Şimdi Ara

SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.445
Cevap
16
Favori
99.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul da oturup sony xperia m2 nin tek simkartlı modelini teknosa bimeks media markt vatan gold sony center gibi teknoloji mağzalarından alan var mı varsa nerden ve hangi mağazasından aldılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş telefonu ben kullanıyorum.M2 en kısa sürede 4.4 kitkat güncellemesi alacak.oyun olarak asphlat 8 rr3 gibi oyunları kasmadan oynadım.lg l90'ı ben şahsi olarak önermem ama karar sizin.
  • ilkerzm İ kullanıcısına yanıt
    Hocam kamerada yazılımsal bir sorun mevcut yakınlaştırma yapınca çok bozuluyor 4.4 ile giderilecek.kamerası müthiş özellikle video'da hdr açınca çok net çekiyor.süper otomatik modda m2 5mp çekiyor normal'de ise 8mp çekiyor bunu söyleyeyim.
  • Konu Güncell.
  • Kameranın gerçekten iyileştirilmesi gerek. Ses kalitesini begendim. (başka kulaklıkla kullanıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XYAĞMUR -- 12 Temmuz 2014; 22:01:57 >
  • Turkcell dem m2 ıle huwaı arasında kaldım kamera onemlı benım ıcın hangısı ıyı
  • bulentyasar B kullanıcısına yanıt
    Huawei olarak hangi model p6 ise m2 daha mantıklı seçim olur.
  • XYAĞMUR kullanıcısına yanıt
    Walkman çok kaliteli.kamerada yazılımsal bir sıkıntı olduğu kesin yakınlaştırması çok kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuakgn

İstanbul da oturup sony xperia m2 nin tek simkartlı modelini teknosa bimeks media markt vatan gold sony center gibi teknoloji mağzalarından alan var mı varsa nerden ve hangi mağazasından aldılar

Bilen yokmu

• batuakgn kullanıcısına yanıt
    Tek simli olanı vodefone'da var ben ordan aldım.
  • peki arkadaşlar xperia m2 dual modelinde sağ üst köşede ki çift sim kart logosu çıkıyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuakgn

peki arkadaşlar xperia m2 dual modelinde sağ üst köşede ki çift sim kart logosu çıkıyomu

bide arkadaşlar telefonu aldıktan sonra çift sim kart özelliğini aktif etmesek tek sim kartlı gibi kullana biliyomuyuz yani yukarda 1 ve 2 diye sim kart logoları çıkıyomu

3
  • Logo zaten Sticker, yani çıkıyor. Sim kart nosonu da görebiliyorsun. Sim1,sim2 gibi. Tek hatla da kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XYAĞMUR -- 13 Temmuz 2014; 9:29:46 >
  • admin BEN DE ALDIM EKLE PLS

• quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

Logo zaten Sticker, yani çıkıyor. Sim kart nosonu da görebiliyorsun. Sim1,sim2 gibi. Tek hatla da kullanabilirsin.

saolun ama ben şey demek istedim yani mesela benim bir hattım var ama sony centerda sadece dual modeli var bende dual alcam şimdi sadece bi tane sim kart taksak bile yukarda sim1 mi yazıyor yok sa sadece gösterge çubuğu mu oluyor ben çünkü sim1 yazmasını istemem yani bence güzel olmaz
  • afklm A kullanıcısına yanıt
    Ekledim sizide.
  • batuakgn kullanıcısına yanıt
    O konuda bir bilgim yok ama sim1 yazacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

Kardeş telefonu ben kullanıyorum.M2 en kısa sürede 4.4 kitkat güncellemesi alacak.oyun olarak asphlat 8 rr3 gibi oyunları kasmadan oynadım.lg l90'ı ben şahsi olarak önermem ama karar sizin.

saol teşekkürler yorumların için.telefonu detaylı bi inceleme ile yazacak biri yok mu acaba video çekileceği filan söylenmişti ama yazı olarak artı ve eksi yönlerini belirtseniz yeterli benim için. herkese teşekkürler.
  • Video çekeceğim ama ölü piksel ile uğraşıyorum şuan.+ yönleri çok stabil kasma yapmıyor ses çıkışı gayet güzel.- yönü kamera dışında yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afklm

admin BEN DE ALDIM EKLE PLS

Bu telefonu hala kullanan var mi ya

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.