Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★ (383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.884
Cevap
57
Favori
267.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba hocam, aynı sorun bende de var siz çözüm bulabildiniz mi ?
  • Arkadaşlar telefonla görüşme yaparken karşı tarafa ses gidiyor ama hoparlörü açınca karşı tarafa ses gitmiyor.

Bu sorun android 6 da mı başladı ? Lolipop da bu sorun var mıydı bilgisi olan lütfen cevaplasin lolipop da sorun yoksa lolipop yükleneceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lnescapabLe

Arkadaşlar telefonla görüşme yaparken karşı tarafa ses gidiyor ama hoparlörü açınca karşı tarafa ses gitmiyor.

Bu sorun android 6 da mı başladı ? Lolipop da bu sorun var mıydı bilgisi olan lütfen cevaplasin lolipop da sorun yoksa lolipop yükleneceğim

Hocam ben de geçen gün aynı sorun ile karşılaştım. Normal telefon görüşmesinde sorunsuzca ses gidiyor ancak hoparlöre geçince ses gitmiyor. Aynı durum skype görüşmesi için de geçerli, sesi hoparlöre alınca ses gitmiyor.

Andoid 6 ile mi başladı tam emin değilim. Geçenlerde telefonu düşürmüştüm, ondan kaynaklı olabilir belki diye düşünüyordum ancak sizde de aynı sorun varmış.

Donanımsal bir arıza gibi aslında ama servise filan vermek istemiyorum.

• egyoruk E kullanıcısına yanıt
    bu sorun yazılımsal gibi hocam sonuçta aynı mikrofon hoparlörü açınca çalışmıyor
    konuda bir çok kişide aynı sorun var

e4g vardı onu servise yolladım bu cihazı gönderdiler, android 5 te boyle bir sorun olmadığını bir kişi söylese hemen yükleyeceğim boşa uğraşmak istemiyorum
    cevap gelmezse hafta sonu yükleyeceğim bakalım ne olacak
  • Xperia M5 için açılmış bir imza kampanyası olsa da sizlerinde destek vereceğinden hiç şüphem yok.Sadece 30sn ayırıp bu kampanyaya destek olabilirsiniz.

Android 7 Nouget güncellemesinin gelmesini istiyoruz ve change.org da ki kampanyamız ile Sony'e bu konuyu duyurmaya çalışıyoruz.Desteğiniz için şimdiden teşekkürler. Daha önceden imzalamış olan arkadaşlar da sağolsunlar.Olabildiğince paylaşıp sesimizi duyurmalıyız

https://www.change.org/p/sony-mobile-xperia-m5-e-android-7-nouget-güncellemesi-gelsin

• real_king kullanıcısına yanıt
    Kullanmıyorum ama imzaladım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar m4 aqua e2303 cihaz sahibiyim. Cihazda kendi kendine kapanma , wifi açılmama , bluetooth açılmama ve el feneri açılmama sorunları vardı . Kvk servis cihazı garanti dışı bırakmış.Defalarca aradaım 30 dk hatta bekleyince baglanabildim.Bende onarım için 360 tl gibi bir para istediler bende kabul etmedim.Cİhazı bana göndermişler arka kapagı açık şekilde sıfırlamışlar ayrıca .Şimdi ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twitat

Arkadaşlar m4 aqua e2303 cihaz sahibiyim. Cihazda kendi kendine kapanma , wifi açılmama , bluetooth açılmama ve el feneri açılmama sorunları vardı . Kvk servis cihazı garanti dışı bırakmış.Defalarca aradaım 30 dk hatta bekleyince baglanabildim.Bende onarım için 360 tl gibi bir para istediler bende kabul etmedim.Cİhazı bana göndermişler arka kapagı açık şekilde sıfırlamışlar ayrıca .Şimdi ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz

Cihazı Teleservice\ANKARA adresine karşı ödemeli yurtiçi kargo ile gönder.
    Çok fazla yazı yazma kısa ve öz arıza bildir.
    Cihazı kvk yapamadı , cihazda wifi, bluetooth, flaş açılmıyor ve kendi kendine kapanma sorunu var diye bir not yaz kutunun üzerine yapıştır.
    Teleservice eğer sıvı teması yoksa cihaza müdahale eder. Eğer garanti kapsamında işlem yaparsa muhtemelen anakart arızalı senin ve yeni cihaz ile değişim çıkar. Belki üst model bir cihaz gelir. Genelde anakart arızasında yeni cihaz veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: lnescapabLe

Kullanmıyorum ama imzaladım

Duyarlı davranışından ötürü çok teşekkürler.

