Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★ (385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.884
Cevap
57
Favori
267.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Root işlemi için ilk önce Bootloader kilidini açmalısınız sonrasında ben bu yöntemi kullandım root için.
    https://www.youtube.com/watch?v=vI4O6xzwE3A&t=21s
  • Eğer oyun oynamıyorsanız depolama olayını abartmamak lazım marshmallow android 6.01 den sonra face de dahil gerekli tüm uygulamalarımı hafıza kartına rahatça taşıdım ve hala 1 gb den fazla boş alanım var root disk birlaştirme falan da yapmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uruno -- 27 Ocak 2017; 14:19:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: uruno

Eğer oyun oynamıyorsanız depolama olayını abartmamak lazım mm den sonra face de dahil gerekli tüm uygulamalarımı hafıza kartına rahatça taşıdım ve hala 1 gb den fazla boş alanım var root disk birlaştirme falan da yapmadım.

mm dediğiniz ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: alfista

quote:

Orijinalden alıntı: uruno

Eğer oyun oynamıyorsanız depolama olayını abartmamak lazım mm den sonra face de dahil gerekli tüm uygulamalarımı hafıza kartına rahatça taşıdım ve hala 1 gb den fazla boş alanım var root disk birlaştirme falan da yapmadım.

mm dediğiniz ne?

Marshmallow android 6.01

• Ben sony m4 ümü babama vermiştim kapanmış telefon çok ısınıyordu servise verdik xperia xa yollamışlar :)

• LTR L kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi servise verdiniz acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcellden almıştık onlarda kvk ya yollamışlar

• Sony Xperia M4 telefonumda gelen cagrilari engelledim ve acamiyorum. Puk2 istedi yazdim cagrilar etkinlestirildi dedi fakat aradiginda aradiginiz kisi cagri kabul etmiyor diyor. Ne yapabilirim.

• Telefona format attım. 6.0 güncellemesi telefonda gözükmediği için biligisayardan güncelleyim dedim. Fakat bilgisayar telefonu görmüyor. Kablo yada bilgisayarda sorun yok. Sorun telefonda. nasıl düzeltebilirim bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukopat -- 9 Şubat 2017; 18:58:21 >
  • Üst üste 3. kez servise gönderdim telefonu. İlkin mikrofonum bozulmuştu yolladım Teleservice'e, mikrofonu yapıp ekranını bozarak yolladılar. Tekrar yolladım bu kez de Wi-Fi ve Bluetooth çekim gücü düştü. Pazartesi yolladım salı ellerine geçmiş ama henüz bir servis girişi yapmadılar

Bu servis işleriyle ilgisi bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi, kargoya verip tekrar tekrar telefonu sıfırdan ayarlamaktan yedeklemekten yoruldum artık. Yapabileceğim bir şey var mıdır?
  • Dördüncüye yolladığında para iadesi ya da değişim isteyebilirsin.

• Amazon uygulaması kendi kendine yüklenmiş, tam olarak silinmiyor. Çözümünü bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: tanklar yolda

Dördüncüye yolladığında para iadesi ya da değişim isteyebilirsin.

1 Ağustos'ta garantisi doluyor, bu dediğiniz yine de geçerli mi?

@alfista o bana da oldu geçen Amazon'a e-posta attım ne ayaksınız diye mesajı anlamadılar sonrasında uygulamanın silindiğini gördüm. Çok ilginç işler döndü o ara
  • quote:

Hadi ya, bende üçüncü gönderimi yaptım, mümkünse değişim yapalım diye not düşmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadpool2

quote:

1 Ağustos'ta garantisi doluyor, bu dediğiniz yine de geçerli mi?

@alfista o bana da oldu geçen Amazon'a e-posta attım ne ayaksınız diye mesajı anlamadılar sonrasında uygulamanın silindiğini gördüm. Çok ilginç işler döndü o ara

benim anlamadığım konu şu, sanki sevabına bize telefon vermişler gibi istediklerini yüklüyorlar. tam bir saçmalık.
  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    alfista A kullanıcısına yanıt
    Aynı arızadan 3 defa, farklı arızalardan 4 defa teknik servise gittiğinde değişim ya da para iadesi istenebilir.Aynı arızadan 3. ye yollamışsanız değişim istemek hakkınız ve değiştirmeleri "ZORUNLU".

Dahili hafıza zaten yetersiz bi de amazon yüklemişler...Root atmak ya da devre dışı bırakmaktan başka çare yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: deadpool2

Üst üste 3. kez servise gönderdim telefonu. İlkin mikrofonum bozulmuştu yolladım Teleservice'e, mikrofonu yapıp ekranını bozarak yolladılar. Tekrar yolladım bu kez de Wi-Fi ve Bluetooth çekim gücü düştü. Pazartesi yolladım salı ellerine geçmiş ama henüz bir servis girişi yapmadılar

Bu servis işleriyle ilgisi bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi, kargoya verip tekrar tekrar telefonu sıfırdan ayarlamaktan yedeklemekten yoruldum artık. Yapabileceğim bir şey var mıdır?

Bugün 3. servise gidişinden sonra tekrar elime geçti ve W-Lan ile bluetooth hala bozuk. Bu sefer değişim isteyeceğim

@tanklar yolda Teşekkürler, o amazon devre dışı bıraktıktan sonra kendiliğinden silinmişti sanki bende. Bir sorun var o konuda

• Şimdi farkettim bende de silinmiş Amazon uygulaması.

• Arkadaslar merhaba tlf da son zamanlarda surekli sebeke sinyali kayboluyor baska kart takıyorum yine aynı belli zaman sonra geliyor ön kamerada çalışmıyor suan Kamera ikonunda ön kamera işareti görünmüyor tlf nu n 11 den almıştım Sony eurasia yazıyor kutunun dışında hangi servise göndermem lazım birde kargo ücreti bizim ödüyoruz

• osti_07 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba osti_07,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.