Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★ (386. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.884
Cevap
57
Favori
267.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: n11

Merhaba osti_07,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com

Numaramızı yazdık dediğiniz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osti_07 -- 12 Şubat 2017; 21:13:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osti_07

quote:

Merhaba osti_07,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com

Merhaba osti_07,

Konuyla ilgili talebiniz işleme alınmış olup tarafınıza dönüş yapılacaktır.

n11.com
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osti_07

quote:

Merhaba osti_07,

n11.com

Merhaba osti_07,

Konuyla ilgili talebiniz işleme alınmış olup tarafınıza dönüş yapılacaktır.

n11.com

Teşekkürler

• egyoruk E kullanıcısına yanıt
    Hocam siz sevise gönderiniz mı cihazı
    Hoparlörü açınca karşı tarafa ses gitmeme sorunundan.
    Benim cihaz servisten geldikten 1 hafta sonra aynı sorun tekrar başladı sizinki düzeldi mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben hala servise göndermedim cihazı.
    Hoparlörü açınca ses gitmiyor, haliyle araç içinde eller serbest şekilde veya skype kullanamıyorum.
    Sizin sorun bitmişti ne güzel, tekrarlamasının sebebini merak ettim. İsterseniz daha hızlı sonuç için bu sefer direk kendiniz verin KVK ya. Geçen sefer Turkcell bayisine teslim etmiştiniz galiba, 1-2 gün beklemiştir bayide kesin.
  • Wifi kopma sorununun çözümü var mı bu ara sık sık kopmaya başladı canımı sıkıyor.

• ceycey- kullanıcısına yanıt
    Kopmaya devam

• farukopat F kullanıcısına yanıt
    sa
    kapalı olan telefonunuzu, ses yükseltme tuşuna basılı tutarken pc'ye, usb kablo ile bağladığınızda windows'dan "donanım algılandı" sesi geliyor mu? (bu sırada telin led ışığı mavi yanar)
  • avolon kullanıcısına yanıt
    As hocam

Söylediğinizi denedim fakat durum aynı. Ne donanım algılandı diyor, ne de mavi led yanıyor. (not: şu anda bilgisayar internete bağlı değil. Donanım bulması için internete bağlı olmasımı gerekiyor. Gerçi daha önceki denemelerimde internet vardı.

Bide ilk mesajımda yazmamışım her ihtimale karşın ekleyim.

Telefon bilgisayara takılınca şarj oluyor ama donanım görünmüyor.

Telefonun şarj girişi zaten 6-7 aydır sıkıntılıydı, kablo tam girmiyor yada en ufak harekette temassızlık oluyordu. Hatta birçok şarj aletiyle şarj olurken ekran hassasiyeti bozuluyordu. Bir tuşa bikere bassam 4-5kere basılıyordu.

Buna rağmen en son 2-3 ay once bilgisayara dosya atmak için bağladığımda sıkıntı çıkmamıştı. Hiç bir zamnda dosya atmada donanımı görmede sıkıntı yoktu.

Kısacası şu anda şarj oluyor falan bilgisayarı görmüyor.

• Arkadaslar sizde oyun performansi nasil acaba.

Ben mobile legends oynuyordum fps cok dusuktu. Strike of Kings oynuyorum tum ayarları en dusuk seviyede oynuyorum ama fps 10_15 arasi ve sabit degil.3-4 civarina iniyor genelde. Bazen 20-25 civarina çıkıyor. İlk başta hafızadan şüphelendim ama formattan sonra sadece gerekli programları yükledim 900mb bos hafiza vatken bile durum aynı. Millet başka telefonlarla çatır çatır 70-80 fpslerle oynuyor. Ben en düşük ayarda 10-15 anca.

İşlemciden gpudan pek anlamam ancak 1400_1500tllik telefonlardada bu cpu ve gpu var.

Kısacası 900mblik bos alandami az geliyor, bu donanimla zaten oyun oynanmazmi yoksa benim donanimdami bi bozukluk var.

Antutu testi yaptım. Resim ekleyemedim.
    SCORE: 30771
    3D: 3810
    UX: 12253
    CPU: 12210
    RAM: 2498
    Yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukopat -- 21 Şubat 2017; 20:16:47 >
    Bende kasma donma olmuyor oyunlarda.Söylediğin oyunu da indirip denedim, bir sıkıntı çıkmadı.Hafızadan olacağını sanmıyorum, bende de 800 mb boş yer var.

• tanklar yolda T kullanıcısına yanıt
    Hocam zahmet etmişsiniz. İlgilendiginiz icin tesekkurler.

