Şimdi Ara

SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU] (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.445
Cevap
16
Favori
99.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: havimoreno

öncelikle Teşekkür ederim.
    sony türkiyeyi aradım birde kvk gönderin orada çözemez ise şikayet formu doldururuz felan dedi. Benim telefonun içinde sadece teleservis yazıyor acaba bir aldatmaca mı? kıllandım iyice hocam

Aynı sorun anneme aldığımız xperia j telwfonda da vardı, teknosadan teknogarantiyle almıştık, servise gönderdik iki defa çözülmedi üçüncüde biraz sert bir şikayetle gönderince iade almışlardı, bence oyalama taktikleri siz dediğim gibi yapın iade ya da değişim talep edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlı cevaplar için teşekkür ederim, pazartesi yeniden kvk ya para iadesi için göndereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: havimoreno

hızlı cevaplar için teşekkür ederim, pazartesi yeniden kvk ya para iadesi için göndereceğim.

Rica ederim

• Sony e helal olsun diyorum m4 aqua kullanıcısı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSM8226 tam olarak ne anlamadım
    Gelmeyecek mi yani güncelleme

• Arkadaşlar 1 gün içerisinde kullanım tecrübelerimi yazayım M2 MSM8926 için :

Öncelikle 5.1.1 ile birlikte Ram kullanımı iyi yönde azaldığını gördüm.

Uygulamalar daha hızlı ve optimize çalışıyor.

Açılış kapanış süresi kısaltılmış.

Onun haricinde gördüğüm tek - yanı müzikçalar ve bildirimler kilit ekranında görünmüyor.
  • Şu verileri sd karta aktar uyarısı varya beni çok sinir ediyor. Çıkıyor bildirim yerinde bende kapatıyorum 5 dk sonra yine çıkıp duruyor zırt bırt çıkıyor deli oldum. Ulan telefonda 1.5 gb bos yer var sanki ağzına kadar doluymus gibi çıkıp duruyor. Kitkatta kapatabiliyorduk bu bildiriyi ama bu 5.1 de kapatacak yeri bulamadım acayip sinir oldum anlatamam

Buda ss:
    SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: AoE_Bsrn

Şu verileri sd karta aktar uyarısı varya beni çok sinir ediyor. Çıkıyor bildirim yerinde bende kapatıyorum 5 dk sonra yine çıkıp duruyor zırt bırt çıkıyor deli oldum. Ulan telefonda 1.5 gb bos yer var sanki ağzına kadar doluymus gibi çıkıp duruyor. Kitkatta kapatabiliyorduk bu bildiriyi ama bu 5.1 de kapatacak yeri bulamadım acayip sinir oldum anlatamam

Buda ss:
    SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU]

Aynı şeyi ben yazacaktmı şimdi.
    İşin ilginç yanı aktar diyorsun, aktarıyor sonra tekrar çıkıyor.

• M2 Aqua ya hala lolipop gelmedi.ne zaman gelecek bilgisi olan varmı?

• M2 Dual ve bazı M2'lere de gelmedi hala güncelleme. Forumda Flashtool ile güncelleyen arkadaşlar var. Sony'e sorduğumuzda "bekleyin, 3 vakte kadar gelir" diyorlar. Telefonun yazılımı, versiyonu, sürümü vs. birsürü etken var gecikmede diyorlar.
    Bende M2 Dual var. bana da halaa gelmedi. Whats New ve Update Center'i kontrol etmekten obsesif oldum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViTeSKoLu

M2 Dual ve bazı M2'lere de gelmedi hala güncelleme. Forumda Flashtool ile güncelleyen arkadaşlar var. Sony'e sorduğumuzda "bekleyin, 3 vakte kadar gelir" diyorlar. Telefonun yazılımı, versiyonu, sürümü vs. birsürü etken var gecikmede diyorlar.
    Bende M2 Dual var. bana da halaa gelmedi. Whats New ve Update Center'i kontrol etmekten obsesif oldum....

3-4 ay sonra gelir. Kitkattada aynısı olmuştu çıktığında gelmedi, 4 ay sonra geldi.

• Arkadaşlar telefonu pc ye bağladım,PC COmpanion dahili hafıza dolu diyor ve 524 mb boş yer var diyor. PC den bakıyorum orada aynı. dahili hafızaya girip tüm dosyaları seçip özelliklere bakıyorum 180 mb dosya gösteriyor. Cepten File Commander ile bakıyorum 1,5 gb boş yer gösteriyor. Olayı halen çözemedim. Tek tek dosya özelliklerine bakıyorum öyle şişkin bi klasör de yoktur. Problem nedir çözemedim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozcann

Arkadaşlar telefonu pc ye bağladım,PC COmpanion dahili hafıza dolu diyor ve 524 mb boş yer var diyor. PC den bakıyorum orada aynı. dahili hafızaya girip tüm dosyaları seçip özelliklere bakıyorum 180 mb dosya gösteriyor. Cepten File Commander ile bakıyorum 1,5 gb boş yer gösteriyor. Olayı halen çözemedim. Tek tek dosya özelliklerine bakıyorum öyle şişkin bi klasör de yoktur. Problem nedir çözemedim. Teşekkürler.

Whatsapp klasöründeki resimleri sil. Ben ancak öyle yer açabilmiştim.
  • Gereksiz bilgi paylaşımı yapayim.
    Ben baktim. Turkey Rom çıktı. Keşke "Caribbean Rum" çıksaydı. Telefonla kafayi bulurdum. Şimdi o benimle kafayi buluyor Lollipop bekleme yuzunden..

Telefonum Hangi Ülkeye Ait?
    Şu şekilde kendi telefonunuzdan bakabilirsiniz: Bir numara arıyormuş gibi arama ekranına girin ve *#*#7378423#*#* bu kodları yazın. Daha sonra: Service info -> Software info -> Customization Version kısmında bulunan 1234-1234 gibi 8 haneli numarayı aşağıdan aratın.
    http://scavenger.ch/xperiaupdate/

• Benim telefonda dünden beri şöyle bi sorun var.Ben başkasını arayabiliyorum ama başkaları beni aradığında aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor.Hattın müşteri hizmetlerini aradım hatta bi sorun yok dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t.1132

Benim telefonda dünden beri şöyle bi sorun var.Ben başkasını arayabiliyorum ama başkaları beni aradığında aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor.Hattın müşteri hizmetlerini aradım hatta bi sorun yok dediler.

Hattını başka telefonda dene o zmn kesin sonuç alırsın

• Merhaba 5.1.1 guncellemesi sonrasi camera cozunurlugu ile ilgili sorun yasayan var mi ?
  • Arkadaşlar güncellemeden sonra arka kameram kötü çekmeye başladı fotoğraflarımı çektikten sonra yakınlaştırdığımda karıncalanma ve yüzlerde buluğlanma oluyor yanı eski netliği yok garanti devam ediyor ne yapmam lazım

• Eski romu bulup telefona flashlayabilirsin başka yapacak bişey yok

• Beyler sanırım kamera eskiye göre daha kötü durumda (Arka kamera)

• 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.