Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.884
Cevap
57
Favori
267.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • menüye girdik art arda 3 4 uygulama actik direk ana menüye girdigimizde agirlik kasma yapiyor mu ? teshirde cünkü baya bi gec geldi kendine gelmesi.

ve su testi yaptiniz mi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtrkmn61 -- 13 Haziran 2015; 20:30:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: softwareci.com

menüye girdik art arda 3 4 uygulama actik direk ana menüye girdigimizde agirlik kasma yapiyor mu ? teshirde cünkü baya bi gec geldi kendine gelmesi.

Yapmıyor hocam telefon akıcı çalışıyor. Su testi yapmadım henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alter Bridge

quote:

Orijinalden alıntı: softwareci.com

menüye girdik art arda 3 4 uygulama actik direk ana menüye girdigimizde agirlik kasma yapiyor mu ? teshirde cünkü baya bi gec geldi kendine gelmesi.

Yapmıyor hocam telefon akıcı çalışıyor. Su testi yapmadım henüz

Sifir cihazlara zam gelmis
    elimde ekran arizali G2 var 300Tl sayiyorlar.
    Xperia Z2 sifiri icin 1050-1150TL arasinda alabilme ihtimalim var
    Xperia Z3 sifiri 1750 TL civarinda 2.el ise 1400-1650 arasinda onun icin ise 1300 TL civarinda bi fark verebiliyorum.
    Xperia M4 Aqua icin ise; 1100TL oldugu varsayarsak 700TL fln.

Ama benim canimi sikan xperia en büyük destegi Z serilerine veriyor :/ aliriz yarin bi gün tak diye daha güncelleme vermeyecek der keyfim kacar. Güncelleme konusunda cok takilan birisi degilim ancak yinede "android" özgürlükcü dünyasindan yararlanmak istiyoruz :)
    Birde arada ki kasmalar beni biraz ürkütüyor :D

• Alter Bridge kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyler bir süre sonra L dede olmaya başlıyordu yabancı sitelerde menü geçişlerinde stutter var diyorlar aynısı L dede vardı Almayın pişman olursunuz alın bir Z2 daha iyi
  • Arkadaslar telefon daha cok yeni

Alacağı ilk fix guncelleme ile dahada iyi olacaktir

Ben oldukca begendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Facebookta Telefonları Seviyoruz diye bir grup kurduk. Daha çok yeni. İsteyen varsa;

https://www.facebook.com/groups/713194208826266/

Bu linkten gelsin gruba arkadaşlarınız Varsa onlarıda ekleyin orda da tartışırız sorunlarınız varsa çözeriz. Teşekkürler iyi forumlar..
  • One e8 1399
    desire eye 1499
    z3 compact 1519
    m4 aqua 1099

Sizce bu cihazı almalı mıyım.yoksa 300 400 lira fazla verip bunlardan birini mi almalıyım.arada farka deger mi digerleri

• Kasma, geç gelme, bekleme gibi şeyler olmuyor hocam telefon gayet stabil çalışıyor.
    Fakat bu ısınma sorunu na takmış durumdayım. Sony destek'e mail attım bakalım ne cevap verecekler.
  • Biraz önce z3 z3 comp ve m4 u yanyana inceledim.

- m4 ün çerçeve oranı berbat.
    - ara yüzde anlık küçük takılmalar oluyor.
    - ekran z3 ve compact da dışarı fışkırıyorken çok canlılar m4 de böyle bir güzellik yok.
    - ısınmasına bakmak için 2 kez antutu çalıştırdım kameranın olduğu kısım önlü arkalı ısınıyor çok olmasa da. Oyun oynarken daha fazla ısınır diye tahmin ediyorum düşündürücü.
    - malzeme kalitesi bence gayet yeterli güzel yani ama tabiki z3 hissiyatı yok yan çerçeve de var aslında ama arkasının cam olması daha farklı hissettiriyor.
    -teşhir ürününde bir kaç uygulama yuklenmişti ve 1.8gb yer kalmıştı.

Ben 400tl fazla verip z3 compact almaya karar verdim kesinlikle bu farka değer.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkcoskun

Hocam hemen cevap vermeye çalışayım:
    Kamera: Daha önce hiç iphone kullanmadım ama iphone kullanıcısı çok arkadaşım var ve kamera ve videosundan çok memnunlar. Tam bir karşılaştırma yapamasam da bence kamera performansı gayet başarılı. Özellikle ön kamerası çok kullanışlı.
    Radyo : Telefonun radyosu da var uygulaması da var. Sadece kulaklığınızı takıp radyo keyfi yapabilirsiniz
    Batarya: Bence telefonun bataryası telefona çok uyumlu. Gerçi daha bir kez şarj ettim telefonu ama bu ilk şarjımda dahi 2saat 40 dk. ekran süresi var ve şu an şarjım %46
    kaldı ki batarya nın bir iki hafta sonra gerçek performansına ulaştığı söyleniyor.

Telefonu kullandıkça tabii ki daha net yorumlarımız olacak şimdilik izlenimlerim bunlar. Almayı düşünen arkadaşların soruları olursa yardımcı olmaya çalışırım...

