Şimdi Ara

SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU] (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.445
Cevap
16
Favori
99.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

Güncelleme sonrası Chrome çok berbat olmuş sekmeler falan hiç alışamadım

Chrome ayarlardan "sekmeleri ve uygulamaları bitleştirin" seçeneğini kaldırın eski halibe dönecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony iyi de sony türkiye kötü Hocam, adamlar yine güncellemeyi veriyor geç de olsa ama sağolsun Sony Türkiye vermiyor duale india sürümü kurulu olmasa yükleyemicektim bende, aoe_bsrn Hocamın verdiği linkte hata veriyor çünkü

• 5.1 sürümüne güncelledik ama oğlan alışamadı beğenmedi,eski sürümü tekrar nasıl yükleyebiliriz acaba bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcsrn

quote:

Chrome ayarlardan "sekmeleri ve uygulamaları bitleştirin" seçeneğini kaldırın eski halibe dönecektir

Hocam çok sağolun birtürlü alışamamıştım iyi oldu böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

5.1 sürümüne güncelledik ama oğlan alışamadı beğenmedi,eski sürümü tekrar nasıl yükleyebiliriz acaba bilgisi olan var mı?

Bence biraz kullansın çok sevecektir ama illa dönelim derseniz flashtool yardımıyla dönebilirsiniz,http://forum.shiftdelete.net/sony/341169-flashtool-nedir-nasil-kullanilir-flashtool-ile-rom-yukleme.html
    Burada detaylı anlatımı mevcut, anlamadığınız yapamadığınız bir yer felan olursa sorun cevaplarız her türlü :)

• quote:

quote:

quote:

Hocam çok sağolun birtürlü alışamamıştım iyi oldu böyle

Bende alışamamıştım ve çok saçma gelmişti, bende öyle kullanıyorum gayet rahat oluyor böyle

• quote:

quote:

5.1 sürümüne güncelledik ama oğlan alışamadı beğenmedi,eski sürümü tekrar nasıl yükleyebiliriz acaba bilgisi olan var mı?

Bence biraz kullansın çok sevecektir ama illa dönelim derseniz flashtool yardımıyla dönebilirsiniz,http://forum.shiftdelete.net/sony/341169-flashtool-nedir-nasil-kullanilir-flashtool-ile-rom-yukleme.html
    Burada detaylı anlatımı mevcut, anlamadığınız yapamadığınız bir yer felan olursa sorun cevaplarız her türlü :)

Teşekkür ederim. Daha kolay yöntemi yok mu bunun. Sony PC Companion ile falan olmaz mı.
    Eğer olmuyorsa bundan önceki sürümü nereden bulabilirim ve hangi sürüm, 4.4.4 mü mesela.
    Birde eski sürüm yüklediğimizde tüm bilgiler ve indirdiğimiz uygulamalar gidecek mi?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim. Daha kolay yöntemi yok mu bunun. Sony PC Companion ile falan olmaz mı.
    Eğer olmuyorsa bundan önceki sürümü nereden bulabilirim ve hangi sürüm, 4.4.4 mü mesela.
    Birde eski sürüm yüklediğimizde tüm bilgiler ve indirdiğimiz uygulamalar gidecek mi?

Pc companionla yapamazsınız ama flashtoolda zaten sonynin kendi çıkardığı bir program, garantiyi felan etkilemiyor
    4.4.4 bir önceki sürüm ama o birkaç sorun içerdiği için ben 4.4.2 kullanıyordum, bilgileriniz gider önce yedekleyin sonra yüklersiniz geri

Önceki sürümü google a "xperia m2(aquaysa aqua dualse dual) 4.4.2 veya 4.4.4 ftf yazarsanız çıkacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcsrn -- 3 Ekim 2015; 22:22:43 >

• Ben flastoola yukleyecem benım tlefon garatıye gıytıgınde sıfırlamıstı turkıye ggüncellmesi yapmıslar flasyacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax1234 -- 3 Ekim 2015; 23:16:12 >
  • Lolıpopuda kıkıata gecerken yaptınız ıslemlerle flaslıyacaz demı

• quote:

Orijinalden alıntı: kax1234

Lolıpopuda kıkıata gecerken yaptınız ıslemlerle flaslıyacaz demı

Aynen hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AoE_Bsrn

Hocam flashtool ile yapacakmısınız siz güncellemeyi @fcsrn

Hocam benim cihazda india sürümü yüklüydü, bağladım pc companiondan uyarı geldi yapıyorum şuanda, india sürümünü yükleyip güncelleyebilirsiniz isterseniz

hocam bende india yüklemiştim ama telefonu servise verince servis türkiye romunu yüklemiş. Flashtool ile india kitkat yapıp geçmeyi düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam benim cihazda india sürümü yüklüydü, bağladım pc companiondan uyarı geldi yapıyorum şuanda, india sürümünü yükleyip güncelleyebilirsiniz isterseniz

hocam bende india yüklemiştim ama telefonu servise verince servis türkiye romunu yüklemiş. Flashtool ile india kitkat yapıp geçmeyi düşünüyorum

Bence de geçin Hocam, bu arada bizim telefonların piyasası nedir, 450-500 eder mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence de geçin Hocam, bu arada bizim telefonların piyasası nedir, 450-500 eder mi

450-350 arası

• Eski sürümde üstten çekme menüde sessize alma kısa yolu vardı ve istediğimiz şeyi ekleyebiliyorduk.
    Yeni sürümde nasıl yapacağız bunu, özellikle sessize alma tuşu nasıl olacak.
  • quote:

Eski sürümde üstten çekme menüde sessize alma kısa yolu vardı ve istediğimiz şeyi ekleyebiliyorduk.

Ses kısma tuşuna basılı tutun titreşime geçecektir sonra bi daha basın sessize geçer

• quote:

quote:

Eski sürümde üstten çekme menüde sessize alma kısa yolu vardı ve istediğimiz şeyi ekleyebiliyorduk.

Ses kısma tuşuna basılı tutun titreşime geçecektir sonra bi daha basın sessize geçer

Anladım.Teşekkürler
    Peki ben eski sürüme dönmek istediğimde, pc companion ile mi yedek alacağım?
    Sürüm 5.1 ile yedek aldıktan sonra sonra 4.4.2 sürümünü kurduğumda pc companion ile aldığım yedeği kullanabilir miyim?(sürüm farkı sorun yaratır mı)
    Birde dün orjinal room için "xperia m2 4.4.2 veya 4.4.4 ftf yazarsanız çıkacaktır" yazmıştınız.
    Ben arattırdım ama bir sürü garip şeyler çıktı indirme linki bulamadım.
    Sizden ricam M2 için sürüm 4.4.2 orijinal room indirme linki biliyorsanız verebilir misiniz?

• Şöyle bir dosya indiriyorum. 4.4.2 için doğru mudur acaba

D2303_18.3.C.0.40_CE.ftf (956M),

• Bu şekilde mi olacak?
  • ben 4.4.4 india sürümüne gecmek istiyorum benımkı turkıye versiyonu ama error hatası alıyorum
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.