Bildirim
SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU] (16. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kittyy
arkadaşlar iyi günler bayan olarak çok teknolojiden anlamadıgım için sizlere danışmak istedim yardımcı olursanız cok sevirim. sony m2 ve LG L90 arasında kaldım ve birtürlü karar veremıyorum. müzık internet ve saglamlık beinim için önemlı ancak ikiside 1000tl idi bugun vatan 900 tl yapmıs LG L90 nı oyüzdende kafam biraz karıstı hemen hemen ikisinin özelıkleri aynı sizler ne düsünuyorsunuz.. cevaplarınız için simddien tesekkur ederim..
Merhabalar
L90 avantajları
+ Biraz daha ucuz
+ Ön kamera
+ Çıkabilir pil
M2 avantajları
+ MicroSD kart desteği
+ Ana kamera özellikleri flaş
+ GPS NFC özellikleri.
+ Güncelleme desteği
+ Bildirim ışığı
+ Tasarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Tarafsız bakarsak iki telefonda çok güzel müzik deneyimi olarak walkman sizi memnun edebilir.internet ise iki telefonda sıkıntı çıkartmaz.sağlamlık olarak m2 bir tık önde gibi görünüyor.ama lg l90 m2'ye kıyasla biraz daha kasma yapabilir çünkü lg arayüzü sony'e kıyasla daha dolu ve buda daha fazla kullanım istiyor benim telefon genellikle 423mb cıvarı geziyor walkman açık chorme'da dolaşırken 400'e düşüyor. -
Konu Güncell.Telefon tekrardan serviste. -
arkadslar cevaplarınız için teşekkur ederim sony M2 dün vatandan beyaz renk aldım ilk incelememde eksi yonlerinde fazla ısınma ve kamerasını begenmedim onun dısında güzel bir telefon birde HTC one x fiyatı 1000 tl cıvarına düşmüş eskı bir tel ama iyidir arkadaşımda vardı onu mu alsam diye düşündüm ancak güncelleme almayacağını ögrendim vazgeçtim genel olarak şimdilik memnunum yalnız facebook mail gibi bildirimlerin sesli ve anında düşmesini ayarlayamadım birde içinden çıkan kulaklıgın kulaklık ici kulaklık olmasını beklerdim. yinede ses tatmin edici ön tarafında bildirim ışıgının olması hoşuma gitti şimdilik bukadar. -
quote:
arkadslar cevaplarınız için teşekkur ederim sony M2 dün vatandan beyaz renk aldım ilk incelememde eksi yonlerinde fazla ısınma ve kamerasını begenmedim onun dısında güzel bir telefon birde HTC one x fiyatı 1000 tl cıvarına düşmüş eskı bir tel ama iyidir arkadaşımda vardı onu mu alsam diye düşündüm ancak güncelleme almayacağını ögrendim vazgeçtim genel olarak şimdilik memnunum yalnız facebook mail gibi bildirimlerin sesli ve anında düşmesini ayarlayamadım birde içinden çıkan kulaklıgın kulaklık ici kulaklık olmasını beklerdim. yinede ses tatmin edici ön tarafında bildirim ışıgının olması hoşuma gitti şimdilik bukadar.
Isınma her telefonda var ama bazen aşırı ısınıyor. Kamera kötü zaten. Üst seviye kulaklık istiyorsanız amiral gemi almanız gerekiyor. M2 2.derece üst seviye telefon. Ama kulak içi kulaklık Sony marka Bimeks'te 20 TL'ye mevcut
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emirayk2
quote:
Orijinalden alıntı: AnarChisT16
Ram kullanımı niye fazla ki
Hiç bir temizleme işlemi yapmadım Chrome whatsapp açık
475 e nasıl indirdn açık uygulamaları sonlandırıyorm 1 dk içinde hepsi yeniden açılıyor.müzik ve crome açıkken müzik takılıyor ara ara?????
-
quote:
quote:
quote:
475 e nasıl indirdn açık uygulamaları sonlandırıyorm 1 dk içinde hepsi yeniden açılıyor.müzik ve crome açıkken müzik takılıyor ara ara?????
