Şimdi Ara

Sony Xperia L sim kart sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sim kartımı takıyorum takılı gözüküyor ama biri beni arayınca sinyal sesinden sonra mesaj bırakın diyor ama telefonu kapatıp açınca düzeliyor nedenini bilen var mı?

• ++++++++
  • şebekeden bir anlığına yeterli sinyal alamıyor olabilir, bunun dışında mesaj ayarlarınızı kontrol etseniz. tabi bilerek konuşmuyorum. sadece fikir yürütüyorum. xperia l ana konusunda da isterseniz şansınızı deneyin.
  • aynı sorun bendede var ya teli kapatıp açıyorum düzeliyor ama 1-2 saat sonra yine aynı şeyi yapıyor vodafone kullanıyorum hattımı 2013 te aldım
  • Mars-Ares M kullanıcısına yanıt
    acaba bu sorun şundan kaynaklanıyor olabilir mi? 64 bitlik 128 bitlik sim kartlar vardı. belki eski nesildir sim kartlarınız. acaba bundan mı kaynaklanıyor?
  • bir anlığına değil birden gidiyor telefonu kapatıp açana kadar kimse arayamıyor
  • castroler C kullanıcısına yanıt
    kardeş isteren bu sorunu bir de xperia l ana başlığında yaz. orada kullanıcılar var. belki biliyorlardır durumun çözümünü.
  • nerede o başlık yeniyimde ben karışık geldi site
  • bir de buraya yaz belki yardım eden olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_72977275/key_xperia+l/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niirvana -- 25 Temmuz 2013; 3:58:19 >
  • niirvana kullanıcısına yanıt
    yukarıdaki arkadaşın yazdığı bağlantıyı tıkla. orası bu telefonun ana konusu. çözüm üretilebilir sorununa. hayırlısı olsun.
  • teşekkürler saolun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.