Not: Teşekkürler :)

Cevabınız için teşekkür ederim ,
    Telefonda oyun oynayan birisi değilim , satranc ,dama vb. gibi casual oyunlar dışında ,sıra beklerken ,otobüste,serviste vs.r ,

Arka kamerası çok önemliydi benim için ,hani güzel bir manzara yakaladıgımda tüm keskinliğiyle çekmek isterim...
    Radyo hususu da yanı zamanda çok öenmli ben diğer firmalar neden radyon koymazlar anlamıyorum,

Apple bilincli olarak radyo koymuyor çünkü apple'ın kendısi müzik endustrısınden direkt para kazanıyor (itunes) bunu baltalamak ıstemez. Bu arada radyo sıradan bır amerıkan vatandası gunde 6 saat dınler , tv den daha cok rağbet gorur ,apple buna rağmen sırf itunes pazar kaybetmesın dıye radyo koymamıstır iphone , ancak apple 'ı hadı anladık da dıger fırmalar neyin kafasıyla radyo koymazlar anlamıs degılım...neyse radyo ıletısımın omurgasıdır. internet ,su bu erişim gider ancak radyo savas zamanı bıle aktıftır....

Neyse kafa sısırmeyeyım..
    Bataryası konusunda da bılgı vermıssınız , valla hepımız her gun sarja takıyoruz , yapacak bır sey yok nokıa zamanından sonra alıstık rutin hale geldı artık , her telefon gunluk sarj yıyor...

kamera (arka) resım kalıtesı hakkında kıyaslamada bulunmak ıcın iphone u bıle bıle yazdım , cok yaygın olup bır kıyaslama yapılabılır oldugundan oturu...ancak fırsat bulup dırekt Aqua nın kendı kalıtesı hakkında sonra görüşünüzü iletebilirsiniz...En ıyısı bır ıkı hafta sonra sıze tekrar 2-3 haftalık deneyımınız nasıldı dıye sormak olur.Boylelıkle deneyım ıncelemesı gıbı bır sey olur ....

Kısaca cevabınız için samımıyetle tesekkur ederım.Cihazınızı güle güle kullanınız , goreceksınız kı tank gıbı dayanıklı bır urun aldınız. : )) seneler gececek ve soyle dıyeceksınız belkı de , "yahu Aqua halen ılk gunku gıbı , bır eskıtemedık kı yenı telefon alalım..." Sony lerın kaderı 20 yıl sonra bıle calısıyor...
    1984 tarıhınden kalma 1 adet beta vıdeo oynatıcı
    trınıtron televızyon
    1 adet walkman
    1 adet sony neo v telefon
    halen ılk gunku gıbı calısıyor
    olacak ıs degıl cok komık halen iş goruyorlar ,tamıre de gıtmedıler....Sony almak boyle bırsey ıste..
    Tesekkur ederım.

• Zaten hediye ceki ve bonusla 1250 tl ye compact almak varken maceraya gerek yok bence

• Creedence Clearwater R. kullanıcısına yanıt
    ilginiz için teşekkür ederim , güle güle kullanın telefonunuzu
  • Arkadaşlar hala anlamıyorsunuz adamlar bize üçüncü dünya ülkesi Gözüyle bakıyorlar. Nerede satılmayan telefon varsa kakalamaya çalışıyorlar, ellerinde satılmayan 8 gb telefonları burada satıp bitirince 16 gb olanını belki getirirler. Zamanıında bunu Nokia ve Ericsson çok yapardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon ekranının soluk olduğunu söylemiştim ortama göre obtimize ediyormuş ayarlar kısmından düzelttim.ekran soluk değil arkadaşlar 🔋 ömrü için yapılmış bi durum olsa gerek yoksa nasıl 🔋 bu kadar dayansın

• sendemail kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar L gibi performans özürlü bir telefon kullanıyo olsamda bundan önceki sony ericsson telefonlar dahil biri dışında çoğu aynen tank gibi hala çalışıyor ama artık kullananı yok ,o yüzden Sony Z2 alınır 4 sene mümkünse 5 sene şikayetsiz kullanılır ,olay bütün sony telefonları sağlamdır ama perf konusunda sıkıntı çıkmaması için z serileri tavsiyemdir.
  • arkadaşlar bu linktehttp://www.teknoblog.com/sony-xperia-m4-aqua-inceleme-100207/

incelenmiş kafama takılan kamera çekiminde renkler biraz soğukmuş. öyle bi durum varmı gerçekten?
  • Var yabancı bir inceleme izledim ordada aynı şeyi söylüyordu soluk ve morlanma var renklerde.
  • Ben dün alacaktır .Siyah renk vardı almadim. Kamera için sanmıyorum sıkıntı olsun esimde m2 var kamerası renkler gayet iyi ki burada mercek aynı piksel daha yüksek sonuçta profesyonel fotoğraf makinesi degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanan arkadaşlar telefondan müzik açıp deneyebilirmi çift hoparlörümü var telefonun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı dun aldım gayet iyi bir cihaz
    KMerası iyi malzeme kaliteside iyi

Tek sorun fazla ısınması belli bir bölge fazla ısınıyor

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.