Ben uygulamaları uyutuyorum Greenify uygulaması mükemmel
-
Konu güncell. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Greenify yükledim bazı seçenekler için xposed yükle diyor gerek var mı yeterli mi
-
günaydın arkadaslar sorum olucaktı size telefonu ilk sarjını ettıkten sonra dün bütün gün rahatlıkla götürdü beni aksam yüzde 19 civarındaydı yatarken ancak sabah bi baktım telefon kapanmıs yüzde 19 bitmesi bana garıp geldı wifi acıktı sadece yani bütün gece hicbir durum yokken okdar harcaması ve bitmesi normal mı bilemedim -
Merhabalar, dün bende kız arkadaşıma mediamarktan 1000tl ye m2 aldım.bende s3 mini var.Telefonun tasarımı mükemmel.Hızlılık konusunda s3 miniyi katlıyor.Arayüz geçişleri ekran parlaklığı sarj dayanıklılığı süper.Yalnız benim canımı sıkan şey bu telefonun fotoğraf çekiminde bir eksiklik var.
S3 miniyle m2 yi karşılaştırmak adına aynı açıdan aynı anda 2 adet fotoğraf çektim. 1 nolu fotoğraf s3 miniye ait.2 nolu fotoğraf m2 ye ait.Fotoğraflar otomatik modda çekildi.
S3 mini 5 megapixel; m2 8 megapixel ama S3 minin çektiği fotoğraf ortalama 3 mb yer kaplıyor. m2 nin çektiği fotoğraf 1.7 mb yer kaplıyor.Neden az?
photoshopta fotoğrafları yaklaştırdığımda s3 mini, m2 yi tokatladı.Çünkü bir noktadan sonra m2 keskinliği kaybetti.Yani s3 mini burun farkıyla önde.
Son olarak tek iyi yanı m2 renk konusunda s3 miniye beş basar.Çünkü arkadaki kırmızı valiz ve çiçeğin altındaki turuncu süslemesini, orkidenin rengini m2 çok iyi bir şekilde ortaya çıkardı.S3 mini çamur gibi renk veriyor.
Aynı şekilde ikiside vga ön kamera var.Netlik konusunda s3 mini yine iyi :/
Son birşey daha sormak isterim.Ben google chrome da yada google play store da aşağı yukarı sağa sola hareket ederken istemediğim sayfalar direk açılıyor.Yani s3 mini mi kullanırken sayfaları aşağı yukarı sürüklerken olmuyor.Ama bunda oluyor.Acaba fikri olan var mıdır?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Greenify yükledim bazı seçenekler için xposed yükle diyor gerek var mı yeterli mi
Hayır hocam yükleyin ve uyutun sarjada katkısı olacaktır :)
-
quote:
arkadslar cevaplarınız için teşekkur ederim sony M2 dün vatandan beyaz renk aldım ilk incelememde eksi yonlerinde fazla ısınma ve kamerasını begenmedim onun dısında güzel bir telefon birde HTC one x fiyatı 1000 tl cıvarına düşmüş eskı bir tel ama iyidir arkadaşımda vardı onu mu alsam diye düşündüm ancak güncelleme almayacağını ögrendim vazgeçtim genel olarak şimdilik memnunum yalnız facebook mail gibi bildirimlerin sesli ve anında düşmesini ayarlayamadım birde içinden çıkan kulaklıgın kulaklık ici kulaklık olmasını beklerdim. yinede ses tatmin edici ön tarafında bildirim ışıgının olması hoşuma gitti şimdilik bukadar.
Vatan dan dual modelini mi aldınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: batuakgn
quote:
Vatan dan dual modelini mi aldınız
evet dual modeli zaten baska biyerde bulamadım vatan dısında teknosada falan yoktu
-
şimdi inceledım de ben ikisinide aynı tek farkı biri cift sim biri tek sim diye bılıyodum ama oyle değilmiş :/ -
arkadaşlar m2 ile sp ve LG l90 arasında kaldım.sp eski cihaz almayı düşünmüyorum gibi bide 2 çekirdek m2 daha iyi gibi geldi bana.l90 ile arasında ise kitkat güncellemesi olmadığı için kafamı karıştırdı.4.4 kitkat güncellemesini alacak mı bu telefon tavisye eder misiniz.kasası filan çok hoşuma gitti oyun filan pek oynamam 2 oyun anca onlarda yüksek performans istemeyenlerden.standart kullanıcıyım kullanımda takılma olmasın yeter benim için.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X