Acaba 5v5 savastami denediniz. Cunku oyıun ilk bastaki eğitim alistrmalarda falan kasma olmuyor zaten. Eger kaldirmadiysaniz oyunu fps yede bakma imkaniniz varmi. (Maca basladiktan sonra ayarlar bolmesinde fps goster ayari var.)

Birde teknik bilginiz varsa onceki mesajımdaki antutu sonucları normalmi acaba.

Büyük ihtimalle benim cihazda bi sıkıntı var herhalde. Çünkü her maça millet başladıktan 20 sn sonra başlıyorum. Hatta maça başlamadan önce market,mesajlaşma,oyuncu profili vs vs hangi menuye girersem gireyim 15_20 sn sonra giriyor.

5-5 karşılaşma da yaptım.Çok nadir ufak takılmalar oldu.Menü geçişlerinde hiç sıkıntı yok.Sorun internet bağlantısından olabilir mi acaba?Bu işlemcinin öyle bir oyunda sıkıntı çıkarması imkansız.Farklı oyunlarda da deneyin.Sıkıntı varsa garantiye yollamaktan başka çare yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: deadpool2

quote:

Orijinalden alıntı: deadpool2

Üst üste 3. kez servise gönderdim telefonu. İlkin mikrofonum bozulmuştu yolladım Teleservice'e, mikrofonu yapıp ekranını bozarak yolladılar. Tekrar yolladım bu kez de Wi-Fi ve Bluetooth çekim gücü düştü. Pazartesi yolladım salı ellerine geçmiş ama henüz bir servis girişi yapmadılar

Bu servis işleriyle ilgisi bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi, kargoya verip tekrar tekrar telefonu sıfırdan ayarlamaktan yedeklemekten yoruldum artık. Yapabileceğim bir şey var mıdır?

Bugün 3. servise gidişinden sonra tekrar elime geçti ve W-Lan ile bluetooth hala bozuk. Bu sefer değişim isteyeceğim

@tanklar yolda Teşekkürler, o amazon devre dışı bıraktıktan sonra kendiliğinden silinmişti sanki bende. Bir sorun var o konuda

4. kez geldi ve bu sefer arkasına darbe aldıkça ekranın kararması yerine darbe aldıkça ekranın çalıştığı bir biçimde geri yollamışlar. Gönderdiğim ilk günden beridir telefon daha kötü durumda. Değişim için tekrar gönderiyorum ve böylelikle en az 2 ayım telefonsuz geçmiş olacak

Bu arada kulaklık ve şarj cihazını da göndermek zorunda mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind-traveller -- 22 Şubat 2017; 13:52:58 >

• Zaten bu zamana kadar boşuna beklemişsiniz. Keşke şehrinizdeki tüketici heyetine danışsaydınız. Bende tam bilmiyorum fakat herhangi bir arızası tamir edilmeden gonderilmişse tüketici heyetine başvurup ilk seferde bile iade talep edebiliyorsunuz sanırım. Oyle yapsaydınız ikinci gonderdiginizde ya tamamen onarmış olmaları yada iade vermeleri gerekirdi.
    Aksesuarları göndermeniz iyi olabilir fakat sorun çıkaracaklarını sanmıyorum. Eğer iade alırsanız En fazla aksesuar parasını kesebilirler. Ben daha önce motorola telefonumda göndermedim fakat tam para iadesi aldım.
    Telefondan memnunmusun normalde bilmem gerçi ama memnun değilsen para iadesi yada m4 ün muadili olan c4 talep etmen daha iyi olabilir.(ellerinde m4 varken c4 verirlermi ,öyle bişey talep etme hakkı varmı bilmem.) Bende yakında servise göndercem. Öyle bir imkanım olursa bu rezillikten en kısa sürede kurtulmak istiyorum.

Bence siz hemen tüketici heyetine gidip net bilgi alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukopat -- 22 Şubat 2017; 18:31:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: farukopat

As hocam

Söylediğinizi denedim fakat durum aynı. Ne donanım algılandı diyor, ne de mavi led yanıyor. (not: şu anda bilgisayar internete bağlı değil. Donanım bulması için internete bağlı olmasımı gerekiyor. Gerçi daha önceki denemelerimde internet vardı.

Telefonun şarj girişi zaten 6-7 aydır sıkıntılıydı, kablo tam girmiyor yada en ufak harekette temassızlık oluyordu. Hatta birçok şarj aletiyle şarj olurken ekran hassasiyeti bozuluyordu. Bir tuşa bikere bassam 4-5kere basılıyordu.

Buna rağmen en son 2-3 ay once bilgisayara dosya atmak için bağladığımda sıkıntı çıkmamıştı. Hiç bir zamnda dosya atmada donanımı görmede sıkıntı yoktu.

