok etmenin yolu var mı (en azından oyunda) bilmiyorum ama realracing de rahatsız etmiyor..

hocam telefonu root ettinizmi eyer ettiyseniz lmt launcher deneye bilirmisiniz xda geliştirecileri yapmışlar l de çalışırmı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.