Şimdi Ara

SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU] (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.445
Cevap
16
Favori
99.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU]

SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• guncellemeden sonra kamerada video cekince bu video oynatilamiyor hatasi alan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lollipop 5.1 Gelmiş.Yükleyenler nasıl memnun musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: t.1132

Lollipop 5.1 Gelmiş.Yükleyenler nasıl memnun musunuz?

Herkes memnun gibi...
  • Dual kullanıcıları kitkat'a nasıl geçti ise 5.1.1'e de öyle geçecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

Dual kullanıcıları kitkat'a nasıl geçti ise 5.1.1'e de öyle geçecek..

Kitkata geçerken india sürümü yükleyenlere pc companionda geliyor güncelleme

• bende m2 aqua var. güncelleştirme gelmedi. ne yapmalıyım
  • 5.1 e geçtim ama instagram her girişimde donup kalıyo.Neden acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t.1132 -- 5 Ekim 2015; 18:24:18 >
  • Birçok widget yok olmuş. Telefonu sessize alamıyorum. Şarj nanay. Program geçişlerinde ekrana kırmızı bir çerçeve gelip gidiyor. Beklenen bumu du?

• Google sesli klavyeyi açıyorum. Kullanıyorum. Çıkmak ne mümkün efendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kozcann

Birçok widget yok olmuş. Telefonu sessize alamıyorum. Şarj nanay. Program geçişlerinde ekrana kırmızı bir çerçeve gelip gidiyor. Beklenen bumu du?

Çok değil birkaç mesaj yukarda nasıl sessize alacağınızı anlatmıştım, biraz sayfayı kaydırmayı deneseydiniz görebilirdiniz
    Ses kısma tuşuna basılı tutun titreşime geçer, sonra bir defa daha basın sessize geçecektir, katbolan widgetlar neler mesela

• Arkadaşlar Bu telefonun kamera. Neden bu kadar kötü müsait olunca bir iki resim atacağım. Böyle berbat bir kamera görmedim. Tipi güzel diye aldım. Ama pişmanım kamera yönünden.
    M2 telefon eşime almıştım. Şimdi güncelleme. Sorunlu gibi birde onu yüklemeyeyin bekleyeyim bir bari

• instagrama düzgün girebiliyo musunuz?Deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcsrn

quote:

Birçok widget yok olmuş. Telefonu sessize alamıyorum. Şarj nanay. Program geçişlerinde ekrana kırmızı bir çerçeve gelip gidiyor. Beklenen bumu du?

Çok değil birkaç mesaj yukarda nasıl sessize alacağınızı anlatmıştım, biraz sayfayı kaydırmayı deneseydiniz görebilirdiniz
    Ses kısma tuşuna basılı tutun titreşime geçer, sonra bir defa daha basın sessize geçecektir, katbolan widgetlar neler mesela

Oradan sessize alındığını çözdüm. Mesele o değil. Önceden bunun kısayol widgeti vardı. Sadece bu değil Wifi, mobil veri ve benzerlerinin de. Ekrana kısayolu atıp kullana biliyorduk. Unutmadan yukarıya bakmadan soru sorup seni zahmete soktuğum için de çok çok çok özür dilerim. Bundan sonra soru sormadan önce 1. Sayfadan itibaren okur sonra sorarım.

• Arama geldiğinde arayanın görüntüsü tam ekran çıkarmanın bir yolu var mı?
    Kilit ekranında arama geldiğinde tam ekran çıkıyor ama ekran açıkken yukarıda ufak şekilde çıkıyor.

• Henüz lolipop güncellemesi yapmamış olanlar sakına sakın günelleme yapmasın. M2 lolipopu kaldırmıyor. Güncelleme yaptıktıktan sonra telefon uygulama açılışlarında son derece kasmaya başladı hatta defalarca kitlenip reset atmak zorunda kaldım. Güncelleme sonrası instagrama girip ilk fotoğrafı gördükten sonra donup kalıyor. Facebook açılmıyor Twiter açılmıyor kamera açılmıyor albüm açılmıyor internet mail arama mesajlaşma whatsapp çalışıyor ama en önemlileri çalışmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Telefonu Pc ye bağlayıp onar dedim ancak olmadı. Son çare servise göndermek diye düşünüyorum ancak bu işin çözümü kitkat 4,4,4 e geri dönmek servis bu geri dönüşü yaparmı onu bilmiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fcsrn

quote:

Oradan sessize alındığını çözdüm. Mesele o değil. Önceden bunun kısayol widgeti vardı. Sadece bu değil Wifi, mobil veri ve benzerlerinin de. Ekrana kısayolu atıp kullana biliyorduk. Unutmadan yukarıya bakmadan soru sorup seni zahmete soktuğum için de çok çok çok özür dilerim. Bundan sonra soru sormadan önce 1. Sayfadan itibaren okur sonra sorarım.

O zaman öyle sorun Hocam, biraz sert çıkmış olabilirim kusura bakmayın başkasının sinirini sizden çıkarmışım biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

Arama geldiğinde arayanın görüntüsü tam ekran çıkarmanın bir yolu var mı?
    Kilit ekranında arama geldiğinde tam ekran çıkıyor ama ekran açıkken yukarıda ufak şekilde çıkıyor.

Ondan bende muzdaribim Hocam ayarları karıştırmak lazım biraz

• Bu telefonun konusu hala işliyor ilginç tutmuşmu bu telefon ya ?
  • system41 S kullanıcısına yanıt
    Arkadas ne anlatıyo bılmıyorum ama ben yukledım gram kasma yok telefon hızlandı... İronik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.