M4 ve M5 kesinlikle Android 7 Nouget güncellemesini hakediyor.Eğer M5'e güncelleme gelirse M4'e de vermek zorunda kalırlar bir nevi emsal teşkil eder.Sony bize haksızlık etmemeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egyoruk E kullanıcısına yanıt
    andoid 5 versiyonunu yükledim onda da hoparlörü açınca karşı tarafa ses gitmiyor demekki donanımsal bir sorun var

aynı sorunu yaşıyanların bilgisine
  • Sizin 2. benim 1. mikrofon sorun çıkartıyor sanırım. Memlekete gidince servise göndermeyi düşünüyorum ama ondan önce sıfırlamayı deneyebilirim
  • denemekte fayda var.

ben ne yaptıysam olmadı
  • Cevaplar arasında çözüm olabilir ama o kadar sayfa arasından bulmam zor gibi duruyor. M4 Aqua mı rootladım. Anlatılan gibi ancak son aşamada telefonu açacakken sony yazısı geliyor ardından klasik mor ekranda kaldı. Sürekli şeritler dönüp duruyor cihazım açılmadı. ne yapabilirim şimdi ?
  • Gençler bu telefonu almayı düşünüyorum da android 6 ile hafıza sorunu düzeldi mi eğer düzelmediyse aşırıya kaçmayacak şekilde sony markasından cihaz önerirmisiniz ?
  • Kulaklık girişi arızası nedeni ile M4 aqua cihazımı KVK servise verdim. Arızayı tamir edemedikleri için cihazımın yerine Sony XA verdiler. Bu nedenle yaklaşık 18 aydır kullandığım cihaza ve konuya veda ediyorum. Kendinize iyi bakın dostlar. Başka konularda görüşmek dileğiyle hoşçakalın.
  • anteplee35 kullanıcısına yanıt
    Hafıza sorunu çözülmedi, birkaç işlem yaparak hafıza kartıyla dahili hafıza birleştiriliyor ama sorun yaşayanlar vardı geçmiş mesajlarda görebilirsin.M5 olabilir ama onların konusu da kronik sorunlardan geçilmiyor almayı düşünüyorsan kumar oynamış olursun.Bir de XA var ama fiyatı biraz daha düşmeli.Şu an Sony'nin parasını hakeden bir telefonu yok gibi duruyor(fiyatları bayağı bi düşen z5 ve compact hariç tabi bulabilirsen).

• tanklar yolda T kullanıcısına yanıt
    z1 hakkında ne düşünüyorsun çok benzer diyorlar hafıza sorunu yokmuş ?
  • Merhabalar,
    Maalesef bu lanet telefona sıkışıp kaldım önümdeki 4-5 ay daha bunu kullanmak zorundayım. Fakat bu sürede telefonu root yapmak istiyorum. Bunun içinde bootloader kilidini açmak. Fakat ne kadar denediysem de bunu başaramadım. İçinizde yapabilen varmı varsa hangi yöntemle yaptınız?
  • anteplee35 kullanıcısına yanıt
    İkinci el bakıyorsun galiba.Z1 çok eskidi ama kullanılabilir. Z2 daha benzer m4'le ve hafıza sorunu yok.Servisteki arızalı m4 lerin bazılarını z2 ile değişim yapmıştı teknik servisler.Z2 yi öneririm Sony'nin efsane telefonudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta0

Arkadaşlar merhaba. 1 Ay önce Sony Xperia e4G yi servise yollamıştım. sorunu halledemediler M4 Aqua gönderdiler. iyi güzel herşey, Fakat şimdi birşey farkettim. Sanırım arka kapakta çıkma var. böyle bastırınca kıt kıt ediyor kıtlıyor. Şimdi flaşı açtım yanlardan ışık sızdırıyor arka kapakta. ve hafif çıkıntılı elime deyiyor yani. Baktım herhangi bir yerde açılma da yok. sony de normalde açılma olur, hani biyer ayrılır böyle oyle birşey de yok. anlamadım yine mi yollasam servise?

benim hem ön hem de arka kapak sürekli açılıyordu. 3 kez gönderdim 3'ünde de saçma yapıştırıcı ile yapıştırıp geri gönderdiler haliyle açılma sürekli tekrar ediyordu. hatta teleservice izmir o açıklığın tüm sony'lerde olan esneme payı olduğunu söylemişti. esneme payı nedir? su geçirmez bir telefonda esneme payı filan olmaz. neyse ki en sonuncu olayda azami tamir süresini aştılar tüketici hakem heyeti kararı ile paramı kuruşu kuruşuna aldım.

sony'lerde kasa açılması kronik bir sorun. normalde önemsemem ama ben bu telefonu su geçirmez olduğu için aldım ve o telefon su geçirecekti.

• 
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.