Aynı olay hanımın telinde de var çözemedik. Diğer sony'leri görüyor (ZR, Z5C)

• Ilk olarak Sarj olurken delirme sorunu hepsinde var galiba.degistirilende de vardi, simdikinde de var (artik yok)

Hocam yaklasik 1 ay once bilgosayara baglamaya calisdigimda sadece sarj oluyordu donanim taninaniyor diye hata veriyordu. Bosver dedim gectim. Yaklasik 3 gun once de sarja takiktan 10-15dk sonra surekli sekilde anlik olarak sarj gidip gelmeye basliyodu, bildiginiz telefon carpiliyordu. Neyse 30-40 sarj olmustu telefon konusuyordum tak diye kapandi. Pil bitti. Taktim, acildi %5 sarj var, 1 dk sonra yine basladi gidip gelmeye sonra sarj 1 dk icinde azalip kapandi telefon. Daha da duzugun sarj olmuyor.

Bu telefonu aldigim ilk gun bozuk cikmisti 2 ay ugrastirdi sony ve kvk ve 4 uncu seferinde para iadesi istememe ragmen yeni cihaz verdiler. (Kapanma soeunu vardi Her gonderdigimde format atip geri verdiler telefonu ) iade istiyosan da heyete basvur dediler utanmadan. Mecbur telefonsuz kaldigim icin aldim.

Simdide 6-7 ay duzgun calisti telefon bozuldu yine.Tepemi attiracaklarini biliyorum, sirf sinirlenmemek icin ygs den sonra vericem servise, sorun cikacak biliyorum, vaktim de var heyete vericem, sonra artik kac ayda cikar bilmem. (Bir dahada sony garantili birsey almam, 3 ay yeni cihaz icin bekleyenler mi dersin, 30 gunu servisde geçirip iade almayanlar mi dersin... bu adamlar nasil satabiliyor hala anlamiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 27 Şubat 2017; 0:45:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahferer

quote:

Orijinalden alıntı: farukopat

As hocam

Aynı olay hanımın telinde de var çözemedik. Diğer sony'leri görüyor (ZR, Z5C)

Bilgisayara sony flashtool yukleyin yuklu oldugu dizinde driver klasoru olucak icindeki programi calistirin listedeki tum suruculeri secin.yukleme biraz uzun surebilir 5 dk falan.

Ondan sonra flash mode da vs telefonu pc tanir.

Ha bide suda var windows 10 kullanirken benim harici hdd yi resmi programini calistirinca gormuyodu mesela, win u yukledim artik hdd yi taniyor pc bide farkli usb portunuda deneyin.

• Cihazdan umudu kestim, tüketici heyeti ile ilgili tecrübe sahibi olan var mı?

• keremec kullanıcısına yanıt
    Bende o kapanma olayı olmadı ancak mikrofon çalışmamaya başladı
    İlk aldığım telefondada aldığımda çalışmıyordu. Aldığımız yere verdik hemen yenisini verdiler. Onlarda servisten iade almışar zaten. Sorun çıkmamıştı.
    Bu telefon ise ya aldığımda yada aldıktan kısa bir süre sonra şarj girişi tam oturmamaya ve yamuk durmaya başladı.
    1_2 ay sonra şarj aleti bozuldu.
    Ondan 2_3 ay sonra şarjdayken delirmeye başladı. Ve en ufak oynatmada şarj olmuyordu.
    7_8 ay böyle idare ettim.
    Son 3aydırda oyun performansı rezalet. Daha önce çok basit oyunlqr oynadığım için öncesini bilmiyorum.
    Şimdide bilgisayarı görmeme sorunu ve konuşurken ses gitmeme sorunu başladı.
    Telwfon bu zamanlarda düşme veya ıslanma gibi birşey olmadı.

Zaten yazılım saçmalıkları, işe yaramaz güncellemeleri, hafıza sorunu, hafıza sorunu olan telwfona bi ton kaldırılamayan program yüklemeleri, çöp kamerasıyla beş para etmez bir telefondu artık kırıp atmamak için kendimi zor tutuyorum.

Ben 1_2 güne başka telefon alcam. Bunuda servise göndercem. Tabiiki hakkım neyse almak için elimden geleni yapcam. Bundan sonrada Sony'den sakız bile almam. O eski saat,walkman, fotoğraf makinesi gibi ürünleriyle yaptığı ismi zaten bilgisayar ve telefon sayesinde kaybediyor. Sonu nokia gibi olırsa şaşırmam.

Serviste para iadesi alırsam çok iyi. Yenisini verirlerse yada tamir edip gönderirlerse satcam direkt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukopat -- 4 Mart 2017; 1:26:45 >

• 
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.