Şimdi Ara

SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU] (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.445
Cevap
16
Favori
99.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: afklm

Arkadas ne anlatıyo bılmıyorum ama ben yukledım gram kasma yok telefon hızlandı... İronik

Bende anlattıklarım oldu kardeş bilmiyorum neden olduğunuda güncelledğimden beri 3-4 kez sıfırladım tekrar yükledim bir değişiklik yokBende anlattıklarım oldu kardeş bilmiyorum neden olduğunuda güncelledğimden beri 3-4 kez sıfırladım tekrar yükledim bir değişiklik yok
  • Ben hiç sorun yaşamadım 5.1 de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M2 6.0 alabilir ama çok ufak bir ihtimal oda...Test sonucunu bekleyelim.Bu arada c4,m4 gibi cihazlara daha gelmedi 5.1.1 değerinizi bilin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 6 Ekim 2015; 2:20:01 >
  • 5.1.1 de cihaz güncelleme bölümü ayarlar en alta telefon hakkında bölümüne alınmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: endergelen

5.1.1 de cihaz güncelleme bölümü ayarlar en alta telefon hakkında bölümüne alınmış

Update centerı diyorsanız eğer, güncellemeler artık whats new uygulamasıyla geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bir kaç gün önce güncellemeyi yaptım. daha ilk gün şarjın deli gibi gittiğini gördüm. ayrıca ağırlaşma ve takılmalar gördüm.bir kaç gündür test ettim ve bugün kitkat a dönüş yaptım. ben memnun olmadım 5.1 den. şahsi görüşüm budur.
  • Benim instagramdaki ve diğer uygulamalardaki bahsettiğim yavaşlık bi kaç saat sonra kendilğinden geçti.Şu anda kitkattan daha hızlı telefon.

• M2 Dual. Beklemeye devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ViTeSKoLu

M2 Dual. Beklemeye devam.

Beklemeyin bence, flashtool ile 4.4.2 kitkat indi sürümü yükleyin sonrasında kendi geliyor pc companiona bağlayınca

• quote:

Orijinalden alıntı: fcsrn

quote:

Orijinalden alıntı: ViTeSKoLu

M2 Dual. Beklemeye devam.

Beklemeyin bence, flashtool ile 4.4.2 kitkat indi sürümü yükleyin sonrasında kendi geliyor pc companiona bağlayınca

Ben direk 5.1 i flashlayarak yüklemiştim öyle daha kolay bence

• Ben beklemeye niyetliyim. Bundan once bir-iki tane paralel ithalat samsung gecti elimden. Indi-bindi Rom yukluydu. Farkli rom deli etti beni. Ya da ben zaten deliyim, rom lafini duyunca kafayi buluyorum. Inat ettim bu telefonu root'suz kullanacagim diye. Mecburen bekleyeceğim.
    O da olmazsa, gerçekten bir şişe Rom alir, LG G4 dual alabilirim.
    Kafa acayip karışık su anda.
    M2 dual devam mi, Z3 dual mi, S6 duos mu, LG G4 dual mi?

• Bende m2 aqua var lolipop niye gelmemiş olabilir arkadaşlar faturayla alakası olabilir mi geçen hafta kestirdim faturayı

• Bu 5.1 güncellemesi çok iyi oldu. Eskiden telefon çok ısınırdı ama artık çok az ısınıyor ve şarjı daha iyi gidiyor ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• quote:

Orijinalden alıntı: kblysvk

Bende m2 aqua var lolipop niye gelmemiş olabilir arkadaşlar faturayla alakası olabilir mi geçen hafta kestirdim faturayı

Çünkü Aqua'da MSM8226 var Aqua olmayan yani benim kullandığımda MSM8926 var.

En azından TR modelleri için böyle.
  • Bende de MSM8226 var. Cihaz M2 Dual. Teknosadan alinma cihaz.
    Şimdi bu cihaz kendini Aqua'mi sanıyor. O yuzden mi almiyor guncellemeyi :)

• Xperia z3 deki canlı duvar kağıdını yapmak için,

https://yadi.sk/d/FQsgFyuvjbVzQ

Buradan indirin ve telefona kurun. Not:kurmadan önce ayarlar>güvenlik>Bilinmeyen kaynaklardaki uyg yük. izin ver İ açık yapın.

Sonra bu temayı aktif etmek için,
    Ayarlar>Kişiselleştirme>Duvar Kağıdı>(3 seçenekten birini seçin)>Canlı Duvar Kağıdı na geldikten sonra Xperia isimli bir tema göreceksiniz ona girin burada ayarlar ve duvar k. Ayarla var ayarlardan istediğiniz rengi seçin ve duvar kağıdını ayarla deyin.

Örnek ss:
    SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU]

SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU]

• Arkadaşlar bir sorum olacak, ben 3 aydır m2 aqua kullanıcısıyım, telefonumda kapanma sorunu var, bazen günde 2 defa bazende haftada bir kez (hiç belli olmuyor) kapanıyor ve açma kapama tuşu+ses açma tuşu ile açıyorum ama tabi baya can sıkıyor, 3 kez servise gitti geldi her seferinde yazılım güncellemesi yapıp gönderdiler. Telefondan soğudum kapandığını da ispatlayamıyorum sonuçta ne zaman kapanacağı belli olmuyor, en son bugün geldi telefon acaba bir kez daha göndersem para iadesi yapabilirler mi? çünkü artık bu telefonu istemiyorum z1c felan alacağım.
    Bilen veya bu sorunla karşılaşan biri varsa lütfen yazsın.@Lana-Del-Rey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havimoreno -- 8 Ekim 2015; 14:00:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: havimoreno

Arkadaşlar bir sorum olacak, ben 3 aydır m2 aqua kullanıcısıyım, telefonumda kapanma sorunu var, bazen günde 2 defa bazende haftada bir kez (hiç belli olmuyor) kapanıyor ve açma kapama tuşu+ses açma tuşu ile açıyorum ama tabi baya can sıkıyor, 3 kez servise gitti geldi her seferinde yazılım güncellemesi yapıp gönderdiler. Telefondan soğudum kapandığını da ispatlayamıyorum sonuçta ne zaman kapanacağı belli olmuyor, en son bugün geldi telefon acaba bir kez daha göndersem para iadesi yapabilirler mi? çünkü artık bu telefonu istemiyorum z1c felan alacağım.
    Bilen veya bu sorunla karşılaşan biri varsa lütfen yazsın.@Lana-Del-Rey

Bi defa dah gönderin ve değişim veya iade talep edin, bir yıl içinde 4 defa servise giden cihazlarda deüişim ve iade hakkınız oluyor otomatikmen, eski servis kayıtlarını da gönderin telwfonla birlikte

• öncelikle Teşekkür ederim.
    sony türkiyeyi aradım birde kvk gönderin orada çözemez ise şikayet formu doldururuz felan dedi. Benim telefonun içinde sadece teleservis yazıyor acaba bir aldatmaca mı? kıllandım iyice hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: havimoreno

öncelikle Teşekkür ederim.
    sony türkiyeyi aradım birde kvk gönderin orada çözemez ise şikayet formu doldururuz felan dedi. Benim telefonun içinde sadece teleservis yazıyor acaba bir aldatmaca mı? kıllandım iyice hocam

Kvk da sony e bakıyor

• 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.